Ухвала
від 09.11.2023 по справі 219/10019/21
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/6708/23 Справа № 219/10019/21 Суддя у 1-й інстанції - Хомченко Л.І. Суддя у 2-й інстанції - Остапенко В. О.

УХВАЛА

про виправлення описки

09 листопада 2023 року м. Кривий Ріг

Дніпровський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого судді Остапенко В.О.,

суддів Бондар Я.М., Зубакової В.П.,

розглянувши в порядку ч. 13 ст. 7, ч. 1 ст.369 ЦПК України, без повідомлення учасників справи, за наявними у справі матеріалами, за ініціативою суду, питання про виправлення описки в ухвалі Дніпровського апеляційного суду від 07 листопада 2023 року по цивільній справі за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Дебора-Електро» на рішення Дружківського міського суду Донецької області від 16 травня 2023 року у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Дебора-Електро» про визнання незаконним та скасування наказу про припинення трудового договору, стягнення середнього заробітку, компенсації за порушення строків виплати середнього заробітку, моральної шкоди,

УСТАНОВИВ:

Ухвалою Дніпровського апеляційного суду від 07 листопада 2023 року, за наслідками розгляду клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Дебора-Електро» - адвоката Логінової Вікторії Володимирівни, вирішено судові засідання у справі по апеляційній скарзі Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Дебора-Електро» на рішення Дружківського міського суду Донецької області від 16 травня 2023 року у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Дебора-Електро» про визнання незаконним та скасування наказу про припинення трудового договору, стягнення середнього заробітку, компенсації за порушення строків виплати середнього заробітку, моральної шкоди проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програмного забезпечення «EasyCon».

Відповідно до ст. 269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Виправленню підлягають лише ті описки, які мають істотний характер. До таких належить написання прізвищ та імен, адрес, найменувань спірного майна, зазначення дат та строків.

Як вбачається, в ухвалі Дніпровського апеляційного суду від 07 листопада 2023 року допущено описки, а саме помилково зазначено, що адвокат Логінова В.В. є представником позивача ОСОБА_1 , в той час як адвокат Логінова В.В. є представником ТзОВ «Виробниче підприємство «Дебора-Електро».

За таких обставин, суд вважає за необхідне виправити описки, допущені в ухвалі Дніпровського апеляційного суду від 07 листопада 2023 року зазначивши вірно, що адвокат Логінова В.В. є представником ТзОВ «Виробниче підприємство «Дебора-Електро», а не представником позивача Кравченка О.О.

Керуючись ст. 269 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Виправити описки, допущені в ухвалі Дніпровського апеляційного суду від 07 листопада 2023 року у справі за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Дебора-Електро» на рішення Дружківського міського суду Донецької області від 16 травня 2023 року у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Дебора-Електро» про визнання незаконним та скасування наказу про припинення трудового договору, стягнення середнього заробітку, компенсації за порушення строків виплати середнього заробітку, моральної шкоди, зазначивши вірно що адвокат Логінова Вікторія Володимирівна є представником Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Дебора-Електро», а не представником позивача Кравченка Олександра Олеговича.

Ухвала набирає законної сили з дня її прийняття та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий:

Судді:

Дата ухвалення рішення09.11.2023
Оприлюднено10.11.2023
Номер документу114786157
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення трудового договору, стягнення середнього заробітку, компенсації за порушення строків виплати середнього заробітку, моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —219/10019/21

Постанова від 14.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Остапенко В. О.

Постанова від 14.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Остапенко В. О.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Остапенко В. О.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Остапенко В. О.

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Остапенко В. О.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Остапенко В. О.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Остапенко В. О.

Ухвала від 24.07.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Мірута О. А.

Ухвала від 26.06.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Мірута О. А.

Рішення від 22.05.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Хомченко Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні