Ухвала
від 31.10.2023 по справі 759/13842/18
БУСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер №759/13842/18

Провадження № 2/943/622/2023

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"31" жовтня 2023 р.

Суддя Буського районного суду Журибіда Б. М., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвент», ОСОБА_2 , третя особа: Відкрите акціонерне товариство «Буський пивоварний завод», Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ВОЙНАРСКА Ірина Анатоліївна, Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу КУКСОВА Марія Сергіївна про визнання недійсним договорів про зміни та доповнення, збільшення позовної давності та про відступлення прав вимоги, -

в с т а н о в и в:

На адресу Буського районного суду Львівської області за підсудністю, згідно ухвали Святошинського районного суду м. Києва від 16 березня 2023 року, надійшла цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвент», ОСОБА_2 , третя особа: Відкрите акціонерне товариство «Буський пивоварний завод», Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ВОЙНАРСКА Ірина Анатоліївна, Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу КУКСОВА Марія Сергіївна про визнання недійсним договорів про зміни та доповнення, збільшення позовної давності та про відступлення прав вимоги.

Представник позивача ОСОБА_3 , адвокат Олекса Л.А. подав апеляційну скаргу з підстав порушення судом норм процесуального права ставиться питання про скасування ухвали суду першої інстанції та направлено справу до Святошинського районного суду м. Києва для продовження розгляду.

Згідно постанови Київського апеляційного суду від 05.10.2023 року апеляційну скаргу представника позивача ОСОБА_4 було залишено без задоволення. Цивільну справу повернуто в Буський районний суд Львівської області.

Справа в порядку, встановленому ст. 33 ЦПК України, відповідно до п.2.3.25 Положення про автоматизовану систему документообігу суду, згідно повторного автоматизованого розподілу справ, передана на розгляд судді цього ж суду Журибіда Б.М.

Позовна заява відповідає вимогамстатей 175-177 ЦПК України. Підстави, визначеністаттями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Тому її слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Клопотань до позовної заяви не долучалось. Справу належить розглядати в порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст.19,175,177-179,187 ЦПК України, суддя

ухвалив:

Прийняти позовну заяву і відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвент», ОСОБА_2 , третя особа: Відкрите акціонерне товариство «Буський пивоварний завод», Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ВОЙНАРСКА Ірина Анатоліївна, Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу КУКСОВА Марія Сергіївна про визнання недійсним договорів про зміни та доповнення, збільшення позовної давності та про відступлення прав вимоги.

Підготовче судове засідання призначити на 07 грудня 2023 року о 10.30 год. в приміщенні Буського районного суду Львівської області за адресою м. Буськ вул. Паркова, 14, Львівської області.

Розгляд справи здійснити за правилами загального позовного провадження.

Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання цієї ухвали, відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення протягом п`яти днів із дня його отримання.

Роз`яснити положення ч.4 та ч.8ст.178 ЦПК України, що копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити сторонам про наявність обов`язку повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Роз`яснити третій особі положення ст. 181 ЦПК України, подати протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання цієї ухвали, пояснення щодо позову, аргументи та міркування на підтримку або заперечення поти позову.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://bs.lv.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Львівського апеляційного суду лише з підстав відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення відповідної копії ухвали.

Суддя: Б. М. Журибіда

Дата ухвалення рішення31.10.2023
Оприлюднено02.11.2023
Номер документу114566442
СудочинствоЦивільне
Сутьвідступлення прав вимоги

Судовий реєстр по справі —759/13842/18

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Буський районний суд Львівської області

Журибіда Б. М.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Буський районний суд Львівської області

Журибіда Б. М.

Постанова від 05.10.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Олійник Василь Іванович

Ухвала від 31.08.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Олійник Василь Іванович

Ухвала від 09.08.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Олійник Василь Іванович

Ухвала від 01.08.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Олійник Василь Іванович

Ухвала від 13.04.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Олійник Василь Іванович

Ухвала від 30.03.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Олійник Василь Іванович

Ухвала від 16.03.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Журибеда О. М.

Ухвала від 30.01.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Журибеда О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні