Ухвала
від 05.12.2023 по справі 711/5289/21
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Справа № 711/5289/21

Провадження № 2/712/150/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

05 грудня 2023 року Соснівський районний суд м. Черкаси в складі:

головуючого судді Пироженко В.Д.

при секретарі Туз Н.В.

за участі представника відповідача Поліщук А.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні на підготовчому засіданні в залі суду м. Черкаси цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до виконавчого комітету Шполянської міської ради ОТГ, Звенигородської районної державної адміністрації Черкаської області, служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації, треті особи служба у справах дітей Шполянської міської ради ОТГ Черкаської області, ОСОБА_2 про визнання дій протиправними та визнання бездіяльності,

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) звернувся до суду із позовом до виконавчого комітету Шполянської міської ради ОТГ (м. Шпола, вул. Лозуватська, 59 Черкаської області), Звенигородської районної державної адміністрації Черкаської області (м. Звенигородка, просп. Шевченка, 68), служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації ( м. Черкаси бул. Шевченка, 185), треті особи служба у справах дітей Шполянської міської ради ОТГ Черкаської області, ОСОБА_2 про визнання дій протиправними та визнання бездіяльності.

Ухвалою Соснівського районного суду м. Черкаси від 20.06.2023 року, справу прийнято до свого провадження та призначено до розгляду в порядку загального позовного провадження.

В судове засідання позивач ОСОБА_1 не з`явився, надав суду клопотання про проведення підготовчого засідання та закінчення проведення підготовчого засідання в його відсутність.

В судове засідання з`явився представник відповідача Звенигородської районноїдержавної адміністраціїЧеркаської області Поліщук А.В.

Інші учасники в судове засідання не з`явилися.

Від служби у справах дітей Черкаської державної адміністрації, Шполянської міської ради, надійшло клопотання про розгляд справи в їх відсутність.

Під час провадження в підготовчому судовому судом було встановлено: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів;4) відсутність відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

За правилами, встановленими ст.ст. 197, 198 ЦПК України, в ході підготовчого судового засідання з`ясовано, чи повідомили сторони про всі обставини справи, які їм відомі; чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові, встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті; з`ясовано розмір заявлених сторонами судових витрат; визначено дату проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

За результатамипідготовчого засіданнясуд вважаєза необхіднезакрити підготовчепровадження тапризначити справудо судовогорозгляду посуті.

Керуючись ст. 197, ч.1 п.3ст. 200 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Закрити підготовчепровадження тапризначити справузапозовом ОСОБА_1 до виконавчого комітету Шполянської міської ради ОТГ, Звенигородської районної державної адміністрації Черкаської області, служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації, треті особи служба у справах дітей Шполянської міської ради ОТГ Черкаської області, ОСОБА_2 про визнання дій протиправними та визнання бездіяльності до судового розгляду на 24.01.2024 на 14-30 год.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає, заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Головуючий:

СудСоснівський районний суд м.Черкас
Дата ухвалення рішення05.12.2023
Оприлюднено07.12.2023
Номер документу115411641
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах про захист немайнових прав фізичних осіб, з них

Судовий реєстр по справі —711/5289/21

Рішення від 21.06.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пироженко (В.Д.) В. Д.

Рішення від 13.06.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пироженко (В.Д.) В. Д.

Ухвала від 07.06.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пироженко (В.Д.) В. Д.

Ухвала від 05.12.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пироженко (В.Д.) В. Д.

Ухвала від 20.10.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пироженко (В.Д.) В. Д.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пироженко (В.Д.) В. Д.

Ухвала від 20.06.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пироженко (В.Д.) В. Д.

Ухвала від 16.06.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Борєйко О. М.

Ухвала від 29.05.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Борєйко О. М.

Ухвала від 25.05.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Борєйко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні