Ухвала
від 17.11.2023 по справі 465/9897/21
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/9897/21

2/465/334/23

У Х В А Л А

про проведення судових засідань

в режимі відеоконференції

17.11.2023 року м. Львів

Франківський районний суд в складі:

головуючої судді Марків Ю.С.,

за участі секретаря судового засідання Мучинської Ю.О.,

розглянувши клопотання представника позивача Приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Уніка" - адвоката Сечко Сергія Володимировича про проведення розгляду цивільної справи за позовом Приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Уніка" до ОСОБА_1 про стягнення виплаченого страхового відшкодування в режимі відеоконференції, -

в с т а н о в и в:

В провадженні Франківського районного суду м.Львова перебуває цивільна справа за позовом Приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Уніка" до ОСОБА_1 про стягнення виплаченого страхового відшкодування.

Від представника позивача Приватного акціонерноготовариства "Страхова компанія "Уніка" - адвоката Сечко Сергія Володимировича надійшло клопотання про проведення судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Питання про проведення розгляду справи в режимі відеоконференції слід розглянути в порядку письмового провадження за ч.13 ст.7 ЦПК України та без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного запису, як це передбачено ч.2 ст.247 ЦПК України.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов до наступного висновку.

Відповідно до вимог ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Таким чином, для забезпечення швидкого та ефективного відправлення правосуддя, а також недопущення порушення розумних строків розгляду справи, суд вважає за необхідне надати можливість представнику позивача у даній справі приймати участь в судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст. ст. 212,260 ЦПК України, суд -

постановив:

Клопотання представника позивача Приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Уніка" - адвоката Сечко Сергія Володимировича про проведення розгляду цивільної справи за позовом Приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Уніка" до ОСОБА_1 про стягнення виплаченого страхового відшкодування в режимі відеоконференції задовольнити.

Надати можливість представнику позивача Приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Уніка" - адвокату Сечко Сергію Володимировичу брати участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, а саме системи «EasyCon».

Роз`яснити представнику позивача Приватного акціонерного товариства "Страхова компанія "Уніка" - адвокату Сечко Сергію Володимировичу, що відповідно до ч. 5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «easycon.com.ua», за веб-посиланням https://easycon.com.ua. згідно із наказом Державної судової адміністрації України від 08 квітня 2020 року № 169 «Про затвердження порядку роботи з технічними засобами відеоконференції зв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду».

Копію ухвали негайно надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Марків Ю.С.

Дата ухвалення рішення17.11.2023
Оприлюднено20.11.2023
Номер документу114990528
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення виплаченого страхового відшкодування в режимі відеоконференції

Судовий реєстр по справі —465/9897/21

Ухвала від 19.04.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 17.11.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 02.02.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 27.01.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 26.01.2022

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні