Ухвала
від 29.11.2023 по справі 493/1964/23
БАЛТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 493/1964/23

Провадження № 2/493/639/23

У Х В А Л А

29 листопада 2023 року м. Балта Одеської області

Суддя Балтського районного суду Одеської області Ільніцька О.М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Навчально-виховного комплексу «Балтська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 гімназія» Балтської міської ради Одеської області, відділу освіти Балтської міської ради Одеської області про визнання протиправним та скасування наказу та зобов`язання виплатити середній заробіток,

В С Т А Н О В И Л А:

Позивачем подана позовна заява з додержанням вимог ст.175, 177 ЦПК України.

Згідно п.2 абз.1 ч.4 ст.19 ЦПК України спрощене позовне провадження призначене для розгляду справ, що виникають з трудових відносин.

Відповідно до п.2 ч.1 ст.274 ЦПК України у порядку спрощеного позовного провадження розглядаються справи, що виникають з трудових відносин.

Враховуючи предмет позову, дана справа підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст.19, 178-180, 187, 190, 191, 199, 274, 277-279 ЦПК України, суддя

У Х В А Л И Л А:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Навчально-виховного комплексу «Балтська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 гімназія» Балтської міської ради Одеської області, відділу освіти Балтської міської ради Одеської області про визнання протиправним та скасування наказу та зобов`язання виплатити середній заробіток.

Розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Справу призначити до судовогорозгляду посуті на 21.12.2023р.об 11:00год. в Балтському районному суді Одеської області за адресою: вул. Кузнечна, 56, м. Балта Одеської області.

Ухвалу про відкриття провадження у справі надіслати сторонам.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі відповідачам надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Встановити відповідачам строк п`ятнадцятьднів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позов, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України.

Роз`яснити відповідачам,що згідночастин 4та 5статті 178ЦПК Україникопія відзивута доданихдо ньогодокументів іншимучасникам справиповинна бутинадіслана (надана)одночасно знадісланням (наданням)відзиву досуду.До відзивудодаються докази,що підтверджуютьобставини,на якихґрунтуються запереченнявідповідача,якщо такідокази ненадані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч.8 ст.178 ЦПК України).

Встановити позивачу строк п`ятьднів з дня отримання відзиву на позовну заяву для подання відповіді на відзив, яка повинна відповідати вимогам ст.179 ЦПК України.

Роз`яснити позивачу, що до відповіді на відзив застосовуються правила, встановлені частинами 3-5 статті 178 ЦПК України, копія відповіді на відзив та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду. До відповіді на відзив додаються докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються пояснення позивача; документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Згідно частин1та 2ст.179ЦПК Україниу відповідіна відзивпозивач викладаєсвої пояснення,міркування іаргументи щодонаведених відповідачему відзивізаперечень імотиви їхвизнання абовідхилення. Відповідь на відзив підписується позивачем або його представником.

Встановити відповідачам п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Роз`яснити сторонам, що до відповіді на відзив та до заперечення на відповідь на відзив застосовуються правила, встановлені частинами третьою п`ятою статті 178 ЦПК України.

Учасники справиможуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://bt.od.court.gov.ua/.

СУДДЯ

Дата ухвалення рішення29.11.2023
Оприлюднено30.11.2023
Номер документу115251995
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправним та скасування наказу та зобов`язання виплатити середній заробіток

Судовий реєстр по справі —493/1964/23

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Ільніцька О. М.

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Ільніцька О. М.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Ільніцька О. М.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Ільніцька О. М.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Ільніцька О. М.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Ільніцька О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні