Ухвала
від 11.09.2023 по справі 569/18102/22
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/18102/22

УХВАЛА

11 вересня 2023 року Рівненський міський суд

Рівненської області

в особі судді Ковальова І.М.

при секретарі Фурдись В.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Рівне цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Держави України в особі Головного Управління національної поліції в Рівненській області, Головного управління державної казначейської служби України в Рівненській області, Держави України в особі Державного закладу професійної освіти зі специфічними умовами навчання «Рівненська академія патрульної поліції» про відшкодування моральної шкоди завданої внаслідок незаконних дій працівників поліції,-

в с т а н о в и в:

В Рівненський міський суд з позовом до Держави України в особі Головного Управління національної поліції в Рівненській області, Головного управління державної казначейської служби України в Рівненській області про відшкодування моральної шкоди завданої внаслідок незаконних дій працівників поліції звернувся ОСОБА_1 .

Ухвалою Рівненського міського суду Рівненської області від 28 березня 2023 року залучено до участі у даній цивільній справі в якості співвідповідача Державу України в особі Державного закладу професійної освіти зі специфічними умовами навчання «Рівненська академія патрульної поліції» (Рівненська область с.Городок, вул.Барона Штейнгеля, 90).

До початку судового розгляду справи представник позивача заявила клопотання про витребування від Головного управління національної поліції в Рівненській області та Рівненського районного УП в Рівненській області інформації чи проводилась службова перевірка/службове розслідування стосовно факту незаконного затримання, перевищення часу адміністративного затримання стосовно громадянина ОСОБА_1 15 травня 2022 року на підставі протоколу адміністративного затримання, який був складений в приміщенні Рівненського районного управління поліції 15 травня 2022 року дільничим офіцером поліції сектору дільничих офіцерів поліції відділу превенції Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області Друзюк Тетяною Юріївною? Якщо так, просить надати копії матеріалів такої службової перевірки та копію відповідного висновку.

В судовому засіданні представник відповідача Головного Управління національної поліції в Рівненській області з приводу заявленого клопотання поклалась на розсуд суду.

В судовому засіданні представник відповідача особі Державного закладу професійної освіти зі специфічними умовами навчання «Рівненська академія патрульної поліції» з приводу заявленого клопотання поклалась на розсуд суду.

В судове засідання представник відповідача Головного управління державної казначейської служби України в Рівненській області не з`явився. Про день та час розгляду справи повідомлявся завчасно та належним чином.

Відповідно до ч.1 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинахдругійтатретійстатті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Відповідно до ч.3 ст.84 ЦПК України у разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Враховуючи вищевикладені обставини у їх сукупності, для повного, об`єктивного та всебічного розгляду справи по суті, суд вважає, що клопотання представника позивача підлягає до задоволення.

На підставі викладеного, керуючись ст.84 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в :

Витребувати у Головного управління національної поліції в Рівненській області та Рівненського районного УП в Рівненській області інформації чи проводилась службова перевірка/службове розслідування стосовно факту незаконного затримання, перевищення часу адміністративного затримання стосовно громадянина ОСОБА_1 15 травня 2022 року на підставі протоколу адміністративного затримання, який був складений в приміщенні Рівненського районного управління поліції 15 травня 2022 року дільничим офіцером поліції сектору дільничих офіцерів поліції відділу превенції Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області Друзюк Тетяною Юріївною? Якщо так, надати копії матеріалів такої службової перевірки та копію відповідного висновку.

Витребовувані матеріали направити на адресу Рівненського міського суду Рівненської області (33028 м.Рівне, вул.Шкільна, 1) з посиланням на вихідний номер та дату.

Одночасно повідомляю, що судове засідання у даній цивільній справі призначено на 03 жовтня 2023 року на 09 год. 00 хв.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Рівненського

міського суду І.М. Ковальов

Дата ухвалення рішення11.09.2023
Оприлюднено12.09.2023
Номер документу113344274
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них завданої незаконними рішеннями, діями чи бездіяльністю органу, що здійснює оперативно-розшукову діяльність, досудове розслідування, прокуратури або суду

Судовий реєстр по справі —569/18102/22

Постанова від 19.03.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Рішення від 19.03.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Ухвала від 05.01.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Ухвала від 05.01.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Рішення від 21.11.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Ковальов І. М.

Рішення від 21.11.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Ковальов І. М.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Ковальов І. М.

Ухвала від 28.03.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Ковальов І. М.

Ухвала від 12.12.2022

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Ковальов І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні