Ухвала
від 12.12.2023 по справі 727/12357/23
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЧЕРНІВЦІВ

Справа № 727/12357/23

Провадження № 2/727/2104/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 грудня 2023 року Шевченківський районний суд м. Чернівці в складі:

головуючого суддіЧебан В.М.

при секретаріБружа В.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представникавідповідача ДП«Центр Державногоземельного кадастру» НіколаєнкоНаталії Олексіївнипро участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпо цивільнійсправі запозовом ОСОБА_1 до Державногопідприємства «ЦентрДержавного земельногокадастру» простягнення заборгованостііз заробітноїплати,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Шевченківського районного суду м. Чернівці перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Центр Державного земельного кадастру» про стягнення заборгованості із заробітної плати.

12.12.2023 року від представника відповідача ДП «Центр Державного земельного кадастру» Ніколаєнко Н.О. надійшло клопотання про розгляд справи в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Еmail: kanc@dzk.gov.ua.

Дослідивши клопотання представника відповідача, суд вважає, що клопотання підлягає задоволенню.

Згідно ч.1 ст. 212 ЦПК України передбачено, що учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч.ч. 3, 4 ст. 212 ЦПК України зазначено про можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему; учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи - учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр" та згідно документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, або Державною судовою адміністрацією України.

Враховуючи вищевикладене, та зважаючи на технічну можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, а також з урахуванням того, що представник відповідача ОСОБА_2 здійснює свою діяльність в м. Києві, з метою забезпечення оперативності судового розгляду, суд вважає, що клопотання представника відповідача ОСОБА_2 є обґрунтованим, підставним та підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 212, 258-260 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника відповідачаДП «ЦентрДержавного земельногокадастру» Ніколаєнко Н.О. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції - задовольнити.

Судове засідання по справі за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Центр Державного земельного кадастру» про стягнення заборгованості із заробітної плати провести в режимі відеоконференції в приміщенні Шевченківського районного суду м. Чернівці, з представником відповідача ДП «Центр Державного земельного кадастру» Ніколаєнко Наталією Олексіївною поза межами приміщення суду за допомогою свого електронного кабінету з використанням власних технічних засобів в онлайн сервісі відеоконференцзв`язку "vkz.court.gov.ua", через поштову адресу: ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Попередити заявника, що відповідно до ч.5ст.212 ЦПК Україниризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку, тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудШевченківський районний суд м. Чернівців
Дата ухвалення рішення12.12.2023
Оприлюднено14.12.2023
Номер документу115574908
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —727/12357/23

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Чернівецький апеляційний суд

Одинак О. О.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Чернівецький апеляційний суд

Одинак О. О.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Чернівецький апеляційний суд

Одинак О. О.

Рішення від 16.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Чебан В. М.

Рішення від 16.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Чебан В. М.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Чебан В. М.

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Чебан В. М.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Чебан В. М.

Ухвала від 17.11.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Чебан В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні