Ухвала
від 09.02.2024 по справі 461/1165/24
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/1165/24

У х в а л а

про залишення позовної заяви без руху

"09" лютого 2024 р. суддя Галицького районного суду м. Львова Волоско І.Р., дослідивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Головного управління Державної податкової служби України у Львівській області, ОСОБА_2 , третя особа Самбірський відділ державної виконавчої служби у самбірському районі львівської області західного міжрегіонального управління міністерства юстиції про зняття арешту та визнання права власності,-

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернувся в суд з позовом до Головного управління Державної податкової служби України у Львівській області, ОСОБА_2 , третя особа Самбірський відділдержавної виконавчоїслужби усамбірському районільвівської областізахідного міжрегіональногоуправління міністерстваюстиції прозняття арештута визнанняправа власності з підстав, викладених у позові.

Вивчивши позовну заяву, вважаю, що така підлягає залишенню без руху з наступних підстав.

Відповідно до ч.1 ст.177 ЦПК України позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Відповідно до ч. 2ст. 95 ЦПК України, письмові докази подаються до суду в оригіналі або в належним чином завіреній копії, учасник справи, який подає документи в копіях повинен зазначити про наявність у нього або іншої особи оригіналу письмового доказу.

У порушення вказаних вимог позивачем не додано до позовної заяви її копії та копій всіх документів, які в ній містяться, для відповідача.

У зв`язку із виявленими недоліками позовної заяви суд позбавлений можливості відкрити провадження у справі.

У відповідності зі ч.1 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Відтак, оскільки позов подано без додержання вимог, викладених у статтях 175, 177, 185 ЦПК України, приходжу до висновку, що таку слід залишити без руху, надавши позивачу строк для усунення недоліків.

Керуючись ст.175-177, 185 ЦПК України, суддя

у х в а л и в :

позовну заяву ОСОБА_1 до Головного управління Державної податкової служби України у Львівській області, ОСОБА_2 , третя особа Самбірський відділдержавної виконавчоїслужби усамбірському районільвівської областізахідного міжрегіональногоуправління міністерстваюстиції прозняття арештута визнанняправа власності - залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху, роз`яснивши, що в іншому випадку позовна заява буде вважатись неподаною і буде повернута позивачам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.Р.Волоско

Дата ухвалення рішення09.02.2024
Оприлюднено12.02.2024
Номер документу116885998
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту та визнання права власності

Судовий реєстр по справі —461/1165/24

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Крайник Н. П.

Рішення від 20.03.2024

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні