Ухвала
від 18.09.2023 по справі 734/526/21
КОЗЕЛЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/734/32/23 Справа № 734/526/21

У Х В А Л А

18 вересня 2023 рокусмт. Козелець

Козелецький районний суд Чернігівської області в складі:

головуючого судді - Домашенка Ю.М.,

секретар судового засідання Гузенко Т.О.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом заступника керівника Чернігівської обласної прокуратури в інтересах держави в особі органу уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Кабінету Міністрів України, Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» до Чернігівської обласної державної адміністрації та ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Державне підприємство «Чернігівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», про визнання незаконним розпорядження, скасування рішення про державну реєстрацію земельної ділянки та повернення земельної ділянки, -

встановив:

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом заступника керівника Чернігівської обласної прокуратури в інтересах держави в особі органу уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Кабінету Міністрів України, Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» до Чернігівської обласної державної адміністрації та ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Державне підприємство «Чернігівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», про визнання незаконним розпорядження, скасування рішення про державну реєстрацію земельної ділянки та повернення земельної ділянки.

Прокурор подала заяву про проведення підготовчого судового засідання без її участі.

Інші учасники справи, будучи належним чином повідомленими про час, дату і місце розгляду справи, в судове засідання не з`явилися.

При цьому, представником відповідача ОСОБА_1 подано заяву про відкладення розгляду справи у зв`язку з зайнятістю в іншому судовому засіданні, яка задоволенню не підлягає, оскільки попередні судові засіданні вже неодноразово відкладалися за заявами вказаного представника, що не сприяє виконанню завдань цивільного судочинства.

Відповідно до вимог ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

У ході підготовчого засідання у справі проведено підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому засіданні не встановлено.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З огляду на викладене, суд вважає, що необхідно закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 84, 197, 198, 200 ЦПК України суд,-

ухвалив:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом заступника керівника Чернігівської обласної прокуратури в інтересах держави в особі органу уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Кабінету Міністрів України, Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» до Чернігівської обласної державної адміністрації та ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Державне підприємство «Чернігівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», про визнання незаконним розпорядження, скасування рішення про державну реєстрацію

Призначитисправу досудового розглядупо сутіна 14.40год. 17.10.2023та 14.00 год.06.11.2023 в приміщенні Козелецького районного суду Чернігівської області (смт Козелець, вул.Свято-Преображенська, буд. 7).

У судове засідання викликати учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою на порталі судової влади України в мережі Інтернет - https://kz.cn.court.gov.ua

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.М. Домашенко

Дата ухвалення рішення18.09.2023
Оприлюднено20.09.2023
Номер документу113524297
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію земельної ділянки та повернення земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —734/526/21

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Євстафієв О. К.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Євстафієв О. К.

Рішення від 29.11.2023

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Домашенко Ю. М.

Рішення від 29.11.2023

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Домашенко Ю. М.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Домашенко Ю. М.

Ухвала від 06.06.2023

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Домашенко Ю. М.

Ухвала від 21.10.2022

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Домашенко Ю. М.

Ухвала від 16.03.2021

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Домашенко Ю. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні