Ухвала
від 25.01.2024 по справі 128/4660/23
ТУЛЬЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 128/4660/23

Провадження № 2/148/211/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

25 січня 2024 року суддя Тульчинського районного суду Вінницької області Дамчук О.О., розглянувши матеріали позовної заяви заступника керівника Вінницької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України та Вінницької обласної ради до ОСОБА_1 про стягнення витрат на лікування потерпілої внаслідок вчинення кримінального правопорушення, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Комунального некомерційного підприємства «Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня Вінницької обласної ради».

В С Т А Н О В И В:

Заступник керівникаВінницької окружноїпрокуратури вінтересах державив особіНаціональної службиздоров`яУкраїни таВінницької обласноїради звернувся з позовом до ОСОБА_1 про стягнення витрат на лікування потерпілої внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Позовну заяву подано з додержанням вимог, викладених у статтях175-177,189 ЦПК України.

Підстав для зупинення, закриття провадження у справі, або залишення позову без розгляду не має.

Відповідно до ч. 1 ст. 187 ЦПК України, за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження, суд відкриває провадження у справі.

Отже позовна заява підлягає прийняттю до розгляду, провадження у справі слід відкрити, та зважаючи, що предмет даної справи не підпадає під обмеження, визначені ч. 4ст. 274 ЦПК України, справу необхідно призначити до судового розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.ст.187, 190, 274, 279 ЦПК України, суддя,

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти до розгляду позов заступника керівника Вінницької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України та Вінницької обласної ради до ОСОБА_1 про стягнення витрат на лікування потерпілої внаслідок вчинення кримінального правопорушення, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Комунального некомерційного підприємства «Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня Вінницької обласної ради».

Призначити розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін на 26 лютого 2024 року на 10:00 годину в приміщенні Тульчинського районного суду Вінницької області за адресою: вул. Перемоги, 16, м. Тульчин.

Направити відповідачу копію позовної заяви та запропонувати подати протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази, що підтверджують заперечення проти позову.

Зобов`язати відповідача одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу.

Роз`яснити відповідачу його право подати заяву з запереченнями щодо розгляду справи в порядку спрощеного провадження протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі.

Установити сторонам строк для подачі відповіді на відзив та заперечення терміном п`ять днів з дня отримання, відповідно, відзиву та відповіді на відзив.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, повідомивши про можливість отримання інформації щодо справи в мережі Інтернет на офіційному вб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://tl.vn.court.gov.ua/sud0226/.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О.О.Дамчук

СудТульчинський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення25.01.2024
Оприлюднено26.01.2024
Номер документу116534586
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них завданої внаслідок ДТП

Судовий реєстр по справі —128/4660/23

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Дамчук О. О.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Дамчук О. О.

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Дамчук О. О.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні