Рішення
від 20.09.2010 по справі 27/43
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківськ а, 128

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20.09.10 С права№ 27/43

Суддя Судова-Хомюк Н.М . розглянула справу

за позовом: Грома дської організації „Львівсь кий обласний центр собаківни цтва Кінологічної спілки Укр аїни”, м. Львів

до відповідача-1: Громадс ької організації „Львівське міське відділення Львівсько го обласного центру собаківн ицтва Кінологічної спілки Ук раїни „ЛВ Фортуна”, м. Львів

до відповідача-2: Громадс ької організації „Львівське територіальне відділення „П лемінний центр Кінологічної спілки України”, м. Львів

до відповідача-3: Громад ської організації „Дрогобиц ьке міське відділення Кіноло гічної спілки України”, м. Дро гобич Львівської області

до відповідача-4: Громадс ької організації „Кам' янка - Бузьке територіальне райо нне відділення Кінологічної спілки України”, м. Кам' янка - Бузька Львівської області

до відповідача-5: Громадс ької організації „Пустомиті вське територіальне районне відділення Кінологічної спі лки України”, м. Пустомити Льв івської області

до відповідача-6: Всеукр аїнської громадської органі зації „Кінологічна спілка Ук раїни”, м. Київ

про визнання недій сними з моменту ухвалення та скасування рішень, які були п рийняті на Конференції Львів ського обласного центру соба ківництва Кінологічної спіл ки України 09.03.2010 р.

за участю представників:

від позивача: Щербаченко Т.А. - керівник, Сікевич Н.В. - представник

від відповідачів-1 Низова О.Й. - представник

від відповідачів - 2,3,4,5,6: не з' явився

Суть спору: розгляда ється позовна заява за позов ом Громадської організації „ Львівський обласний центр со баківництва Кінологічної сп ілки України” до Громадської організації „Львівське місь ке відділення Львівського об ласного центру собаківництв а Кінологічної спілки Україн и „ЛВ Фортуна”, Громадської о рганізації „Львівське терит оріальне відділення „Племін ний центр Кінологічної спілк и України”, Громадської орга нізації „Дрогобицьке міське відділення Кінологічної спі лки України”, Громадської ор ганізації „Кам' янка - Бузь ке територіальне районне від ділення Кінологічної спілки України”, Громадської орган ізації „Пустомитівське тери торіальне районне відділенн я Кінологічної спілки Україн и”, Всеукраїнської громадськ ої організації „Кінологічна спілка України” про визнанн я за Громадською органі зацією „Львівський обласний центр собаківництва Кінолог ічної спілки України” права самостійно, без втручання ін ших юридичних осіб, проводит и свою діяльність у відповід ності до вимог чинного закон одавства та свого статуту, визнання недійсним з моме нту винесення та скасування Наказу Всеукраїнської громадської організації „Кі нологічна спілка України” про проведення Конферен ції ЛОЦС КСУ від 09.03.2010 р., ви знання неправомірною та непр авомочною Конференцію Львів ського обласного центру соба ківництва Кінологічної спіл ки України від 09.03.2010 р., визнання недійсними з моменту ухвале ння та скасування рішень, які були прийняті на Конференці ї Львівського обласного цент ру собаківництва Кінологічн ої спілки України 09.03.2010 р..

Сторона позивача позовн і вимоги підтримала, до матер іалів справи долучено поясне ння за №19 від 10.05.2010р., пояснення д о поданих відповідачами дока зів за № 22 від 07.06.2010р. та додатков е обґрунтування позовних вим ог за № 14847 від 05.08.2010р..

В ході судового розгляду сторона позивача подала заяв у за №27 від 05.08.2010р.про уточнення т а зменшення позовних вимог в порядку ст.22 ГПК України в які й просить в подальшому розгл ядати позовні вимоги у насту пній редакції: Визнати недій сними з моменту ухвалення та скасувати рішення, які були п рийняті на Конференції Львів ського обласного центру соба ківництва Кінологічної спіл ки України 09 березня 2010року.

Представник відповідач ів 1-6 позовні вимоги заперечив у відзиві за №8244 від 27.04.2010р.. Подан і представником відповідачі в 1-6 клопотання про припинення провадження у справі та клоп отання про припинення прова дження в частині позовних ви мог відхилені судом за безпі дставністю.

До матеріалів справи пред ставниками сторін долучено р яд документів, зокрема: подан і Протоколи загальних зборів місцевих осередків КСУ (без П ротоколів загальних зборів п озивача та Стрийського міськ ого територіального відділе ння КСУ), на яких висувались де легати на оспорювану Конфере нцію позивача від 09.03.2010р.,

Про токол Конференції від 09.03.2010р. т а Протокол засідання правлін ня позивача від 22.01.2010р.

В ході судового розгляду встановлено наступне:

22 січня 2010р.Президія Кіноло гічної спілки України у відп овідності до статуту КСУ при йняла рішення про скликання X-ого чергового з”їзду Спілки на 20 березня 2010р..Згідно з стату том КСУ та рішення Президії , з ”їзду мали передувати звітно -виборні конференції в усіх о середках Спілки по всій Укра їні. В тому числі було прийнят о рішення за №4 щодо зобов”яза ння усіх керівників обласних та інших місцевих осередків в термін до 10 березня 2010р. прове сти звітно-виборчі конферен ції (загальні збори).

Сторона відповідача зазн ачає, що для відновлення відн осин із осередком Львівськог о обласного центру собаківни цтва Кінологічної спілки Укр аїни (протоколом Президії КС У від 16.08.2008р. було тимчасово при пинено відносини з ЛОЦС КСУ д о проведення звітно-виборчої конференції ЛОЦС КСУ) членам и всіх діючих осередків у Льв івській області 09.03.2010р. було про ведено позачергову звітно-ви борчу конференцію Львівсько го обласного центру собаківн ицтва Кінологічної спілки Ук раїни, у якій прийняли участь члени місцевих осередків, як і входять до ЛОЦС КСУ.

У відповідності до п.п.4.16,4.17 редакції статуту громадсько ї організації Кінологічної С пілки України, чинної на моме нт проведення спірної конфер енції, роботою обласного від ділення Спілки керує Правлін ня обласного Центру на чолі з головою правління. Голова пр авління обирається загально ю конференцією всіх місцевих відділень, зареєстрованих у відповідній області, просто ю більшістю голосів присутні х строком на п”ять років, і зат верджується рішенням Презид ії спілки. Позачергова облас на конференція може бути скл икана Президією спілки за ви могою більшості місцевих від ділень, що зареєстровані у ві дповідній області, правління Центру, Голови правління Цен тру, Президії спілки.

Згідно з п.4.1 основою Кінол огічної спілки України є її м ісцеві (осередки), які створюю ться за територіальним принц ипом. До місцевих відділень в ідносяться республіканські , обласні, міські, територіаль ні, районні, селищні, сільські . Місцеві відділення в своїй д іяльності керуються цим стат утом та своїми статутними до кументами, які прийняті їх ви щими керівними органами, та Т иповим положенням про місцев і відділення спілки, затверд женим Президією спілки. Місц еві відділення спілки реєстр уються в установленому закон ом порядку.

З представлених у судово му засіданні примірників ста тутів відповідачів 1 та 5 вбач ається, що відповідач-1 - Льві вське міське відділення Льві вського обласного Центру соб аківництва Кінологічної спі лки України “ ЛВ Фортуна “ є гр омадською організацією за ор ганізаційно-правовою формою з приватною формою власност і ( довідка №735 Головного управ ління статистики у Львівські й області) та здійснює свою ді яльність у відповідності до Статуту КСУ та власного стат уту. Діяльність відділення п оширюється на територію м.Ль вів та підпорядковується Обл асному племінному Центру соб аківництва КСУ.

У відповідності до стату ту відповідач-5 Пустомитівсь ке територіальне районне від ділення Кінологічної Спілки України є територіальним пі дрозділом КСУ, як громадська організація.

Відповідачі 2,3,4 копії зав ірених примірників статутів в судовому засіданні не пред ставили.

З долучених відповідача ми до матеріалів справи дові док Головного управління ста тистики вбачається, вбачаєть ся, що однією з останніх грома дських організацій була ство рена громадська організацій “Львівське територіальне ві дділення “Племінний центр Кі нологічної спілки України” у березні 2009року.

Ст.6 Закону України “Про об ”єднання громадян” встановл ено, що всі основні питання ді яльності об”єднань громадян повинні вирішуватись на збо рах всіх членів або представ ників членів об”єднання. Ст.13 Закону України “Про об”єднан ня громадян” визначає, що об” єднання громадян діє на підс таві свого Статуту.

Остання редакція статуту позивача у встановленому за коном порядку пройшла правов у експертизу легалізуючого о ргану (Головне управління юс тиції у Львівській області). С татут позивача був визнаний таким, що повністю відповіда є закону та зареєстрований у встановленому законом поряд ку.

Статут позивача не оспор ений у встановленому законом порядку, не скасований, є діюч им і підлягає безумовному ви конанню.

Згідно із п.4.2 статуту позив ача вищим керівним органом п озивача є загальні збори, які скликаються раз на 5 років. Ос танні загальні збори позивач а скликались 05 жовтня 2008 року.

П.4.3 статуту позивача вс тановлено, що при необхіднос ті, за вимогою Правління пози вача, керівника позивача, Рев ізійної комісії позивача мож уть бути скликані позачергов і збори у порядку, встановлен ому статутом позивача та чин ним законодавством України. Ані Правління позивача, ані к ерівник позивача, ані Ревізі йна комісія позивача не ухва лювали рішення про проведенн я 09.03.2010 року загальних зборів-ко нференції.

Відповідно до п.4.4 статуту п озивача до виключної компете нції загальних зборів віднос иться, в тому числі, вирішення таких питань, як внесення змі н до статуту позивача, обранн я керівника позивача. Загаль ні збори є правомочними за пр исутності на загальних збора х понад 50% членів позивача або їх представників. На конфере нції, яка відбулась 09 березня 2010 року не були присутні 50% член ів позивача, більше того - ніхт о не інформував ані кері вника позивача, ані членів Пр авління та/м Ревізійної комі сії позивача про заплановани й захід та не погоджував із ни ми проведення згаданого захо ду.

Згідно із п.4.7 статуту позив ача повістку загальних зборі в затверджує керівник позива ча. Згідно із випискою з Єдино го державного реєстру юридич них осіб та фізичних осіб-під приємців керівником позивач а є Щербаченко Тетяна Аркаді ївна. Керівник позивача не за тверджував жодної повістки д ня щодо організації конферен ції, яка 09.03.2010 року пройшло за уч астю членів відповідачів -1,-2,-3, -4,-5,-6.

П.4.6 статуту позивача встан овлено, що керівник позивача обирається з числа членів по зивача, ця особа перед обранн ям повинна перебувати в лава х позивача не менш як п”ять ро ків.

Окремо слід зазначити, що пр оведення заходу під назвою “ Конференція” за участю члені в інших громадських організа цій (не членів позивача) з мето ю прийняття будь-яких рішень щодо діяльності позивача та /або обирання на такому заход і керівника позивача, статут ом позивача не передбачено.

Як випливає з поданого відп овідачами “Протоколу засіда ння правління Львівського об ласного центру собаківництв а Кінологічної спілки Україн и” від 22 січня 2010р. до складу Пра вління позивача входять наст упні особи: ОСОБА_1, ОСОБ А_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, О СОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7 ., ОСОБА_8, ОСОБА_9, ОСОБ А_10, ОСОБА_11, ОСОБА_12, ОСОБА_13., ОСОБА_14., всього 1 4 осіб. Сторона позивача в судо вому засіданні зазначила, що з моменту свого заснування у 1993 році і до сьогоднішнього дн я позивач ніколи не обирав та не мав Правління у вищезазна ченому складі.

На загальних зборах позив ача 05.10.2008р. було затверджено нов у редакцію статуту позивача та обрано новий склад Правлі ння.

В подальшому Протокол зага льних зборів позивача від 05.10.20 08р. та нову редакцію статуту б уло здано до легалізуючого о ргану (Головне управління юс тиції у Львівській області). Л егалізуючий орган провів пра вову експертизу та визнав, що загальні збори позивача 05.10.2008р . були проведені згідно вимог чинного Законодавства і, як н аслідок, був виданий відпові дний наказ, копія якого місти ться у матеріалах справи.

Як випливає з протоколу заг альних зборів позивача від 05.1 0.2008р. до складу Правління позив ача входять наступні особи: ОСОБА_17, ОСОБА_4, ОСОБА_1 8, ОСОБА_15, ОСОБА_9, ОС ОБА_16, ОСОБА_10, ОСОБА_11 , ОСОБА_12, ОСОБА_13., ОСО БА_14., ОСОБА_13, ОСОБА_19, ОСОБА_20, ОСОБА_21, ОСОБ А_22, ОСОБА_23, ОСОБА_6, ОСОБА_7. Всього 19 осіб.

Згідно із п. 4.9 статуту позива ча “Рішення Правління є прав очинні та вважаються прийнят ими за умови , що воно прийнято 2/3 голосів членів Правління в ід загальної кількості члені в Правління, що були обрані на загальних зборах”.

Згідно із Протоколом оспор юваної Конференції, який под али відповідачі, до порядку д енного були включені питання :

1. Звіт керівника Львівсь кого обласного центру собакі вництва.

2. Звіт голови ревізійної комісії Львівського обласно го центру собаківництва КСУ.

Однак ані керівника ЛОЦС, ан і голову ревізійної комісії ніхто про проведення Конфере нції не повідомляв, у матеріа лах справи відсутні докази п овідомлення цих осіб про про ведення Конференції. У подан ому відповідачами Протоколі Конференції від 09.03.2010р. відсутн і будь-які відомості щодо зві ту даних осіб, хоча ці питання внесені в порядок денний.

Серед поданих відповідача ми протоколів відсутній Протокол загальних зборів п озивача, на якому б обирались делегати на Конференцію 09.03.10р ..

Таким чином члени позивача , керівник позивача, члени кер івних органів позивача (зокр ема члени Правління та Ревіз ійної комісії) були позбавле ні можливості прийняти участ ь в Конференції, яка відбулос ь 09.03.2010р..

На конференції було переоб рано керівника позивача та с клад керівних органів. Все це відбувалось без участі кері вника позивача, керівника ре візійної комісії, членів інш их керівних органів.

Право участі в товарис тві є немайновим правом за ви значенням ст. 100 ЦК України.

Ст. 314 ЦК України право фізичн ої особи на свободу об”єднан ня визначено, як особисте нем айнове право, що забезпечує с оціальне буття фізичної особ и.

Відповідно до ст. 270 ЦК Укра їни перелік особистих немайн ових прав, які встановлені Ко нституцією України, цим Коде ксом та іншим законом, не є вич ерпним. Зміст особистого нем айнового права становить мож ливість фізичної особи вільн о, на власний розсуд визначат и свою поведінку у сфері свог о приватного життя (ст. 271 ЦК Укр аїни). Позитивний характер ос обистих немайнових прав випл иває з аналізу їх змісту та зд ійснення.

Право на участь у управлі нні громадською організаціє ю є одним із основних н емайнових прав учасників цьо го непідприємницького товар иства-позивача. Згідно ст. 6 ЗУ “Про об' єднання громадян” у громадській організації вс і учасники товариства (члени громадської організації) є р івні між собою. Тому право на а ктивну участь в житті свого т овариства та управління цим товариством через представн ицький орган або безпосередн ьо - є одним із найважливіших н емайнових прав учасника юрид ичної особи, яке забезпечує ч лену громадської організаці ї можливість прямого впливу та участі у діяльності грома дської організації.

Проведеною конференцією це право учасників позивача було порушено. Вищеозначене беззаперечно доводить, що ко нференція була скликана та п роведена всупереч положення м Статуту позивача, учасники позивача (зокрема керівник п озивача та керівник ревізійн ої комісії) були позбавлені м ожливості прийняти участь в конференції (хоча порядком д енним передбачений їх звіт). Б уло порушено охоронюване зак оном право членів позивача н а участь в управлінні органі зацією, оскільки обраний кер івник не відповідає статуту позивача щодо вимог, які пред ”являються до особи, яка може бути керівником позивача, а с ама конференція перекреслил а попереднє волевиявлення по зивача про переобрання та пр изначення керівника Львівсь кого обласного центру собакі вництва КСУ., яке відбулось на позачерговій конференції 04. 07.2008р.

З тексту долученого до мат еріалів справи Протоколу Кон ференції 09.03.2010р. вбачається, що Конференція затверджувала д елегатів на X з”їзд КСУ. При ць ому ці делегати називались “ делегати від ЛОЦС”, позаяк жо дна із перерахованих осіб не стоїть на обліку і не є членом ЛОЦС. Так делегатами “від ЛОЦ С” було обрано:

- ОСОБА_2 (керівни к “Львівського міського відд ілення Львівського обласног о

центру собаківництва Кінологічної спілки Украї ни “ЛВ Фортуна”, відповід но

перебуває на обліку і є членом вказаного відділення );

- ОСОБА_24 ( перебув ає на обліку і є членом “Львів ського міського відділення

Львівського обласного це нтру собаківництва Кінолог ічної спілки України “ЛВ

Фортуна”);

- ОСОБА_26 (не є чл еном позивача, позивачу не відомо членом якого

від ділення є дана особа і де саме перебуває на обліку);

- ОСОБА_25 (не є член ом позивача, позивачу не відо мо членом якого

відділенн я є дана особа і де саме перебу ває на обліку);

- ОСОБА_27 ((не є член ом позивача, позивачу не відо мо членом якого відділення

є дана особа і де саме переб уває на обліку);

- ОСОБА_28 (не є членом позивача, позивачу не відомо членом якого

в ідділення є дана особа і де са ме перебуває на обліку);

- ОСОБА_3 (є керів ником і, відповідно, перебув ає на обліку і є членом

“Пу стомитівського територіал ьного районного відділенн я Кінологічної спілки

У країни”);

- ОСОБА_5. (є керівнико м і, відповідно, перебуває на о бліку і є членом

“Камянка- Бузького територіального районного відділення Кін ологічної спілки

Україн и”);

- ОСОБА_4 (є керів ником і, відповідно, перебув ає на обліку і є членом

“Ль вівського територіального в ідділення “Племінний центр Кінологічної спілки

Укра їни”);

- ОСОБА_9 (не є член ом позивача, позивачу не від омо членом якого

відділен ня є дана особа і де саме переб уває на обліку);

- ОСОБА_1 ( є членом і перебуває на обліку у “Дрог обицькому міському

відді ленні Кінологічної спілки Ук раїни”);

- ОСОБА_29 (є керівн иком, перебуває на обліку і є ч леном “Дрогобицького

міс ького відділення Кінологічн ої спілки України”).

У вирішенні питання про те, чи є правовідносини госпо дарськими, а спір - господарсь ким, слід виходити з визначен ь, наведених у статті 3 Господа рського кодексу України.

Господарський спір підв ідомчий господарському суду , зокрема, за таких умов:

а) участь у спорі суб”єкта г осподарювання;

б) наявність між сторонами, по-перше, господарських відн осин, врегульованих Цивільни м кодексом України, Господар ським кодексом України, інши ми актами господарського і ц ивільного законодавства, і, п о-друге, спору про право, що ви никає з відповідних відносин ;

в) відсутність у законі норм и, що прямо передбачала б вирі шення такого спору судом інш ої юрисдикції.

Таким чином, господарськ і суди на загальних підстава х вирішують усі спори між суб ”єктами господарської діяль ності, а також спори, пов”язан і з:

- утворенням суб”єктів госп одарювання, їх реорганізаціє ю і ліквідацією, включаючи сп ори про визнання недійсними установчих документів, припи нення діяльності юридичної о соби та скасування її держав ної реєстрації, крім відпові дних спорів за позовами суб” єктів владних повноважень;

- приватизацією державного та комунального майна (крім с порів про приватизацію держа вного житлового фонду), в тому числі спори про визнання нед ійсними відповідних актів ор ганів місцевого самоврядува ння та органів приватизації;

- захистом права власності, в тому числі з визнанням цьог о права;

- з використанням у господар ському обороті об”єктів інте лектуальної власності, включ аючи спори за позовами суб'єк тів господарювання до органі в державної влади про визнан ня недійсними актів про вида чу документів, що посвідчуют ь право інтелектуальної влас ності.

Господарським судам під відомчі також справи про виз нання фактів, що мають для суб ”єктів господарювання юриди чне значення.

За таких обставин суд вба чає, що оспорювана Конференц ія була скликана та проведен а всупереч статуту позивача .

Керуючись ст. 6 Закону У країни „Про об' єднання гром адян”, ст. 16 ЦК України, ст.ст. 1,2,12, 22,32,33,35,43, 82-85,87 ГПК України, суд -

В И Р І Ш И В:

1. Позовні вимог и задоволити.

2. Визнати недійсними з моменту ухвалення та скасу вати рішення, прийняті на Кон ференції Львівського обласн ого центру собаківництва Кін ологічної спілки України 09.03.201 0 р.

3. Стягнути з Громадськ ої організації „Львівське мі ське відділення Львівського обласного центру собаківниц тва Кінологічної спілки Укра їни „ЛВ Фортуна”, що знаходит ься за адресою: 79018, м. Львів, вул. Городоцька, 147 (код ЄДРПОУ 33285692) н а користь Громадської орган ізації „Львівський обласний центр собаківництва Кінолог ічної спілки України”, що зна ходиться за адресою: 79007, м. Льві в, вул. Наливайка, 2 (код ЄДРПОУ 2 0794321) 14,17 грн. держмита, 39,3 грн. витра т на інформаційно технічне з абезпечення судового процес у.

4. Стягнути з Громадськ ої організації „Львівське те риторіальне відділення „Пле мінний центр Кінологічної сп ілки України”, що знаходитьс я за адресою: 79071, м. Львів, вул. Ку льпарківська, 133/8 (код ЄДРПОУ 36417 524) на користь Громадської орг анізації „Львівський обласн ий центр собаківництва Кінол огічної спілки України”, що з находиться за адресою: 79007, м. Ль вів, вул. Наливайка, 2 (код ЄДРПО У 20794321) 14,17 грн. держмита, 39,3 грн. вит рат на інформаційно технічне забезпечення судового проце су.

5. Стягнути з Громадськ ої організації „Дрогобицьке міське відділення Кінологіч ної спілки України”, що знахо диться за адресою: 82100, Львівськ а область, м. Дрогобич, м-н Шевч енка, 1, кімната 2 (код ЄДРПОУ 19140382) на користь Громадської орга нізації „Львівський обласни й центр собаківництва Кіноло гічної спілки України”, що зн аходиться за адресою: 79007, м. Льв ів, вул. Наливайка, 2 (код ЄДРПОУ 20794321) 14,17 грн. держмита, 39,3 грн. витр ат на інформаційно технічне забезпечення судового проце су.

6. Стягнути з Громадськ ої організації „Кам' янка - Бузьке територіальне районн е відділення Кінологічної сп ілки України”, що знаходитьс я за адресою: 80400, м. Кам' янка - Б узька Львівської області, ву л. Тютюнника, 3 (код ЄДРПОУ 35263356) на користь Громадської органі зації „Львівський обласний ц ентр собаківництва Кінологі чної спілки України”, що знах одиться за адресою: 79007, м. Львів , вул. Наливайка, 2 (код ЄДРПОУ 20794 321) 14,17 грн. держмита, 39,3 грн. витрат на інформаційно технічне за безпечення судового процесу .

7. Стягнути з Громадськ ої організації „Пустомитівс ьке територіальне районне ві дділення Кінологічної спілк и України”, що знаходиться за адресою: 81100, м. Пустомити Львів ської області, вул. Глинська, 3 2 (код ЄДРПОУ 35491130) на користь Гро мадської організації „Львів ський обласний центр собаків ництва Кінологічної спілки У країни”, що знаходиться за ад ресою: 79007, м. Львів, вул. Наливайк а, 2 (код ЄДРПОУ 20794321) 14,17 грн. держми та, 39,3 грн. витрат на інформацій но технічне забезпечення суд ового процесу.

8. Стягнути з Всеукраїн ської громадської організац ії „Кінологічна спілка Украї ни”, що знаходиться за адресо ю: 01004, м. Київ, вул. Рогнідинська, 3 (код ЄДРПОУ 02752773) на користь Гр омадської організації „Льві вський обласний центр собакі вництва Кінологічної спілки України”, що знаходиться за а дресою: 79007, м. Львів, вул. Наливай ка, 2 (код ЄДРПОУ 20794321) 14,17 грн. держм ита, 39,3 грн. витрат на інформаці йно технічне забезпечення су дового процесу.

Повний текст рішення с кладено 27.09.2010 р.

Суддя

Дата ухвалення рішення20.09.2010
Оприлюднено05.10.2010
Номер документу11475910
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —27/43

Ухвала від 10.11.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Рішення від 09.08.2010

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Солодюк О.В.

Ухвала від 15.06.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Татарчук Володимир Олександрович

Ухвала від 26.05.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Невінгловська Ю.М.

Ухвала від 26.05.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Невінгловська Ю.М.

Ухвала від 23.11.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 09.12.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 23.12.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 01.08.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 25.07.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні