Ухвала
від 01.10.2010 по справі 4/158-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

21036, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7 тел. 66-03-00, 66-11-31 http://vn.arbitr.gov.u a



У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

"01" жовтня 2010 р. Справ а № 4/158-10

Суддя господарсь кого суду , розглянувши матеріали

за позовом:Прокурора Га йсинського району Вінницько ї області (АДРЕСА_1) в інте ресах держави , в особі органу уповноваженого державою зді йснювати функції з приводу с пірних правовідносин - Мініс терства палива та енергетики України (вул. Хрещатик, 30, м. Киї в, 01601) в особі Дочірньої компан ії "Укртрансгаз" НАК "Нафтогаз України" (вул. Кловський узвіз , 9/1, м. Київ, 01021) в особі Гайсинськ ого лінійного виробничого уп равління магістральних газо проводів філії УМГ "Черкасит рансгаз" (м. Гайсин, Вінницька область, 23700)

до:Приватного підприєм ства "Михалич і Ко" (вул. Київсь ка, 13, с.м.т. Вороновиця, Вінниць ка область, 23257)

про стягнення 12672,8 грн. заборг ованості

визнав подані матеріали достатніми для прийняття по зовної заяви до розгляду.

Керуючись ст. ст. 64, 65, 86 Господ арського процесуального код ексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Порушити провадження у справі і прийняти позовну з аяву до розгляду.

2. Справу призначити до розгляду в засіданні на "11" л истопада 2010 р. о 11:30 в при міщенні господарського суду в кімн. № 1114 .

3. На підставі ст. 27 ГПК Укр аїни залучити до участі в спр аві в якості третьої особи бе з самостійних вимог на предм ет спору - ВАТ "Вінницягаз", оск ільки рішення в справі може в плинути на його права і обов"я зки. Зобов"язати позивача, про курора надіслати третій особ і копію позовної заяви і дода ні до неї документи. Докази на діслання надати суду із супр овідним листом через канцеля рію до 08.11.2010 р.

4. Явку в засідання предс тавників позивача, відповіда ча, прокурора, третьої особи д ля надання пояснень, з доказа ми про повноваження (для пред ставників сторін - доручення , для керівників підприємств та організацій - документи, що посвідчують їх посадове с тановище), визначеними ст.28 ГП К України та з документами, що посвідчують особу (паспорт а бо службове посвідчення), виз нати обов' язковою.

5. Зобов' язати прокурор а, позивача, відповідача, трет ю особу надати суду необхідн і для вирішення спору докази через канцелярію суду з супр овідним листом до 08.11.2010 р. (кі нцевий термін для надходженн я доказів до суду), в тому р ахунку:

Прокурору, Позивачу: ор игінали ( в судове засідання д ля огляду і за необхідністю з алучення в матеріали справи) та належним чином засвідчен і копії документів (відмітка про засвідчення копії докум ента містить запис: "Згідно з оригіналом", назву посади, осо бистого підпису особи, яка за свідчує копію, її ініціали та прізвище, дату засвідчення к опії - ДСТУ 4163-2003) доказів надани х з позовною заявою; ліцензію на транспортування газу, дог овір на поставку природного газу відповідачеві, доведенн я лімітів обсягу поставки га зу; письмові пояснення про те , в якій сумі і коли була прове дена часткова опалата за тра нспортування газу в жовтні, л истопаді, грудні 2007 р., детальни й обгрунтований, помісячний розрахунок утворення суми бо ргу 9018 грн. 97 коп., докази (первин ні бухгалтерські документи) в обгрунтування даних про кі лькість, вартість щомісячних наданих послуг, про дату, суму , призначення отриманої опла ти (платіжні доручення, банкі вські витяги, інші); докази про кількість, вартість наданих послуг з транспортування, пе редбачені п.4.2, 4.3 договору; дока зи направлення позивачем, як особою що надає послуги - акт у про надані послуги за жовте нь, листопад, грудень 2007 р. відп овідачеві, як особі, яка є зам овником цих послуг, як докуме нту який є підставою для розр ахунків за послуги з транспо ртування газу, реєстр реаліз ації природного газу, рахунк и - фактури на оплату газу (п.4.3 д оговору), докази про дату вруч ення їх відповідачеві, якщо а кти не складалися, рахунки - фа ктури за жовтень-грудень 2007 р. н е направлялися, то надати пис ьмові пояснення причин цього із обгрунтуванням їх доказа ми; докази надання позивачем відповідачеві послуг з тран спортування газу в січні, лют ому, квітні 2007 р., згідно призна чення платежу вказаному в пл атіжних документах (банківсь ких витягах) наданих з позовн ою заявою; докази про те на під ставі чого (пункт договору, до кумента) в якій сумі, і до якої конкретно дати відповідач м ав знати і виконати грошові з обов"язання позивачеві за тр анспортування газу в жовтні- грудні 2007 р.; обопільно підписа ний позивачем, відповідачем, третьою особою детальний ак т звірки про розрахунки і заб оргованість газу, прокурору на підставі повноважень нада них Законом України "Про прок уратуру" забезпечити проведе ння звірки розрахунків, підп исання акту і надання його су ду, завірені копії (повний тек ст ) статуту, положення позива ча, його філії, довідку органу статистики на позивача (юрид ичну особу); докази про повнов аження філії позивача бути у часником процесу від імені п озивача; докази направлення третій особі копії позовної заяви і доданих до неї доказі в; докази того, що в провадженн і господарського суду або ін шого органу, який в межах своє ї компетенції вирішує господ арський спір, немає спорів по в' язаних з предметом даного позову; всі інші докази в обґр унтування своїх можливих дов одів чи заперечень, які мають значення для вирішення спор у.

Відповідачу: письмові п ояснення (відзив на позов) щод о обґрунтованості чи необґру нтованості заявленого позов у з посиланням на норми закон одавства, наданням доказів в обґрунтування цих пояснень; докази в обгрунтування обст авин вказаних в листі № 45 від 10. 09.2010 р. (відповідь на претензію); докази оплати транспортних п ослуг з транспортування газу (платіжні доручення, банківс ькі витяги), документи на підс таві яких зроблено (договори , акти, рахунки), докази розірв ання з позивачем договору № 357 6/07 від 01.12.2006 р., копію статуту, дові дки із ЄДРПОУ; докази того, що в провадженні господарськог о суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції ви рішує господарський спір, не має спорів пов' язаних з пре дметом даного позову; всі інш і докази в обґрунтування сво їх можливих доводів чи запер ечень, які мають значення для вирішення спору.

Третій особі: пояснення з приводу позовних вимог, док ази в обгрунтування них.

6. Копії доказів подавати належним чином засвідченими (відмітка про засвідчення ко пії документа містить запис : "Згідно з оригіналом", назву п осади, особистого підпису ос оби, яка засвідчує копію, її ін іціали та прізвище, дату засв ідчення копії - ДСТУ 4163-2003).

7. Дану ухвалу надісла ти прокурору, позивачу, відпо відачу рекомендованим листо м з повідомленням про вручен ня поштового відправлення.

У випадку невикона ння сторонами будь-яких вимо г даної ухвали - надати пись мові пояснення з обґрунтуван ням причин її невиконання.

Невиконання вимог ухв али сторонами тягне за собою застосування штрафу до 1700 грн . відповідно до п. 5 ст. 83 ГПК Укра їни, а в разі неподання позива чем без поважних причин витр ебуваних судом матеріалів аб о неявки представників пози вача у судове засідання, позо в може бути залишено без розг ляду (п.5 ст. 81 ГПК України).

Суддя

віддрук. прим.:

1 - до справи

2,3 - прокурору (АДРЕСА_1)

4, 5, 6 (вул. Хрещатик, 30, м. Київ, 01601;в ул. Кловський узвіз, 9/1, м. Київ, 01 021; м. Гайсин, Вінницька область , 23700)

7 - відповідачу (вул. Київськ а, 13, с.м.т. Вороновиця, Вінницьк а область, 23257)

8- ВАТ "Вінницягаз"

СудГосподарський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення01.10.2010
Оприлюднено07.10.2010
Номер документу11515221
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/158-10

Ухвала від 09.12.2010

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Білоус В.В.

Ухвала від 25.01.2011

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Ільїн О.В.

Ухвала від 24.12.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Ільїн О.В.

Ухвала від 09.03.2011

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Мирошниченко М.А.

Постанова від 08.02.2011

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Ільїн О.В.

Рішення від 02.02.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Літвінов С.В.

Ухвала від 19.01.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Літвінов С.В.

Ухвала від 11.11.2010

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Білоус В.В.

Ухвала від 01.10.2010

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Білоус В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні