Ухвала
від 01.12.2023 по справі 2-328/11
ХРИСТИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-328/11

6/706/32/23

У ХВ АЛ А

про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції

01 грудня 2023 року м. Христинівка Черкаської області

Суддя Христинівського районного суду Черкаської області Олійник М.Ф.,

розглянувши заявупредставника заявника ОСОБА_1 проучасть усудовому засіданнів режимівідеоконференціїпри розгляді заяви ОСОБА_2 , представник заявника ОСОБА_1 , заінтересовані особи: публічне акціонерне товариство «Банк «Київська Русь», фонд гарантування вкладів фізичних осіб, Христинівський відділ державної виконавчої служби в Уманському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про скасування тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні суду перебуває заява ОСОБА_2 , представник заявника ОСОБА_1 , заінтересовані особи: ПАТ «Банк «Київська Русь», фонд гарантування вкладів фізичних осіб, Христинівський відділ державної виконавчої служби в Уманському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про скасування тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України.

До суду надійшла заява від представника заявника ОСОБА_1 в якій, у зв`язку з воєнним станом та теориторіальною віддаленістю, він просить провести судове засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення EASYCON.

Вважаю, що заява підлягає задоволенню з таких підстав.

Відповідно до ч.1ст. 212 ЦПК Україниучасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Представник заявника ОСОБА_1 просить провести судове засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення EASYCON, тому з метою реалізації процесуальних прав та обов`язків останнього, забезпечення оперативності розгляду справи вважаю за необхідне постановити ухвалу про участь представника заявника ОСОБА_1 у призначеному судовому засіданні та у всіх наступних судових засіданнях в режимі відеоконференції.

Забезпечити проведення відеоконференцій поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою сервісу EASYCON, розміщеного за посиланням vkz.court.gov.ua.

Керуючись ч. 1 ст.212 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Задовольнити заяву представника заявника ОСОБА_1 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції при розгляді заяви ОСОБА_2 , представник заявника ОСОБА_1 , заінтересовані особи: публічне акціонерне товариство «Банк «Київська Русь», фонд гарантування вкладів фізичних осіб, Христинівський відділ державної виконавчої служби в Уманському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про скасування тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України.

Забезпечити проведення відеоконференцій та організувати виконання цієї ухвали про участь представника заявника ОСОБА_1 у судовому засіданні, яке призначене на 15 год. 30 хв. 25.12.2023 року, та у всіх наступних судовихзасіданнях в режимі відеоконференцій поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою сервісу EASYCON, розміщеного за посиланням vkz.court.gov.ua.

Зобов`язати представника заявника ОСОБА_1 з`явитися на 15год.30хв.25.12.2023 року в призначене судове засідання, та з`являтися у всі наступні судові засідання, які будуть проведені в режимі відеоконференцій поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою сервісу EASYCON, розміщеного за посиланням vkz.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М. Ф. Олійник

Дата ухвалення рішення01.12.2023
Оприлюднено04.12.2023
Номер документу115325056
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-328/11

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Христинівський районний суд Черкаської області

Орендарчук М. П.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Христинівський районний суд Черкаської області

Олійник М. Ф.

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Трушина О. І.

Ухвала від 17.03.2023

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Лемець С. П.

Ухвала від 23.02.2023

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Лемець С. П.

Ухвала від 03.02.2023

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Барановська З. І.

Ухвала від 06.01.2023

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Барановська З. І.

Постанова від 21.09.2021

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Бородійчук В. Г.

Ухвала від 20.08.2021

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Бородійчук В. Г.

Ухвала від 10.08.2021

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Бородійчук В. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні