Ухвала
від 20.02.2024 по справі 448/1470/23
МОСТИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 448/1470/23

Провадження № 2/448/85/24

У Х В А Л А

(вступна та резолютивна частини)

20.02.2024 року Мостиський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Кічака Ю.В.,

при секретарі судового засідання Романченко І.А.,

з участю позивача ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Мостиська цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Явір» та Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - ОСОБА_2 , про визнання права власності на нерухоме майно,

В С Т А Н О В И В:

У відповідності до абз.2 ч.6 ст.259 ЦПК України, суд вважає за необхідне проголосити вступну і резолютивну частини ухвали, а складання повного тексту ухвали відкласти на строк не більш як п`ять днів з дня оголошення вступної та резолютивної частин ухвали.

Керуючись ст.ст.2-3, 10-13, 49, 189, 198, 260 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Прийняти дорозгляду письмовузаяву позивача ОСОБА_1 про зміну предмета позову, подану в порядку ст.49 ЦПК України, у межах цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Явір» та Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - ОСОБА_2 , про визнання права власності на нерухоме майно.

Направити учасникам справи копію ухвали.

Роз`яснити відповідачам, що вони мають право не пізніше п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали надіслати суду відзив на заяву про зміну предмету позову, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч.4 ст.178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідачі зобов`язані надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч.8 ст.178 ЦПК України). Відповідно до ч.1 ст.193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідачі мають право пред`явити зустрічний позов.

Встановити стороні позивача п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частин 3-5 ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачам п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частин 3-5 ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Визначити залученій третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, п`ятнадцятиденний строк з дня вручення цієї ухвали для подання письмових пояснень щодо заяви про зміну предмету позову. У зазначений строк третя особа має право надіслати суду письмові пояснення щодо заяви про зміну предмету позову,які повиннівідповідати вимогамст.181ЦПК Україниі всіписьмові таелектронні докази(якіможливо доставитидо суду),висновки експертіві заявисвідків,що підтверджуютьаргументи іміркування напідтримку абозаперечення протитакої.Відповідно довимог ч.3ст.181,ч.4ст.178ЦПК Україниодночасно знадісланням (наданням)письмових поясненьдо суду,копію поясненьта доданихдо ньогодокументів третяособа зобов`язананадіслати іншимучасникам справи.

Підготовче судове засідання відкласти.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Ю.В.Кічак

СудМостиський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення20.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117138221
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —448/1470/23

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Кічак Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні