Ухвала
від 08.12.2023 по справі 536/312/23
ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 536/312/23 Номер провадження 22-ц/814/3594/23Головуючий у 1-й інстанції Предоляк О.С. Доповідач ап. інст. Триголов В. М.

У Х В А Л А

08 грудня 2023 року м. Полтава

Полтавський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

Головуючого судді: Триголова В.М.,

Суддів: Лобова О.А., Дорош А.І.,

розглянувши клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвестиційні рішення та стратегії» , адвоката Давиденко Катерини Сергіївни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції

за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвестиційні рішення та стратегії» на ухвалу Автозаводського районного суду міста Кременчука Полтавської області від 12 квітня 2023 року по справі за заявою ОСОБА_1 про забезпечення позову у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвестиційні рішення та стратегії», Товариства з обмеженою відповідальністю «Факторинг - С» , Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк» в осоі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «Дельта Банк» Матвієнка Андрія Анатолійовича , Приватного нотаріуса Полтавського міського нотаріального округу Дробітько Вікторії Вікторівни про визнання недійсним договорів відступлення ( купівлі-продажу) права вимоги та скасування рішення та записів про державну реєстрацію права власності,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Полтавського апеляційного суду перебуває справа №536/312/23 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвестиційні рішення та стратегії», Товариства з обмеженою відповідальністю «Факторинг - С» , Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк» в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «Дельта Банк» Матвієнка Андрія Анатолійовича , Приватного нотаріуса Полтавського міського нотаріального округу Дробітько Вікторії Вікторівни про визнання недійсним договорів відступлення ( купівлі-продажу) права вимоги та скасування рішення та записів про державну реєстрацію права власності.

Від ОСОБА_2 надійшло клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, з використанням власних технічних засобів( за допомогою Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи ВКЗ, за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua/ )

Згідно з ч.ч.1,2 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Враховуючи клопотання ОСОБА_2 , а також враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції, суд вважає за можливе провести наступне судове засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи ВКЗ, колегія суддів, вважає за можливе задовольнити клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвестиційні рішення та стратегії» , адвоката Давиденко Катерини Сергіївни.

Провести слухання справи призначене на 11 грудня 2023 року на 11:00 год. в режимі відеоконференції, поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи ВКЗ, за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua/- та участі ОСОБА_2 за наступними реквізитами: електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , НОМЕР_1 .

Керуючись ст. 212 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвестиційні рішення та стратегії» , адвоката Давиденко Катерини Сергіївни, про проведення судового засідання в режимі відеоконференції, задовольнити.

Розгляд справи, призначеної на 11 грудня 2023 року о 11:00 год. провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів з ОСОБА_2 , за допомогою Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи ВКЗ за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua/ , та наступними реквізитами електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , НОМЕР_1 .

Роз`яснити, що ризики технічної неможливості участі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо нестиме учасник справи, який подав відповідну заяву. У разі явки в призначений час безпосередньо до зали судового засідання №2 у приміщенні Полтавського апеляційного суду за адресою: м. Полтава, вул. Соборності 17, зал судових засідань № 2, сторони беруть участь у судовому засіданні в загальному порядку.

Копію даної ухвали негайно направити ОСОБА_2 , для організації її виконання та всім учасникам цивільного процесу у даній справі для відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя: В.М. Триголов

Судді: А.І.Дорош

О.А. Лобов

СудПолтавський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення08.12.2023
Оприлюднено12.12.2023
Номер документу115496045
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000)

Судовий реєстр по справі —536/312/23

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Синельников Євген Володимирович

Постанова від 11.12.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 08.12.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 15.09.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 14.09.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Триголов В. М.

Ухвала від 10.05.2023

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

Ухвала від 12.04.2023

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

Ухвала від 12.04.2023

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні