Ухвала
від 28.11.2023 по справі 440/11323/23
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

28 листопада 2023 рокум. ПолтаваСправа № 440/11323/23

Полтавський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Костенко Г.В.,

за участю: секретаря судового засідання Гриценко А.О.,

представника позивача - Кабальський Р.О.,

представник відповідача- Долговська Г.П.,

представника відповідача - Андрієнко Н.В.

за результатами підготовчого засідання у справі за позовом Полтавського обласного комунального підприємства "Полтавафарм " до Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками , Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Полтавській області про визнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання вчинити дії, -

В С Т А Н О В И В:

Полтавське обласне комунальне підприємство "Полтавафарм " звернулося до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Полтавській області про:

- визнання протиправним та скасування рішення Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками про анулювання ліцензії АВ599030Ю видану на підставі наказу Державної служби України з лікарських засобів від 22.05.2021 №417 на провадження господарської діяльності з виробництва (виготовлення) лікарських засобів умовах аптеки, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами Полтавського обласного комунального підприємства "Полтавафарм";

- зобов`язання Державну службу України з лікарських засобів та контролю за наркотиками вилучити інформацію про анулювання ліцензії Полтавського обласного комунального підприємства "Полтавафарм" (код ЄДРПОУ 32986923) АВ599030Ю видану на підставі наказу Державної служби України з лікарських засобів від 22.05.2021 №417 на провадження господарської діяльності з виробництва (виготовлення) лікарських засобів умовах аптеки, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами.

Ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 14.08.2023 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження в адміністративній справі. Справу призначено до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін та проведення судового засідання відповідно до статті 262 Кодексу адміністративного судочинства України, в порядку письмового провадження.

17.08.2023 до суду надійшли клопотання Полтавського обласного комунального підприємства "Полтавафарм" про розгляд справи №440/11323/23 у судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 21.08.2023 перейдено до розгляду цієї адміністративної справи за правилами спрощеного позовного провадження з викликом учасників справи та проведенням судового засідання.

В судовому засіданні представником позивача заявлено клопотання про перехід до розгляду справи за правилами загального позовного провадження.

Ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 14.11.2023 перейдено до розгляду цієї адміністративної справи за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання на 28.11.2023 року на 10 год. 30 хв..

До підготовчого засідання та в ході його проведення відводів складу суду та секретарю судового засідання не надходило.

В судовому засіданні представник позивача підтримав позовні вимоги та просить суд задовольнити позов в повному обсязі.

Відповідачі надали до суду відзиви на позов, у яких просять у задоволенні позовних вимог відмовити повністю.

В судовому засіданні представники відповідачів підтримали доводи, викладені у відзивах на позовну заяву та просять суд відмовити у задоволенні позову в повному обсязі.

Примирення між сторонами неможливе, звернень про проведення врегулювання спору за участі судді до суду не надходило.

Сторони надали суду усі наявні у них докази та повідомили відомі їм обставини справи, клопотань про витребування доказів від сторін не надходило.

Заяв про призначення експертизи, направлення судових доручень тощо від сторін не надходило.

Судом визначено порядок з`ясування обставин та дослідження доказів під час розгляду справи по суті.

З урахуванням наведеного, судом здійснені всі необхідні дії для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, визначені частиною другою статті 180 Кодексу адміністративного судочинства України.

Згідно з пунктом 3 частини другої статті 183 Кодексу адміністративного судочинства України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За таких обставин, суд дійшов висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись статтями 173, 179, 180, 181, 183, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом Полтавського обласного комунального підприємства "Полтавафарм " до Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Полтавській області про визнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання вчинити дії.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 10 год. 30 хв. 19 грудня 2023 року в приміщенні Полтавського окружного адміністративного суду за адресою: 36039, м. Полтава, вул. Пушкарівська, 9/26.

В судове засідання викликати учасників справи.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

СуддяГ.В. Костенко

Дата ухвалення рішення28.11.2023
Оприлюднено30.11.2023
Номер документу115243558
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —440/11323/23

Ухвала від 20.02.2024

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 31.01.2024

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 28.11.2023

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 14.11.2023

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 10.10.2023

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 21.08.2023

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 14.08.2023

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні