Ухвала
від 01.12.2023 по справі 456/3285/23
СТРИЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 456/3285/23

Провадження № 2/456/889/2023

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

01 грудня 2023 року місто Стрий

Стрийський міськрайонний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Шрамка Р. Т. ,

з участю секретаря: Сімонова-Мацигіна А.А.,

за участі представника позивача: ОСОБА_1 ,

представника відповідача: ОСОБА_2 ,

третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Стрию цивільну справу за позовом Комунального підприємства Львівської обласної ради «Стрийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації» до ОСОБА_4 , третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_3 про відшкодування майнової та моральної шкоди заподіяної внаслідок вчиненого правопорушення, пов?язаного з корупцією посадовою особою, -

встановив:

Позивач звернувся до відповідачів з позовом про відшкодування майнової та моральної шкоди заподіяної внаслідок вчиненого правопорушення, пов?язаного з корупцією посадовою особою .

Ухвалою Стрийського міськрайонного суду Львівської області від 27.06.2023 року у зазначеній справі було відкрито провадження за правилами загального позовного провадження та справу призначено до підготовчого засідання.

Представник позивача в судовому засіданні позовні вимоги підтримав та не заперечує щодо призначення справи до судового розгляду та не згідний щодо задоволення клопотання про допит свідків оскільки, дані свідки жодних обставин щодо справи не повідомлять.

Представник відповідача позовні вимоги заперечила та не заперечують щодо призначення справи до судового розгляду та просять задоволити заяву про виклик та допит свідків ОСОБА_5 та ОСОБА_6 ..

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_3 позовні вимоги заперечив та не заперечує щодо призначення справи до судового розгляду, згідний щодо задоволення клопотання про допит свідків.

Суд, заслухавши пояснення учасників справи, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що клопотання відповідача про виклик свідків слід задоволити оскільки, згідно ст..91 ЦПК України виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи, яка ним подана, у даній заяві зазначені їхні адреси і що свідки можуть підтвердити тому заяву слід задоволити та попередити свідків про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду і є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки на стадії підготовчого провадження судом проведено дії, передбачені ст.197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку; встановлено наступний порядок з`ясування обставин та дослідження доказів: заслухати вступне слово учасників справи, допитати свідків, дослідити письмові докази.

Відповідно до ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України суд,-

ухвалив:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом Комунального підприємства Львівської обласної ради «Стрийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації» до ОСОБА_4 , третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_3 про відшкодування майнової та моральної шкоди заподіяної внаслідок вчиненого правопорушення, пов?язаного з корупцією посадовою особою та призначити справу до судового розгляду по суті у приміщенні Стрийського міськрайонного суду (82400, Львівська область, м. Стрий, вул.. Валова, 12)на 23 січня 2024 року 11 годину 00 хвилин.

Клопотання учасників справи про виклик свідків задоволити та викликати в судове засідання свідків ОСОБА_5 , ОСОБА_6 згідно адрес вказаних в заяві та попередити їх про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Р. Т. Шрамко

СудСтрийський міськрайонний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення01.12.2023
Оприлюднено04.12.2023
Номер документу115320068
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди

Судовий реєстр по справі —456/3285/23

Рішення від 30.05.2024

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Шрамко Р. Т.

Рішення від 30.05.2024

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Шрамко Р. Т.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Шрамко Р. Т.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Шрамко Р. Т.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Шрамко Р. Т.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Шрамко Р. Т.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Шрамко Р. Т.

Ухвала від 27.06.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Шрамко Р. Т.

Ухвала від 23.06.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Шрамко Р. Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні