Ухвала
від 12.01.2024 по справі 536/1573/23
КОЗЕЛЬЩИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12.01.2024 рокуКОЗЕЛЬЩИНСЬКИЙ РАЙОННИЙСУД ПОЛТАВСЬКОЇОБЛАСТІ

Справа №536/1573/23

Провадження №2/533/18/24

УХВАЛА

12січня 2024 року селище Козельщина

Суддя Козельщинського районного суду Полтавської області ОксенюкМ.М. розглянувши клопотання представника позивача адвоката Кінаш Тетяни Василівни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду у справі за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Державний нотаріус Козельщинської державної нотаріальної контори Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Курочкін Олександр Олександрович та Козельщинської селищної ради про визнання недійсними довіреність, договорів дарування, скасування рішення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, припинення права власності, визнання права власності в порядку спадкування за законом та в порядку спадкування на обов`язкову частку у спадковому майні,

В С Т А Н О В И В

30.10.2023 відповідно до ухвали Кременчуцького районного суду Полтавської області від 10.08.2023 до Козельщинського районного суду Полтавської області надійшла за підсудністю цивільна справаза позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_2 , ОСОБА_5 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Державний нотаріус Козельщинської державної нотаріальної контори Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Курочкін Олександр Олександрович та Козельщинської селищної ради про визнання недійсними довіреність, договорів дарування, скасування рішення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, припинення права власності, визнання права власності в порядку спадкування за законом та в порядку спадкування на обов`язкову частку у спадковому майні.

Ухвалою суду від 30 жовтня 2023 року відкрито провадження за правилами загального позовного провадження з викликом сторін та призначено підготовче судове засідання.

Розгляд справи в підготовчому судовому засіданні неодноразово відкладалося.

11.01.2024 за допомогою сервісу «Електроний суд» до суду надійшло клопотання від представника позивача адвоката Кінаш Т.В. про участь в усіх судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та через програмне забезпечення «EasyCon».

Відповідно до ст.212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Отже, суддя вважає за необхідне надати можливість представнику позивача адвокату КінашТ.В. за позовом у даній справі приймати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Керуючись ст.ст. 247, 212,353 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИВ

Судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Державний нотаріус Козельщинської державної нотаріальної контори Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Курочкін Олександр Олександрович та Козельщинської селищної ради про визнання недійсними довіреність, договорів дарування, скасування рішення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, припинення права власності, визнання права власності в порядку спадкування за законом та в порядку спадкування на обов`язкову частку у спадковому майні, призначене на 12.02.2024 року о 09годині 00хвилин, та вподальшому вусіх наступнихсудових засіданнях проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції повідомити представника позивача адвоката Кінаш Тетяну Василівну.

Попередити, що відповідно до ч.5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя М.М. Оксенюк

СудКозельщинський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення12.01.2024
Оприлюднено15.01.2024
Номер документу116248963
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —536/1573/23

Ухвала від 04.06.2024

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М. М.

Ухвала від 31.05.2024

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М. М.

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М. М.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М. М.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М. М.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М. М.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М. М.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М. М.

Рішення від 12.02.2024

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М. М.

Ухвала від 12.01.2024

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні