Ухвала
від 08.02.2024 по справі 491/1043/23
АНАНЬЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 491/1043/23

УХВАЛА

08 лютого 2024 року Ананьївський районний суд Одеської області

в складі: головуючої судді Надєр Л.М.,

за участю секретаря судового засідання Рачкової І.В.,

за участю сторін у справі:

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

представника відповідача ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засідання в залі суду в м. Ананьєві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 про стягнення аліментів на утримання дитини, про визначення місця проживання дитини, третя особа Орган опіки та піклування Ананьївської міської ради,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернулася до суду з позовною заявою до ОСОБА_4 про стягнення аліментів на утримання дитини, про визначення місця проживання дитини, третя особа Орган опіки та піклування Ананьївської міської ради.

Позивач в підготовчому судовому засіданні позовні вимоги підтримала та просила їх задовольнити в повному обсязі.

Представник позивача Гусєва О.Д., яка діє на підставі довіреності серії НТА №444199 від 06 лютого 2024 року, в судовому засіданні підтримала подане нею до початку підготовчого судового засідання клопотання про відкладення судового засідання на іншу дату, оскільки вона є представником позивача з 06 лютого 2024 року, що підтверджується копією наданої суду довіреності, а тому станом на 08 лютого 2024 року не ознайомлена з матеріалами справи, у зв`язку з чим має потребу в тому, щоб зібрати та надати суду додаткові докази, а надання доказів сторонами обмежується підготовчим судовим засіданням.

Відповідач в підготовче судове засідання не з`явився, причину неявки не повідомив. Про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, що підтверджується поштовим повідомленням, яке надійшло до суду.

Представник відповідача ОСОБА_3 в підготовчому судовому засіданні пояснив, що позов не визнають, лише в частині стягнення аліментів на утримання дитини визнають частково. Також представник відповідача зазначив, що відповідач в підготовче судове засідання з`явитися не зміг, однак буде присутнім при розгляді справи та надасть свої пояснення. Також представник відповідача зазначив, що 07 лютого 2024 року подав до суду відзив на позовну заяву, а також клопотання про роз`єднання позовних вимог. Не заперечує проти заявленого представником позивача клопотання про відкладення підготовчого засідання на іншу дату та надання часу для ознайомлення з матеріалами справи.

Представник позивача заперечила на даний час проти клопотання представника відповідача про роз`єднання позовних вимог, оскільки на даний час вона не ознайомлена з матеріалами справи.

Представник третьої особи в підготовче судове засідання не з`явився, причину неявки не повідомив. Про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, що підтверджується довідкою про доставку електронного листа.

У відповідності до ч.2ст.198 ЦПК Українисуд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках:

1) визначених частиною другоюстатті 223 цього Кодексу;

2) залучення до участі або вступу у справу третьої особи, заміни неналежного відповідача, залучення співвідповідача;

3) в інших випадках, коли питання, визначені частиною другоюстатті 197 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

Враховуючи вище наведене, а також неявку в судове засідання відповідача та представника третьої особи, заслухавши позивача та її представника, взявши до уваги клопотання представника позивача про відкладення судового засідання на іншу дату, заслухавши представника відповідача, є всі підстави для відкладення підготовчого судового засідання у справі з повідомленням сторін про дату, час та місце його проведення з метою забезпечення прав сторін відповідно до порядку, встановленогоЦПК України.

Розгляд клопотання представника відповідача про роз`єднання позовних вимог суд вважає за доцільне відкласти до наступного підготовчого судового засідання.

З урахуваннямнаведено,керуючись ст.ст. 196-198,200,223 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Відкласти підготовче судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 про стягнення аліментів на утримання дитини, про визначення місця проживання дитини, третя особа Орган опіки та піклування Ананьївської міської ради, на 21 березня 2024 року на 14 годину 00 хвилин, яке провести в залі судового засідання у приміщенні Ананьївського районного суду Одеської області.

Розгляд клопотання представника відповідача про роз`єднання позовних вимог відкласти до 21 березня 2024 року.

Про час і місце судового засідання повідомити сторони у справі.

Ухвала набирає законної сили негайно після її складення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Надєр Л.М.

СудАнаньївський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення08.02.2024
Оприлюднено12.02.2024
Номер документу116874678
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —491/1043/23

Ухвала від 03.06.2024

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Ананьївський районний суд Одеської області

Надєр Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні