Ухвала
від 10.01.2024 по справі 442/7554/23
ДРОГОБИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 442/7554/23

Провадження № 2/442/117/2024

УХВАЛА

Іменем України

10 січня 2024 року Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області в складі головуючої - судді Грицай М.М., розглянувши у приміщенні Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області у порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , від імені якого діє представник адвокат Кірюшин Артем Андрійович, до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова-правова група Лекс»</a>, треті особи: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Золотих Олександр Олександрович, приватний виконавець виконавчого округу Львівської області Онишкевич Роман Іванович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,-

в с т а н о в и л а :

У провадженні Дрогобицького міськрайонного суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , від імені якого діє представник адвокат Кірюшин Артем Андрійович, до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова-правова група Лекс»</a>, треті особи: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Золотих Олександр Олександрович, приватний виконавець виконавчого округу Львівської області Онишкевич Роман Іванович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Ухвалою від 07.11.2023 відкрито провадження в зазначеній справі. Ухвалено проводити розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін 10.01.2024.

Дана ухваланаправлялась сторонампо справі, у тому числі третім особам, без самостійних вимог на стороні відповідача, проте, матеріали справи не містять відомостей щодо належного повідомлення відповідача ТзОВ «Фінансово-правова група Лекс» та третьої особи приватного нотаріуса Київського міськогонотаріального округуЗолотих О.О. про дату, час та місце розгляду справи.

Враховуючи викладене, суд вважає, що задля надання можливості відповідачу та третій особі реалізувати свої процесуальні права, зокрема, подати відзив та пояснення щодо позову, судовий розгляд у порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін слід відкласти, про що повідомити учасників судового процесу.

Крім того, відповідно до вимог ч. 11 ст. 128 ЦПК України, суд вважає за необхідне відповідача ТзОВ «Фінансово-правова група Лекс» та третю особу приватного нотаріуса Київського міськогонотаріального округуЗолотих О.О. повідомити про дату та місце судового засідання шляхом розміщення оголошення на офіційному веб сайті судової влади України.

Керуючись ст. 260, 279 ЦПК України, суддя

у х в а л и л а:

Розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_1 , від імені якого діє представник адвокат Кірюшин Артем Андрійович, до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова-правова група Лекс»</a>, треті особи: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Золотих Олександр Олександрович, приватний виконавець виконавчого округу Львівської області Онишкевич Роман Іванович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, відкласти на 08 лютого 2024 року.

Копію ухвали надіслати учасникам справи для відома.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://dgm.lv.court.gov.ua/sud1306/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Грицай М.М.

Дата ухвалення рішення10.01.2024
Оприлюднено11.01.2024
Номер документу116189199
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —442/7554/23

Рішення від 29.02.2024

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Грицай М. М.

Ухвала від 10.01.2024

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Грицай М. М.

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Грицай М. М.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Грицай М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні