Ухвала
від 06.11.2023 по справі 211/5886/23
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КРИВОГО РОГУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 211/5886/23

Провадження № 2-о/210/102/23

У Х В А Л А

іменем України

"06" листопада 2023 р.

Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді: Скотар Р.Є.,

присяжних Янченко Л.В., Бенмуффок Н.В.,

за участі секретаря судового засідання Новосилецького В.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Кривому Розі в порядку окремого провадженняцивільну справу зазаявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Виконавчий комітет Довгинцівської районної у місті Кривому Розі ради про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна,-

ВСТАНОВИВ:

06 жовтня 2023 року до Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області з Довгинцівського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області надійшла заява ОСОБА_1 , заінтересована особа: Виконавчий комітет Довгинцівської районної у місті Кривому Розі ради про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями зазначена заява передана судді Скотар Р.Є.

Ухвалою суду від 09 жовтня 2023 року прийнято до розгляду та відкрито окреме провадження у справі.

Від заявника ОСОБА_1 , поза межами судового засідання, 06 листопада 2023 року надійшло до суду клопотання про витребування доказів.

В судовому засіданні 06.11.2023 року заявник ОСОБА_1 присутня не була, надала заяву про розгляд клопотання про витребування доказів за її відсутності, клопотання підтримала, просила задовольнити.

Представник заінтересованої особи в судовому засіданні присутня не була, про час та місце розгляду справи повідомлена належним чином.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане у строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Дослідивши письмові матеріали справи суд вважає за необхідне клопотання ОСОБА_1 задовольнити, витребувати медичну картку хворого ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з КП «Криворізька багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги» ДОР.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 19, 84, 252, 298 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання заявника ОСОБА_1 про витребування доказів у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересованаособа:Виконавчий комітетДовгинцівської районноїу містіКривому Розіради провизнання фізичноїособи недієздатною,встановлення опікита призначенняопікуна - задовольнити.

Витребувати з КП «Криворізькабагатопрофільна лікарняз наданняпсихіатричної допомоги»ДОР (50011, м. Кривий Ріг, вул. Дишинського, 27):

-медичну карткухворого ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

КП «Криворізькабагатопрофільна лікарняз наданняпсихіатричної допомоги»ДОР надати докази на адресу суду протягом 5-ти діб з дня отримання копії ухвали.

У разі неможливості подати вказані письмові докази взагалі або у встановлений строк, суд зобов`язує зазначену особу повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Р. Є. Скотар

Присяжні Л.В. Янченко

Н.В. Бенмуффок

СудДзержинський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення06.11.2023
Оприлюднено08.11.2023
Номер документу114701601
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —211/5886/23

Рішення від 20.05.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Скотар Р. Є.

Рішення від 20.05.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Скотар Р. Є.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Скотар Р. Є.

Ухвала від 05.12.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Скотар Р. Є.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Скотар Р. Є.

Ухвала від 09.10.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Скотар Р. Є.

Ухвала від 15.09.2023

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Юзефович І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні