Ухвала
від 13.02.2024 по справі 754/14337/13-ц
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

6/754/76/24

Справа № 754/14337/13-ц

У Х В А Л А

Іменем України

13 лютого 2024 року м. Київ

Суддя Деснянського районного суду міста Києва Бабко В.В. розглянувши заяву представника заявника ОСОБА_1 , адвоката Числовської Ірени Вітольдівни, про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю "ОТП Факторинг Україна", ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Континенталь Фінанс", Деснянський відділ державної втконавчої служби у місті Києві центрального міжрегіонального управління міністерства юстиуії (м. Київ) про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Деснянського районного суду м. Києва знаходиться цивільна справа зазаявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю "ОТП Факторинг Україна", ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Континенталь Фінанс", Деснянський відділ державної втконавчої служби у місті Києві центрального міжрегіонального управління міністерства юстиуії (м. Київ) про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню.

Призначено справу до судового розгляду на 26 лютого 2024 року о 09:45 год.

До суду подано заяву від представника заявника ОСОБА_1 , адвоката Числовської Ірени Вітольдівни про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, з використанням власних технічних засобів, у зв`язку з неможливістю з`явитися в судове засідання до Деснянського районного суду міста Києва.

Частинами 3, 4 ст. 212 ЦПК України передбачено, що учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

Враховуючи викладене вище, з метою дотримання прав усіх учасників справи, у тому числі на участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, суд дійшов висновку про задоволення заяви представника заявника ОСОБА_1 , адвоката Числовської Ірени Вітольдівни про участь в судовому режимі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, з використанням власних технічних засобів.

На підставі викладеного та керуючись ст. 212 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву представника заявника ОСОБА_1 , адвоката Числовської Ірени Вітольдівни, про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю "ОТП Факторинг Україна", ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Континенталь Фінанс", Деснянський відділ державної втконавчої служби у місті Києві центрального міжрегіонального управління міністерства юстиуії (м. Київ) про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню - задовольнити.

Судове засідання по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю "ОТП Факторинг Україна", ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Континенталь Фінанс", Деснянський відділ державної втконавчої служби у місті Києві центрального міжрегіонального управління міністерства юстиуії (м. Київ) про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню - провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Відеоконференція проводитиметься за допомогою системи «ВКЗ».

Попередити представника відповідача про необхідність забезпечення участі у конференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму).

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції представнику відповідача необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Попередити представника відповідача, що відповідно до ч. 5ст. 212 ЦПК України, ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала складена та підписана 13.02.2024.

Суддя В.В.Бабко

Дата ухвалення рішення13.02.2024
Оприлюднено14.02.2024
Номер документу116938830
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —754/14337/13-ц

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Борисова Олена Василівна

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Борисова Олена Василівна

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Грегуль О. В.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Бабко В. В.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Бабко В. В.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Грегуль О. В.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Грегуль О. В.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Бабко В. В.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Бабко В. В.

Постанова від 10.06.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кулікова Світлана Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні