Ухвала
від 19.10.2023 по справі 2-975/10
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-975/10

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 жовтня 2023 року м. Рівне

Рівненський міський суд Рівненської області в складі:

головуючого судді Першко О.О.,

секретар судового засідання Прокопчук Л.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву представника Товариства з обмеженою відповідальністю «ФК ФОРТ» Строкань Вікторії Олексіївни про витребування доказів по цивільній справі за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «ФК ФОРТ» про заміну сторони (стягувача) виконавчого провадження,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Рівненського міського суду Рівненської області перебуває цивільна справа за заявою ТОВ «ФК ФОРТ» про заміну сторони (стягувача) виконавчого провадження.

19 жовтня 2023 року від представника боржника адвоката Власик В.Я. надійшла заява, в якій вона просить відмовити в задоволенні заяви, оскільки не надано доказів здійснення оплати за договором відступлення права вимоги від ПАТ КБ «Надра» до першого правонаступника та строк пред`явлення виконавчого листа минув.

19 жовтня 2023 року від представника заявника ОСОБА_1 надійшла заява про розгляд справи без участі заявника, одночасно в заяві вказано, що у випадку сумнівів з приводу того, що виконавче провадження № 51904318 відкрите саме з приводу примусового виконання рішення Рівненського міського суду Рівненської області від 19 січня 2010 року, просить витребувати у Рівненського міського відділу державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції постанову про відкриття виконавчого провадження.

Розглянувши матеріали справи, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до ч. 1 та ч. 3ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Вивчивши обставини справи, суд доходить висновку, що доказ, який просить витребувати представник заявника ОСОБА_1 має істотне значення для об`єктивного вирішення справи, а отримати його самостійно вона не може, оскільки не є учасником виконавчого провадження, тому є всі підстави для задоволення заяви, а також необхідно витребувати інформацію про стан вказаного виконавчого провадження.

Керуючись ст. 84, 353 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Заяву представника Товариства з обмеженою відповідальністю «ФК ФОРТ» Строкань Вікторії Олексіївни про витребування доказів по цивільній справі за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «ФК ФОРТ» про заміну сторони (стягувача) виконавчого провадження задовольнити.

Витребувати з Відділу державної виконавчої служби у місті Рівному Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції інформацію про стан виконавчого провадження № 51904318 та копію постанови про відкриття виконавчого провадження.

Витребувані докази подати негайно безпосередньо до Рівненського міського суду Рівненської області (33028, м. Рівне, вул. Шкільна, 1).

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/sud1715/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя О.О. Першко

Дата ухвалення рішення19.10.2023
Оприлюднено23.10.2023
Номер документу114294417
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони (стягувача) виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —2-975/10

Ухвала від 24.11.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Фетісов М. В.

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

Ухвала від 17.10.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

Ухвала від 17.11.2020

Цивільне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Фетісов М. В.

Ухвала від 27.05.2010

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Кобеляцька-Шаховал І. О.

Ухвала від 18.01.2010

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Галась І. А.

Рішення від 09.09.2010

Цивільне

Підгаєцький районний суд Тернопільської області

Ігнатова Г. В.

Ухвала від 25.08.2010

Цивільне

Підгаєцький районний суд Тернопільської області

Ігнатова Г. В.

Ухвала від 02.09.2010

Цивільне

Підгаєцький районний суд Тернопільської області

Ігнатова Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні