Ухвала
від 28.09.2023 по справі 744/556/23
НОВГОРОД-СІВЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 744/556/23

Провадження № 2/739/268/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

28 вересня 2023 року м. Новгород-Сіверський

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого судді Іващенко І.К.,

секретаря судового засідання Шкурат О.Г.,

за участю представника позивача Смаги О.В.

розглянувши у підготовчому відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Новгород-Сіверськийрайонний Чернігівськоїобласті в режимі відеоконференції справу за позовом Семенівської міської ради Чернігівської області в особі органу опіки та піклування, в інтересах малолітнього ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачакомунального закладу «Комарівська гімназія» Чернігівської обласної ради, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області перебуває вищезазначена цивільна справа.

Ухвалою Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області від 21.07.2023 відкрито провадження по даній справі та призначено підготовче судове засідання.

Відповідач в судове засідання нез`явився, про час та дату проведення підготовчого судового засідання був повідомлений належним чином.

28 серпня 2023 від представника третьої особи надійшла заява про розгляд справи без участі представника третьої особи.

Відповідно до ст. 189 ЦПК України, завданнями підготовчого провадження є остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

До судового розгляду проведені підготовчі дії, які є достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті. В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено підготовчі дії, передбачені ст.ст. 189-199 ЦПК України.

Спір між сторонами не врегульований.

Згідно п. 15 ч. 2ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи подані докази вбачається необхідність встановити у справі під час розгляду по суті наступний порядок з`ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими він обґрунтовує: після заслуховування вступного слова (пояснень) учасників справи дослідити письмові докази (документи), надані учасниками справи у підготовчому судовому засіданні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.197,200,261 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом Семенівської міської ради Чернігівської області в особі органу опіки та піклування, в інтересах малолітнього ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачакомунального закладу «Комарівська гімназія» Чернігівської обласної ради до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 12.00 годин 13.10.2023 в приміщенні Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: І.К. Іващенко

Дата ухвалення рішення28.09.2023
Оприлюднено29.09.2023
Номер документу113780788
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачакомунального закладу «Комарівська гімназія» Чернігівської обласної ради

Судовий реєстр по справі —744/556/23

Рішення від 13.10.2023

Цивільне

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Іващенко І. К.

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Іващенко І. К.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Іващенко І. К.

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Іващенко І. К.

Ухвала від 29.08.2023

Цивільне

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Іващенко І. К.

Ухвала від 21.07.2023

Цивільне

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Іващенко І. К.

Ухвала від 29.06.2023

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 02.06.2023

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні