Ухвала
від 07.11.2023 по справі 2-975/10
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-975/10

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 листопада 2023 року м. Рівне

Рівненський міський суд Рівненської області у складі:

головуючого судді Першко О.О.,

секретар судового засідання Прокопчук Л.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Рівного заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «ФК ФОРТ» про заміну сторони виконавчого провадження,

ВСТАНОВИВ:

ТОВ «ФК ФОРТ» звернулося до Рівненського міського суду Рівненської області з заявою про заміну сторони виконавчого провадження, в якій просило замінити стягувача ПАТ «КБ «НАДРА» на його правонаступника ТОВ «ФК ФОРТ» у справі № 2-975/10. В обґрунтування заяви вказує на те, що за умовами договору про відступлення прав вимоги та майнових прав товариство набуло права вимоги в повному обсязі за кредитним договором № 1111/89/МК/2007-840 від 05 жовтня 2007 року.

Представник заявника ОСОБА_1 в судове засідання не з`явилася. 07 листопада 2023 року подала до суду заяву, в якій просила залишити без розгляду заяву ТОВ «ФК ФОРТ» про заміну сторони виконавчого провадження, а також розглянути заяву без участі заявника та його представника.

Боржник ОСОБА_2 в судове засідання не з`явився. Представник боржника адвокат Власик В.Я. подала до суду заяву, в якій просила відмовити в задоволенні заяви, оскільки заявником не надано доказів здійснення оплати за договором відступлення прав вимоги від ПАТ КБ «Надра» до першого правонаступника, строк пред`явлення виконавчого листа минув.

Представник ПАТ «КБ «НАДРА» повідомлений належним чином про час, дату та місце розгляду справи, в судове не з`явився, про причини неявки суд не повідомив.

Дослідивши заяву та додані документи, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

За таких обставин, враховуючи подання представником заявника ОСОБА_1 відповідної заяви, суд доходить висновку, що заяву необхідно залишити без розгляду.

Роз`яснити, що особа, заяву якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Керуючись п. 5 ч. 1ст. 257 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «ФК ФОРТ» про заміну сторони виконавчого провадження залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом.

Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга безпосередньо до Рівненського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Повне судове рішення складене 07 листопада 2023 року.

Суддя О.О. Першко

Дата ухвалення рішення07.11.2023
Оприлюднено09.11.2023
Номер документу114725947
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —2-975/10

Ухвала від 24.11.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Фетісов М. В.

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

Ухвала від 17.10.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

Ухвала від 17.11.2020

Цивільне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Фетісов М. В.

Ухвала від 27.05.2010

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Кобеляцька-Шаховал І. О.

Ухвала від 18.01.2010

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Галась І. А.

Рішення від 09.09.2010

Цивільне

Підгаєцький районний суд Тернопільської області

Ігнатова Г. В.

Ухвала від 25.08.2010

Цивільне

Підгаєцький районний суд Тернопільської області

Ігнатова Г. В.

Ухвала від 02.09.2010

Цивільне

Підгаєцький районний суд Тернопільської області

Ігнатова Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні