Ухвала
від 02.10.2023 по справі 219/11948/21
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 219/11948/21

Провадження № 1-кп/229/242/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 жовтня 2023 р. Дружківський міський суд Донецької області у складі: головуючого судді ОСОБА_1 , за участі секретаря судового засідання ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , обвинуваченого ОСОБА_4 , захисника ОСОБА_5 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Дружківка режимі відеоконференції із Державною установою «Львівська установа виконання покарань (№19)» та з використанням власних технічних засобів кримінальне провадження відносно:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Анна Анінського району Воронезької області РФ, росіянина, без громадянства, із середньою освітою, не працюючого, не одруженого, на утриманні неповнолітніх дітей не маючого, раніше судимого, без реєстрації, фактично проживав за адресою: АДРЕСА_1 ,

обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дружківського міського суду Донецької області перебуває зазначене кримінальне провадження.

Прокурор в судовому засіданні заявив клопотання про витребування відомостей щодо місця проходження служби та у якій військовій частині проходять службу потерпілий ОСОБА_6 та свідок ОСОБА_7 , а також з відділу РАЦС відомості щодо можливої реєстрації смерті відносно свідка ОСОБА_7 .

Захисник в судовому засіданні просила витребувати відомості з Міністерства соціальної політики щодо можливої реєстрації свідка ОСОБА_8 як ВПО, відомості щодо місця проходження служби та у якій військовій частині проходять службу потерпілий ОСОБА_6 та свідок ОСОБА_7 , а також з відділу РАЦС відомості щодо можливої реєстрації смерті відносно свідка ОСОБА_7 та ОСОБА_6 .

Обвинувачений підтримав клопотання про витребування вказаних відомостей.

Заслухавши прокурора, обвинуваченого, захисника, дослідивши матеріали кримінального провадження, суд приходить до наступних висновків.

В судове засідання не з`являються потерпілий ОСОБА_6 та свідки ОСОБА_8 , ОСОБА_7 . Учасники судового провадження наполягають на допиті свідків. Обвинувачений зазначає, що вказані свідки проходять військову службу.

Відповідно до ст. 2 КПК України, завданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

З огляду на викладене, з метою повного та всебічного розгляду кримінального провадження, недопущення порушення прав обвинуваченого та потерпілого, оперативності судового провадження, суд вважає за необхідне витребувати відомості відносно потерпілого та свідків.

Керуючись ст. 2 КПК України, суд

У Х В А Л И В:

Витребувати у:

Міністерства соціальної політики (01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10 Е-mail: (infozapit@mlsp.gov.ua) відомості з Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб інформацію (персональні дані) про взятих на облік осіб, які переміщуються з районів проведення воєнних (бойових) дій,

Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції України (м. Харків) Е-mail: (info@sm.minjust.gov.ua) інформацію щодо наявності або відсутності актового запису про смерть

відносно:

- ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженця м. Краматорськ, Донецької області, зареєстрований за адресою: АДРЕСА_2 , фактично проживав за адресою : АДРЕСА_1 , РНОКПП невідомий ;

- ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , уродженця м. Часів Яр, Бахмутський район, Донецької області, зареєстрований за адресою : АДРЕСА_3 , фактично мешкає за адресою : АДРЕСА_1 , РНОКПП невідомий;

- ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , уродженця м. Родинське, Донецька область, без місця реєстрації, фактично мешкав за адресою : АДРЕСА_4 , РНОКПП невідомий.

Витребувати з Міністерства оборони України відомості чи проходять військову службу та у якій військовій частині:

ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , уродженець м. Часів Яр, Бахмутський район, Донецької області, зареєстрований за адресою : АДРЕСА_3 , фактично мешкає за адресою : АДРЕСА_1 , РНОКПП невідомий;

- ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , уродженець м. Родинське, Донецька область, без місця реєстрації, фактично мешкав за адресою : АДРЕСА_4 , РНОКПП невідомий.

Вказану інформацію надати у строк не пізніше п`яти днів з дня отримання вказаної ухвали та надіслати на адресу суду: Донецька область, м. Дружківка, вул. В.Пилипенка, 45, Е-mail: inbox@dr.dn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали проголошено о 15-00 годині 02 жовтня 2023 р.

Суддя

Дата ухвалення рішення02.10.2023
Оприлюднено05.10.2023
Номер документу113902460
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —219/11948/21

Ухвала від 25.04.2024

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 25.04.2024

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 06.03.2024

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 06.03.2024

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 19.02.2024

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 29.01.2024

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 26.01.2024

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 15.01.2024

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 05.12.2023

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Акуленко В. В.

Ухвала від 05.12.2023

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Акуленко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні