Ухвала
від 05.12.2023 по справі 757/12170/19-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/12170/19-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"05" грудня 2023 р. суддя Печерського районного суду м. Києва Григоренко І.В., вирішуючи питання про відновлення провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Фонду державного майна України, Державного реєстратора Комунального підприємства «УСДР» Купріянової Ганни Миколаївни, Державного управління справами, Державного підприємства «Укржитлосервіс», за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Суворова 11» про визнання неправомірними дій, визнання недійсним та скасування рішення про реєстрацію права власності, зобов`язання вчинити дії, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_2 (далі - позивач, ОСОБА_2 ) звернувся до Печерського районного суду м. Києва з позовом до Фонду державного майна України (далі - відповідач-1, Фонд державного майна України), Державного реєстратора Купріянової Ганни Миколаївни Комунального підприємства «УСДР» (далі - відповідач-2, Державний реєстратор Купріянова Г.М.), Державного управління справами (далі - відповідач-3, ДУС), Державного підприємства «Укржитлосервіс» (далі - відповідач-3, ДП «Укржитлосервіс»), за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Суворова 11» (далі - третя особа, ОСББ «Суворова 11») про визнання неправомірними дій, визнання недійсним та скасування рішення про реєстрацію права власності, зобов`язання вчинити дії.

Ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 15.03.2019 року в порядку загального позовного провадження відкрито провадження та у справі призначено підготовче засідання.

Ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 22.06.2020 року замінено позивача - ОСОБА_2 на правонаступника - ОСОБА_1 .

Ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 09.03.2021 року провадження у цивільній справі зупинено до отримання висновку експерта.

13.07.2022 року на адресу Печерського районного суду м. Києва від ДП «Інформаційні судові системи» «Центр судової експертизи та експертних досліджень» надійшов висновок експерта № 001-ІВМ/22 за результатами проведення судової будівельно-технічної експертизи у цивільній справі № 757/12170/19-ц за позовом ОСОБА_1 до Фонду державного майна України, Державного реєстратора Купріянової Ганни Миколаївни Комунального підприємства «УСДР», Державного управління справами, Державного підприємства «Укржитлосервіс», за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Суворова 11» про визнання неправомірними дій, визнання недійсним та скасування рішення про реєстрацію права власності, зобов`язання вчинити дії.

Ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 01.08.2022 року провадження у справі поновлено та призначено підготовче засідання.

Ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 07.03.2023 року провадження у цивільній справі зупинено до отримання висновку експерта.

05.12.2023 року на адресу Печерського районного суду м. Києва від Науково-дослідного центру судової експертизи у сфері інформаційних технологій та інтелектуальної власності Міністерства юстиції України надійшов висновок експерта, матеріали цивільної справи № 757/12170/19-ц.

Відповідно до ст. 254 ЦПК України, провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу. З дня поновлення провадження у справі перебіг процесуальних строків продовжується. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій його було зупинено.

Суд, вивчивши матеріали справи, вважає за необхідне відновити провадження у даній цивільній справі, оскільки обставини, що викликали зупинення провадження по справі, усунуто.

Відповідно до ч. 12 ст. 33 ЦПК України, у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

Враховуючи предмет і підстави позову, стадію судового розгляду, суд вважає за необхідне прийняти дану цивільну справу до свого провадження і здійснювати її розгляд за правилами загального позовного провадження, призначивши підготовче засідання у справі.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 254, 258-260 Цивільного процесуального кодексу України, -

УХВАЛИВ:

Поновити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Фонду державного майна України, Державного реєстратора Комунального підприємства «УСДР» Купріянової Ганни Миколаївни, Державного управління справами, Державного підприємства «Укржитлосервіс», за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Суворова 11» про визнання неправомірними дій, визнання недійсним та скасування рішення про реєстрацію права власності, зобов`язання вчинити дії.

Призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Фонду державного майна України, Державного реєстратора Комунального підприємства «УСДР» Купріянової Ганни Миколаївни, Державного управління справами, Державного підприємства «Укржитлосервіс», за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Суворова 11» про визнання неправомірними дій, визнання недійсним та скасування рішення про реєстрацію права власності, зобов`язання вчинити дії до розгляду в підготовчому засіданні на 12 год. 00 хв. 13.03.2024 року в приміщенні Печерського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 15, каб. 218.

Копії ухвали направити учасникам процесу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud2606.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Повний текст судового рішення складений та підписаний суддею 05.12.2023 року.

Суддя І.В. Григоренко

Дата ухвалення рішення05.12.2023
Оприлюднено18.12.2023
Номер документу115609012
СудочинствоЦивільне
Сутьреєстрацію права власності, зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —757/12170/19-ц

Ухвала від 05.12.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 07.03.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 07.03.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 31.07.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 09.03.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 09.03.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 22.06.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 22.04.2019

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 15.03.2019

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні