Ухвала
від 19.02.2024 по справі 450/6240/23
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 450/6240/23

Провадження № 2/466/1193/24

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

19 лютого 2024 року м. Львів

Суддя Шевченківського районного суду м. Львова Едер П. Т., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Товариства з обмеженою відповідальністю «ОМЕГА-ЛЬВІВ» (м. Львів, пл. Є. Петрушевича, 3, оф. 234), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог державний нотаріус Пустомитівської державної нотаріальної контори Підгірняк Наталія Степанівна (Львівська обл., м. Пустомити, вул. Грушевського, 24) про визнання договору купівлі-продажу дійсним,-

у с т а н о в и в:

16 лютого 2024 року на адресу Шевченківського районного суду м. Львова за підсудністю із Пустомитівського районного суду Львівської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ОМЕГА-ЛЬВІВ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог державний нотаріус Пустомитівської державної нотаріальної контори Підгірняк Наталія Степанівна про визнання договору купівлі-продажу дійсним.

Позовна заява подана і оформлена з додержанням вимог, передбачених статтями 175-177 ЦПК України, підлягає розглядові в судах загальної юрисдикції та підсудна Шевченківському районному суду м. Львова.

Підстави визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті відсутні.

Зазначений спір підлягає до розгляду у порядку загального позовного провадження.

На підставі наведеного та керуючись ст. ст. 19, 175, 177, 274 ЦПК України,-

п о с т а н о в и в:

прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ОМЕГА-ЛЬВІВ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог державний нотаріус Пустомитівської державної нотаріальної контори Підгірняк Наталія Степанівна про визнання договору купівлі-продажу дійсним.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 07 березня 2024 року о 10:00 год. в приміщенні Шевченківського районного суду м. Львова (м. Львів, вул. Січових Стрільців, 12, пов. 4 зал с/з №19).

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України, у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Треті особи мають право подати пояснення щодо позову протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, а щодо відзиву - протягом десяти днів із дня його отримання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://sh.lv.court.gov.ua/sud1328/.

Надіслати відповідачу та третій особі: копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію позову та матеріали, що додаються до нього; позивачу - копію ухвали про відкриття провадження у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала остаточна та оскарженню не підлягає.

Суддя: П. Т. Едер

Дата ухвалення рішення19.02.2024
Оприлюднено20.02.2024
Номер документу117055452
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору купівлі-продажу дійсним

Судовий реєстр по справі —450/6240/23

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Едер П. Т.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Едер П. Т.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Едер П. Т.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Мельничук І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні