Ухвала
від 23.01.2024 по справі 733/1683/23
ІЧНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Провадження № 2/733/36/24

Єдиний унікальний №733/1683/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

23 січня 2024 року м.Ічня

Ічнянський районний суд Чернігівської області

у складі: головуючого судді - Вовченка А.В.

при секретарі - Мошенець Л.М.,

провівши підготовче засідання у цивільній справі за позовом позовом ОСОБА_1 , інтереси якої предстьавляє адвокат Кравченко Володимир Володимирович до ОСОБА_2 , треті особи які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Полтавська районна державна нотаріальна контора, Прилуцька РДА, Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області та сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Інтер" про визнання недійсним та скасування свідоцтва про право на спадщину, скасування записів у Спадковому реєстрі, скасування державної режєстрації права власності, визнання права власності на земельну ділянку

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебуває вищезазначена цивільна справа

За результатами автоматизованого розподілу судової справи, оформленого відповідним протоколом, для розгляду цієї справи визначено суддю Ічнянського районного суду Чернігівської області Вовченка А.В.

Ухвалою від 06.11.2023 відкрито провадження у справі та призначено підготовче судове засідання, яке відкладалось.

В підготовче судове засідання 23.01.2024 представники позивача та відповідача надали заяви в яких не заперечували проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Представник третьої особи - Полтавської ДНК надіслала заяву в якій просить розглядати справу без їх участі, при вирішенні питання по суті покладається на розсуд суду.

Інші представники третіх осіб , будучи належним чином повідомленими, в судове засідання не з`явились, заяв, клопотань не надали.

Враховуючи наведене, відповідно до ст. 223 ЦПК України підготовче судове засідання проведено за відсутності представників тртіх осіб.

З`ясувавши коло питань, передбачених приписами ст.197 ЦПК України, необхідних для досягнення завдань підготовчого провадження, визначених ст.189 ЦПК України, суд у

відповідності до положень п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, приходить до висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 197-200, 353 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 , інтереси якої представляє адвокат Кравченко Володимир Володимирович до ОСОБА_2 , треті особи які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Полтавська районна державна нотаріальна контора, Прилуцька РДА, Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області та сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Інтер" про визнання недійсним та скасування свідоцтва про право на спадщину, скасування записів у Спадковому реєстрі, скасування державної режєстрації права власності, визнання права власності на земельну ділянку до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 10 год. 00 хв. 20 лютого 2024 року.

В судове засідання викликати учасників справи.

Встановити наступний порядок та обсяг дослідження доказів: дослідження пояснень учасників справи, викладених в заявах по суті справи, дослідження письмових доказів.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення і оскарженню не підлягає.

Суддя А. В. Вовченко

Дата ухвалення рішення23.01.2024
Оприлюднено24.01.2024
Номер документу116469117
СудочинствоЦивільне
Сутьправо на спадщину, скасування записів у Спадковому реєстрі, скасування державної режєстрації права власності, визнання права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —733/1683/23

Рішення від 20.02.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Вовченко А. В.

Рішення від 20.02.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Вовченко А. В.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Вовченко А. В.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Вовченко А. В.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Вовченко А. В.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Вовченко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні