Ухвала
від 25.10.2023 по справі 487/3801/23
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 487/3801/23

Провадження № 1-кс/487/4310/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25.10.2023 року місто Миколаїв

Слідчий суддя Заводського районного суду міста Миколаєва ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання слідчого другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Херсоні) ТУ ДБР, розташованого у м. Мелітополі ОСОБА_3 , внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42022231270000106 від 05.09.2022 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України, про арешт майна,-

ВСТАНОВИВ:

23.10.2023 слідчий другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Херсоні) ТУ ДБР, розташованого у м. Мелітополі ОСОБА_3 за погодженням з прокурором відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_4 в рамках здійснення досудового розслідування кримінального правопорушення, відомості щодо якого 05.09.2022 внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42022231270000106, звернувся до Заводського районного суду міста Миколаєва з клопотання,в якомупросив накластиарешт наоб`єкти нерухомогомайна якіналежать підозрюваному ОСОБА_5 ,а саме: земельну ділянку площею 7.34 га, кадастровий номер 4821155000:25:000:0218, у частці 1 ціла; нежитлову будівлю за адресою: АДРЕСА_1 , у частці 1 ціла; квартиру за адресою: АДРЕСА_2 , у частці 1 ціла, з метою подальшого забезпечення збереження майна, враховуючи можливість подальшого застосування конфіскації майна,як видупокарання із позбавленням права на його відчуження, розпорядження.

Слідчий у судове засідання не прибув, до початку розгляду клопотання подав заяву про розгляд справи за його відсутності.

У відповідності до ч. 2 ст. 172 КПК України, клопотання слідчого, прокурора, цивільного позивача про арешт майна, яке не було тимчасово вилучене, може розглядатися без повідомлення підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, їх захисника, представника чи законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

За таких обставин, розгляд даного клопотання проведено без виклику підозрюваного ОСОБА_5 та його захисника, оскільки є реальні підстави вважати, що в разі отримання відомостей про звернення органу досудового розслідування з указаним клопотанням до суду, вищевказане майно може бути відчужене третім особам.

Дослідивши клопотання та докази, якими воно обґрунтовується, слідчий суддя приходить до наступних висновків.

Другим слідчимвідділом (здислокацією ум.Херсоні)ТУ ДБР,розташованого ум.Мелітополі,за процесуальногокерівництва Херсонськоїспеціалізованої прокуратуриу сферіоборони Південногорегіону здійснюєтьсядосудове розслідуванняу кримінальномупровадженні №42022231270000106від 05.09.2022,за підозроюгромадянина України ОСОБА_5 у вчиненні ним кримінальних правопорушень (злочинів), передбачених ч. 3 ст. 307 КК України.

ОСОБА_5 підозрюється у тому, що він володіючи якостями лідера, сильним і стійким характером, переслідуючи корисливі цілі, вирішив використовувати злочинну діяльність пов`язану з незаконним придбанням, зберіганням з метою збуту, а також збутом особливо небезпечних психотропних речовин на території проведення воєнних дій лінії розмежування Миколаївської та Херсонської областей, як джерело прибутку.

Усвідомлюючи, що для систематичного незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також збуту особливо небезпечних психотропних речовин, необхідне залучення значних людських ресурсів, у тому числі місцевого населення зі складу осіб, що вживають наркотичні засоби або психотропні речовини, вирішив створити організовану групу, учасників якої об`єднати єдиним планом з розподілом функцій кожного, а також особисто приймати участь у діяльності організованої групі та керувати нею.

Для досягнення своєї злочинної мети ОСОБА_5 , не пізніше початку серпня 2022 року, більш точна дата досудовим слідством не встановлена, створив, ретельно підготував та очолив організовану групу із залученням у якості виконавців місцевих жителів Баштанського району Миколаївської області, а саме: ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_3 та інших не встановлених на даний час досудовим слідством осіб, з метою особистого збагачення, діючи умисно, з корисливих мотивів, усвідомлюючи протиправність своїх дій, передбачаючи їх суспільно небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, встановив взаємозв`язок між діями всіх учасників організованої групи, розподілив ролі між вказаними особами, підшукав знаряддя та засоби вчинення кримінального правопорушення та відвів ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 та іншим невстановленим на даний час досудовим слідством особам роль виконавців та пособників, які мали підшукувати для збуту психотропної речовини військовослужбовців ЗС України та схиляти для незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також подальшого збуту серед військовослужбовців ЗС України, які виконують бойове завдання на території проведення воєнних дій лінії розмежування Миколаївської та Херсонської областей та приймають активну участь в бойових діях, особливо небезпечних психотропних речовин.

Так, у серпні 2022 року, більш точна дата досудовим слідством не встановлена, ОСОБА_5 маючи умисел направлений на незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут особливо небезпечних психотропних речовин, діючи за попередньо розробленим планом та в складі організованої ним групи, з відома ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 при невстановлених слідством обставинах, місці та часі, у невстановленої слідством особи придбав психотропну речовину - «PVP», яку перемістив до приміщення складу, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 , що на праві приватної власності належить ОСОБА_5 , де зберігав для подальшого збуту.

Надалі, діючи за попередньо розробленим планом у складі організованої групи як організатор, спільно та у взаємній згоді з громадянами України ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_3 та іншими невстановленими особами, з метою особистого збагачення, досягнення єдиної злочинної мети, не маючи інших джерел доходів, умисно, з корисливих мотивів, виконуючи роль організатора, усвідомлюючи протиправність своїх дій, передбачаючи їх суспільно небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, розробив та контролював план вчинення наступних злочинів.

Так, у жовтні 2022 року, перебуваючи у смт. Березнегувате Баштанського району Миколаївської області, більш точний час та місце досудовим розслідуванням не встановлено, ОСОБА_6 надала військовослужбовцю Збройних сил України ОСОБА_9 , якого напередодні підшукали ОСОБА_10 та ОСОБА_7 для збуту особливо небезпечної психотропної речовини - «PVP», а також поширення (подальшого збуту) серед військовослужбовців Збройних сил України, номер своєї банківської картки № НОМЕР_1 , на яку ОСОБА_9 через платіжний термінал «IBOX» перевів 1500 гривень, які о 12 годині 11 хвилин 23 жовтня 2022 року були зараховані на банківський рахунок ОСОБА_6 .

В подальшому, громадянка ОСОБА_6 , діючи за попередньо розробленим планом у складі організованої групи як виконавець, спільно та у взаємній згоді з громадянами України ОСОБА_5 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 та іншими невстановленими особами, виконуючи відведену їй роль, з вказаної власної банківської картки зареєстрованої у АТ КБ «ПриватБанк» № НОМЕР_1 , о 12 годині 12 хвилині цього ж дня, 23 жовтня 2022 року перевела на картку зареєстровану у АТ КБ «ПриватБанк» № НОМЕР_2 , що належить іншому учаснику організованої групи - ОСОБА_5 , грошові кошти у сумі 1470 гривень і після чого, перебуваючи за адресою АДРЕСА_1 , отримала від останнього розфасовану психотропну речовину «PVP», яку зберігала при собі з метою подальшого збуту.

23 жовтня 2022 року близько 14 години 05 хвилин, громадянка ОСОБА_6 діючи із прямим умислом, реалізуючи спільний злочинний план, спрямований на збут особливо небезпечної психотропної речовини, у складі організованої групи як виконавець, спільно та у взаємній згоді з громадянами України ОСОБА_5 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 та іншими невстановленими особами, виконуючи відведену їй роль, перебуваючи за адресою Миколаївська область, Баштанський район, смт. Березнегувате, на площі Соборно-Миколаївській, з метою особистого збагачення, умисно, з корисливих мотивів, усвідомлюючи протиправність своїх дій, передбачаючи їх суспільно небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, передала військовослужбовцю ОСОБА_9 прозорий «Zipp-Lock» пакет у якому містилась кристалічна порошкоподібна речовина білого кольору, яка містить у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено «PVP» (1-феніл-2-піролідин-1-іл-пентан-1-он) масою 0,37698 г, і таким чином незаконно збула особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено.

За вищевикладених обставин, своїми умисними ОСОБА_11 , діючи у якості організатора у складі організованої групи, обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України - незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут особливо небезпечних психотропних речовин, вчинене організованою групою.

Крім того, він же, продовжуючи свої злочинні дії, направлені на незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут особливо небезпечних психотропних речовин на території проведення воєнних дій лінії розмежування Миколаївської та Херсонської областей, діючи за попередньо розробленим планом у складі організованої групи як організатор, спільно та у взаємній згоді з громадянами України ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 та іншими невстановленими особами, відвів ОСОБА_8 роль виконавця, а ОСОБА_6 та ОСОБА_7 ролі пособників, на що останні підшукали для збуту особливо небезпечної психотропної речовини - «PVP» ОСОБА_9 , та ОСОБА_6 разом з ОСОБА_7 запропонували останньому незаконно придбати у ОСОБА_8 особливо небезпечну психотропну речовину, зберігати її, а також здійснювати її поширення (подальший збут) серед військовослужбовців Збройних сил України.

Так, на виконання спільного злочинного плану відомого всім учасникам групи, спільно та у взаємній згоді з громадянами України ОСОБА_5 , ОСОБА_7 , ОСОБА_6 та іншими невстановленими особами, 24 жовтня 2022 року ОСОБА_8 надав військовослужбовцю Збройних сил України ОСОБА_9 номер банківської картки зареєстрованої у АТ КБ «ПриватБанк» № НОМЕР_2 , яка належить ОСОБА_5 , на яку ОСОБА_9 цього ж дня, 24 жовтня 2022 року о 15 годині 15 хвилин через платіжний термінал «IBOX» перевів 2000 гривень.

Після чого, ОСОБА_8 діючи за попередньо розробленим планом у складі організованої групи як виконавець, спільно та у взаємній згоді з громадянами України ОСОБА_5 , ОСОБА_7 , ОСОБА_6 та іншими невстановленими особами, виконуючи відведену йому роль, перебуваючи у невстановленому досудовим розслідуванні місці у невстановлений досудовим розслідуванням час, отримав від ОСОБА_5 методом «закладки» розфасовану психотропну речовину «PVP», яку зберігав при собі з метою подальшого збуту.

25 жовтня 2022 року близько 12 години 28 хвилин, ОСОБА_8 діючи із прямим умислом, реалізуючи спільний злочинний план, спрямований на збут особливо небезпечної психотропної речовини, у складі організованої групи як виконавець, спільно та у взаємній згоді з громадянами України ОСОБА_5 , ОСОБА_7 , ОСОБА_12 та іншими невстановленими особами, виконуючи відведену йому роль, перебуваючи за адресою: АДРЕСА_3 , з метою особистого збагачення, умисно, з корисливих мотивів, усвідомлюючи протиправність своїх дій, передбачаючи їх суспільно небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, передав військовослужбовцю ОСОБА_9 , прозорий «Zipp-Lock» пакет у якому містилась кристалічна порошкоподібна речовина синього кольору, яка містить у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено «PVP» (1-феніл-2-піролідин-1-іл-пентан-1-он) масою 0,57538 г, і таким чином незаконно збув особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено.

За вищевикладених обставин, своїми умисними діями ОСОБА_5 , діючи у якості організатора, обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України - незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут особливо небезпечних психотропних речовин, вчинене повторно, організованою групою.

Він же, продовжуючи свої злочинні дії, направлені на незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут особливо небезпечних психотропних речовин на території проведення воєнних дій лінії розмежування Миколаївської та Херсонської областей, діючи за попередньо розробленим планом у складі організованої групи як організатор, спільно та у взаємній згоді з громадянами України ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 та іншими невстановленими особами, відвів ОСОБА_6 роль пособника, а ОСОБА_7 роль виконавця у незаконного придбанні, зберіганні з метою збуту, а також збуті особливо небезпечних психотропних речовин військовослужбовцю Збройних сил України ОСОБА_9 .

Так, на виконання спільного злочинного плану відомого всім учасникам групи, спільно та у взаємній згоді з громадянами України ОСОБА_5 , ОСОБА_8 , ОСОБА_6 та іншими невстановленими особами, 25 жовтня 2022 року ОСОБА_7 надав ОСОБА_9 номер власної банківської картки зареєстрованої у АТ «Універсал Банк» № НОМЕР_3 , на яку останній через платіжний термінал «IBOX» перевів 2000 гривень.

Цього ж дня, 25 жовтня 2022 року о 13 годині 38 хвилин ОСОБА_7 діючи у змові з ОСОБА_6 перевів на банківську картку останньої зареєстровану у АТ КБ «ПриватБанк» № НОМЕР_1 грошові кошти у сумі 1800 гривень, з яких ОСОБА_6 о 13 годині 43 хвилини цього ж дня, 25 жовтня 2022 року перевела 1500 гривень на банківську картку зареєстровану у АТ КБ «ПриватБанк» № НОМЕР_2 , яка належить

ОСОБА_5 .

Після цього, ОСОБА_7 діючи за попередньо розробленим планом у складі організованої групи як виконавець, спільно та у взаємній згоді з громадянами України ОСОБА_5 , ОСОБА_8 , ОСОБА_6 та іншими невстановленими особами, виконуючи відведену йому роль, перебуваючи у невстановленому досудовим розслідуванні місці у невстановлений досудовим розслідуванням час, отримав у ОСОБА_6 та зберігав з метою подальшого збуту, розфасовану психотропну речовину «PVP», яка була передана їй ОСОБА_5 методом «закладки».

25 жовтня 2022 року близько 14 годині 09 хвилин, ОСОБА_7 діючи із прямим умислом, реалізуючи спільний злочинний план, спрямований на збут особливо небезпечної психотропної речовини, у складі організованої групи як виконавець, спільно та у взаємній згоді з громадянами України ОСОБА_5 , ОСОБА_8 , ОСОБА_12 та іншими невстановленими особами, виконуючи відведену йому роль, перебуваючи за адресою: АДРЕСА_1 , з метою особистого збагачення, умисно, з корисливих мотивів, усвідомлюючи протиправність своїх дій, передбачаючи їх суспільно небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, передав військовослужбовцю ОСОБА_9 паперовий згорток у якому містилась кристалічна порошкоподібна речовина синього кольору, яка містить у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якого заборонено «PVP» (1-феніл-2-піролідин-1-іл-пентан-1-он) масою 0,54010 г, і таким чином незаконно збув особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено.

За вищевикладених обставин, своїми умисними діями ОСОБА_5 , діючи у якості організатора, обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України - незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут особливо небезпечних психотропних речовин, вчинене повторно, організованою групою.

30 серпня 2023 року ОСОБА_5 вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 307 КК України, вчинених у складі організованої групи, а 18 вересня 2023 року, з урахуванням уточнених фактичних обставин, ОСОБА_5 повідомлено про нову підозру, зміну раніше повідомленої підозри, у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України.

Обгрунтованість підозри щодо ОСОБА_5 у вчиненні вказаного кримінального правопорушення (злочину), повністю підтверджується зібраними по кримінальному провадженню доказами, а саме: протоколом прийняття заяви про вчинене кримінальне правопорушення від 02.09.2022; рапортом ст. о/у ВОР ХУ ДВБ НП України від 02.09.2022; допитом свідка ОСОБА_9 від 08.09.2022; додатковим допитом свідка ОСОБА_9 від 25.10.2022; допитом свідка ОСОБА_13 від 08.09.2022; 3 протоколами проведення НС(Р)Д контроль за вчиненням злочину; 3 протоколами проведення НС(Р)Д аудіо та відеоконтролю особи; висновком експерта №СЕ-19/108/13034-НЗРАП від 02.11.2022; протоколом допиту свідка ОСОБА_14 ; протоколом проведення слідчого експерименту за участю свідка ОСОБА_14 ; протоколом допиту свідка ОСОБА_15 ; протоколом проведення слідчого експерименту за участю свідка ОСОБА_15 ; протоколом допиту підозрюваної ОСОБА_6 ; протоколом слідчого експерименту за участю підозрюваної ОСОБА_6 ; протоколом допиту підозрюваного ОСОБА_8 ; протоколом слідчого експерименту за участю підозрюваного ОСОБА_8 ; протоколом проведення НС(Р)Д стосовно ОСОБА_5 ; матеріалами тимчасового доступу до к/п СУ ГУНП в Миколаївській області в якому ОСОБА_5 повідомлено про підозру за ч .2 ст. 307 КК України; матеріалами тимчасових доступів до інформації у АТ КБ «Приватбанк» та АТ «Універсалбанк».

Так, відповідно до витягу з реєстру нерухомого майна ОСОБА_5 належать наступні об`єкти нерухомого майна: земельна ділянка площею 7.34 га, кадастровий номер 4821155000:25:000:0218, у частці 1 ціла; нежитлова будівля за адресою: АДРЕСА_1 , у частці 1 ціла; квартира за адресою: АДРЕСА_2 , у частці 1 ціла.

Відтак, у зв`язку з тим, що підозрюваним вживались всі можливі види конспірації, невжиття заходів забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна, призведе до його втрати, використання, перетворення, пересування, передачі, а тому потреби досудового розслідування на цій стадії кримінального провадження, виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи осіб, як накладення арешту на майно з метою забезпечення конфіскації майна як виду покарання.

У відповідностідо п.2ч.1ст.170КПК України, завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Згідно зч.2ст.170КПК України,арешт майнадопускається зметою забезпечення: 1)збереженняречових доказів; 2)спеціальноїконфіскації; 3)конфіскаціїмайна яквиду покаранняабо заходукримінально-правовогохарактеру щодоюридичної особи; 4)відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Відповідно до ч. 5 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому пунктом 3 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно підозрюваного, обвинуваченого, засудженого або юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, за наявності достатніх підстав вважати, що суд у випадках, передбачених Кримінальним кодексом України, може призначити покарання у виді конфіскації майна або застосувати до юридичної особи захід кримінально-правового характеру у виді конфіскації майна.

Приймаючи до уваги те, що ОСОБА_5 підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, який відповідно до ч. 3 ст. 307 КК України карається позбавленням волі на строк від дев`яти до дванадцяти років з конфіскацією майна, з метою забезпечення конфіскації майна як виду покарання, необхідно накласти арешт на належне ОСОБА_5 на праві власності майно, а саме: земельну ділянку площею 7.34 га, кадастровий номер 4821155000:25:000:0218, у частці 1 ціла; нежитлову будівлю за адресою: АДРЕСА_1 , у частці 1 ціла; квартиру за адресою: АДРЕСА_2 , у частці 1 ціла, що належать на праві приватної власності ОСОБА_5 , у зв`язку з чим клопотання слідчого підлягає задоволенню. При цьому слідчий суддя враховує розумність і співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження.

Керуючись ст. ст. 131-132, 170-173 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Накласти арештна майно,а саме:на об`єктинерухомого майнаякі належатьпідозрюваному ОСОБА_5 ,а саме: земельну ділянку площею 7.34 га, кадастровий номер 4821155000:25:000:0218, у частці 1 ціла; нежитлову будівлю за адресою: АДРЕСА_1 , у частці 1 ціла; квартиру за адресою: АДРЕСА_2 , у частці 1 ціла, із забороною розпоряджатися вказаним майном.

Ухвала підлягає негайному виконанню, яке доручити слідчому другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Херсоні) ТУ ДБР, розташованого у м. Мелітополі ОСОБА_3 .

Копію ухвали не пізніше наступного робочого дня після її постановлення надіслати підозрюваному ОСОБА_5 .

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Миколаївського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Оскарження ухвали не зупиняє її виконання.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудЗаводський районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення25.10.2023
Оприлюднено30.04.2024
Номер документу114415153
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —487/3801/23

Ухвала від 25.10.2023

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 25.10.2023

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 18.10.2023

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Фаріонова О. М.

Ухвала від 18.10.2023

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Фаріонова О. М.

Ухвала від 19.10.2023

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 19.10.2023

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 19.10.2023

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 19.10.2023

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 18.10.2023

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Фаріонова О. М.

Ухвала від 18.10.2023

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Фаріонова О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні