Ухвала
від 12.12.2023 по справі 583/5651/23
ОХТИРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 583/5651/23

2/583/984/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 грудня 2023 року суддя Охтирського міськрайонного суду Сумської області Плотникова Н.Б. розглянувши заяву представника відповідача ТОВ«Райз Північ»про участьу судовомузасіданні урежимі відеоконференції,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Охтирського міськрайонного суду Сумської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Райз Північ» про розірвання договору оренди та стягнення заборгованості по орендній платі.

11.12.2023р.від представникавідповідача ТОВ«Райз Північ» надійшла заява про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, в якій просить забезпечити проведення судового засідання, призначеного на 18.12.2023 р. по справі № 583/5651/23 у режимі відеоконференції.

Вивчивши матеріали справи, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Згідно з вимогамист. 11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне клопотання представника відповідача задовольнити та провести підготовче засідання по даній справі в режимі відео конференції, під час якої представник відповідача ТОВ «Райз Північ» братиме участь в підготовчому засіданні з приміщення Сумського районного суду.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 212, 260 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідача ТОВ «Райз Північ» - задовольнити.

Підготовче засідання по справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства зобмеженою відповідальністю«Райз Північ» пророзірвання договоруоренди тастягнення заборгованостіпо оренднійплаті здійснити у режимі відео конференції, під час якої представник відповідача ТОВ «Райз Північ» братиме участь в засіданні з приміщення Сумського районного суду.

Доручити забезпечення проведення відеоконференції по цивільній справі Сумському районному суду.

Дата і час проведення підготовчого засідання - 18.12.2023 року о 10 годині 00 хвилин.

Виконання ухвалисуду вчастині забезпеченнявідеозв`язку з Сумським районним судом доручити головному спеціалісту з інформаційних технологій Охтирського міськрайонного суду Сумської області.

Використовувані судомі учасникамисудового процесутехнічні засобиі технологіїмають забезпечуватиналежну якістьзображення тазвуку,а такожінформаційну безпеку.Учасникам судовогопроцесу маєбути забезпеченаможливість чутита бачитихід судовогозасідання,ставити запитанняі отримувативідповіді,здійснювати іншіпроцесуальні правата обов`язки.

Відеоконференція,у якійберуть участьучасники справи,фіксується судом,який розглядаєсправу,за допомогоютехнічних засобіввідео-та звукозапису.Відео-та звукозаписвідеоконференції зберігаєтьсяв матеріалахсправи.

Копію ухвали негайно надіслати до Сумського районногосуду для організації її виконання та до відома відповідачу.

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

Суддя Охтирського міськрайсуду

Сумської області Н.Б. Плотникова

СудОхтирський міськрайонний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення12.12.2023
Оприлюднено14.12.2023
Номер документу115579838
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів оренди

Судовий реєстр по справі —583/5651/23

Ухвала від 27.06.2024

Цивільне

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Плотникова Н. Б.

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Плотникова Н. Б.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Плотникова Н. Б.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Плотникова Н. Б.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Плотникова Н. Б.

Ухвала від 10.11.2023

Цивільне

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Плотникова Н. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні