Ухвала
від 22.12.2023 по справі 733/1683/23
ІЧНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Провадження № 2/733/454/23

Єдиний унікальний №733/1683/23

У Х В А Л А

22 грудня 2023 року м.Ічня

Суддя Ічнянського районного суду Чернігівської області А.В. Вовченко, розглянувши матеріали позовної заяви, які надійшли від ОСОБА_1 ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Полтавська районна державна нотаріальна контора, Прилуцька районна державна адміністрація Чернігівської області, ГУ Держгеокадастру у Чернігівській області, Стов "Інтер" про визнання недійсним та скасування свідоцтва про право на спадщину, скасування записів у Спадковому реєстрі, скасування державної реєстрації права власності, визнання права власності на земельну ділянку

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Ічнянського районного суду Чернігівської області перебуває дана цивільна справа.

22.12.2023 року на електронну адресу суду надійшло клопотання представника відповідача ОСОБА_2 - адвоката Хворост Дарії Михайлівни про проведення всіх судових засідань в режимі відео конференції поза межами приміщення суду за допомогою системи EasyCon.

Відповідно до ч. 2-5 ст.212 ЦПК України учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Ризики технічної неможливості участі в відео конференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Отже, цивільним процесуальним законодавством регламентовано право учасника цивільного процесу на участь у судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Суд, враховуючи наявність технічної можливості провести судове засідання в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, вважає за необхідне клопотання представника відповідача задовольнити.

Керуючись ст.ст. 212 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Клопотання представника відповідача - адвоката Хворост Дарії Михайлівни про проведення всіх судових засідань по справі в режимі відео конференції поза межами приміщення суду - задовольнити.

Забезпечити проведення усіх судових засідань у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 ОСОБА_2 ,треті особи,які незаявляють самостійнихвимог щодопредмета споруна сторонівідповідача:Полтавська районнадержавна нотаріальнаконтора,Прилуцька районнадержавна адміністраціяЧернігівської області,ГУ Держгеокадастру уЧернігівській області,СТОВ "Інтер"про визнаннянедійсним та скасуваннясвідоцтва проправо наспадщину,скасування записіву Спадковомуреєстрі,скасування державноїреєстрації прававласності,визнання прававласності наземельну ділянку за участю представника відповідача - адвоката Хворост Дарії Михайлівни в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Попередити учасників справи, що ризики технічної неможливості участі у відео конференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою системи EasyCon.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя А. В. Вовченко

Дата ухвалення рішення22.12.2023
Оприлюднено25.12.2023
Номер документу115843860
СудочинствоЦивільне
Сутьправо на спадщину, скасування записів у Спадковому реєстрі, скасування державної реєстрації права власності, визнання права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —733/1683/23

Рішення від 20.02.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Вовченко А. В.

Рішення від 20.02.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Вовченко А. В.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Вовченко А. В.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Вовченко А. В.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Вовченко А. В.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Вовченко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні