Ухвала
від 28.11.2023 по справі 509/493/23
ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 509/493/23

УХВАЛА

28 листопада 2023 року смт. Овідіополь

Овідіопольський районний суд Одеської області у складі:

головуючого судді Панасенка Є.М.,

за участю секретаря судового засідання Степанової Н.С.,

представника позивача ОСОБА_1

представника відповідача Левіт В.С.

розглядаючи у підготовчому засіданні в режимі відео конференції цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Гранресурси» третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_3 про відшкодування майнової шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Овідіопольського районного суду Одеської області перебуває вказана цивільна справа.

В судовому засіданні представник позивача просив суд закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду, позовні вимоги підтримав в повному обсязі.

Представник відповідача просив суд прийняти відзив по справі, в разі його неприйняття надати час на подачу клопотання щодо пропущених строків на його подання. В подальшому представник не заперечував проти закриття підготовчого провадження, проте просив суд залучити до матеріалів справи письмові докази, які долучені до відзиву.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_3 в судове засідання не з`явився, подані письмові пояснення по справі.

На виконання вимог ч.2 ст.197ЦПК України судом проведено визначені у вказаній нормі дії, необхідні для забезпечення правильного та своєчасного розгляду справи по суті.

Статтею 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод передбачено право кожного на справедливий і публічний розгляд його справи упродовж розумного строку незалежним і безстороннім судом, встановленим законом.

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 189 ЦПК України завданнями підготовчого провадження є остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

З урахування положень ст. 189, 200 ЦПК України, суд дійшов висновку, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження з метою виконання завдань підготовчого судового засідання, спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання або оголошення перерви у підготовчому судовому засіданні немає.

На підставі вищевикладеного, суд закриває підготовче судове засідання та призначає справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні, в яке викликає учасників справи.

Керуючись ст. 19, 30, 187, 189, 274 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_2 доТовариства зобмеженою відповідальністю«Гранресурси» третяособа,яка незаявляє самостійнихвимог напредмет спору ОСОБА_3 провідшкодування майновоїшкоди,завданої внаслідокдорожньо-транспортноїпригоди закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 24.01.2024 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Овідіопольського районного суду Одеської області за адресою: Одеська область, смт. Овідіополь, вул. Берегова, 9.

Розгляд справи проводити суддею одноособово у відкритому судовому засіданні.

В судове засідання викликати учасників справи.

Копію ухвали надіслати (вручити) учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Головуючий: Є. М. Панасенко

Дата ухвалення рішення28.11.2023
Оприлюднено30.11.2023
Номер документу115253727
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування майнової шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди

Судовий реєстр по справі —509/493/23

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Кострицький В. В.

Рішення від 19.04.2024

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Панасенко Є. М.

Рішення від 19.04.2024

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Панасенко Є. М.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Панасенко Є. М.

Рішення від 11.03.2024

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Панасенко Є. М.

Рішення від 11.03.2024

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Панасенко Є. М.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Панасенко Є. М.

Постанова від 31.07.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Коновалова В. А.

Ухвала від 04.07.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Коновалова В. А.

Ухвала від 22.06.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Коновалова В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні