Ухвала
від 23.02.2024 по справі 462/7956/21
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

справа № 462/7956/21

УХВАЛА

23 лютого 2024 року Залізничний районний суд м. Львова

в складі: головуючої-судді- Гедз Б.М.

з участю секретаря - Ясниської В.Я.

представника позивачки - адвоката Гончарова В.В.

представника відповаідача - Бойко А.Ю.

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданнів залісуду вм.Львові врежимі відеоконференції цивільнусправу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «Інвестиційна група Прометей», головного центру капітального будівництва та реконструкції державної прикордонної служби України, приватного підприємства "Львівська Британія", за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Приватне підприємство «Будівельна компанія «Ріел» про спонукання до виконання договірних зобов`язань, -

встановив:

Позивач ОСОБА_1 звернулась до суду із позовною заявою, в якій просить зобов`язати ТзОВ «Компанія з управління активами «Інвестиційна компанія Прометей» вчинити всі необхідні дії для отримання сертифіката про прийняття в експлуатацію закінченого будівництва житлового будинку АДРЕСА_1 , а саме 5-ої черги будівництва та для реєстрації права власності на двокімнатну квартиру, проектний номер 178, секція три, загальною орієнтовною площею 65,54 кв.м., що знаходиться на 3-му поверсі цього ж будинку та стягнути з відповідача понесені судові витрати.

03.11.2021 суддею Залізничного районного суду м. Львова відкрито провадження у справі, постановлено розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження.

22.12.2021 представник Приватного підприємства «Будівельна компанія «Ріел» - адвокат Величко У.М. надала письмові пояснення.

25.01.2022 адвокат Малахівська І.В., яка представляє інтереси ТзОВ «Компанія з управління активами «Інвестиційна компанія Прометей» подала письмове клопотання про розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

26.01.2022 адвокат Гончаров В.В. подав письмове клопотання про залучення до участі у справі співвідповідача Головного центру капітального будівництва та реконструкції Державної прикордонної служби України.

16.02.2022 ухвалою суду залучено як співвідповідача у даній справі Головний центр будівництва та реконструкції Державної прикордонної служби України (код ЄДРПОУ 23311317, адреса: 02099, м. Київ, вул. Ялтинська, 11), постановлено дану справу розглядати за правилами загального позовного провадження. З метою виконання вимог ч.1 ст.189 ЦПК України постановлено розпочати підготовче провадження у справі.

18.02.2022 адвокат Малахівська І.В., яка представляє інтереси ТзОВ «Компанія з управління активами «Інвестиційна компанія Прометей» подала письмовий відзив на позовну заяву.

28.02.2022 представник позивача - адвокат Гончаров В.В. подав заяву про зміну предмета позову, в якій просить зобов`язати Головний центрбудівництва тареконструкції Державної прикордонноїслужби України,ТзОВ «Компанія з управління активами «Інвестиційна компанія Прометей» вчинити всі необхідні дії для отримання сертифіката про прийняття в експлуатацію закінченого будівництва житлового будинку АДРЕСА_1 , а саме 5-ої черги будівництва. Зобов`язати ТзОВ «Компанія з управління активами «Інвестиційна компанія Прометей» вчинити всі необхідні дії для реєстрації права власності на двокімнатну квартиру, проектний номер 178, секція три, загальною орієнтовною площею 65,54 кв.м., що знаходиться на 3-му поверсі цього ж будинку та стягнути з відповідачів понесені судові витрати.

10.05.2022 представник позивача - адвокат Гончаров В.В. подав заяву про залучення у справі співвідповідача - ПП "Львівська Британія".

23.05.2022 представник Головного центру будівництва та реконструкції Державної прикордонної служби України подав клопотання про закриття провадження та відзив на позовну заяву.

18.07.2022 представник Головного центру будівництва та реконструкції Державної прикордонної служби України подав письмове пояснення.

08.08.2022 постановлено ухвалу, якою задоволено клопотання представника позивача - адвоката Гончаров В.В. про витребування низки доказів у ТзОВ "Будівельна компанія "Карпати" (81200, Львівська область, м. Перемишляни, вул. Міжгірська, 8-В).

Ухвала суду залишилася без виконання.

В ході підготовчого судового засідання ухвалою Залізничного районного суду м. Львова від 10.10.2023 задоволено клопотання представника позивача адвоката Гончарова В.В. про тимчасове вилучення доказів, застосувано до Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія "Карпати" заходи процесуального примусу у вигляді тимчасового вилучення доказів у справі. Виконання ухвали доручено Перемишлянському районному відділу державної виконавчої служби.

16.11.2023 на адресу суду від Перемишлянського районного відділу державної виконавчої служби надійшла постанова державного виконавця від 16.11.2023 про повернення виконавчого документа стягувача за результатами виконання ухвали Залізничного районного суду м. Львова від 01.11.2023, з підстав неможливості встановлення особи чи з`ясування місцезнаходження боржника.

28.11.2023поновлено провадженняу цивільнійсправі№ 462/7956/21 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «Інвестиційна група Прометей», головного центру капітального будівництва та реконструкції державної прикордонної служби України, приватного підприємства "Львівська Британія", за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Приватне підприємство «Будівельна компанія «Ріел» про спонукання до виконання договірних зобов`язань.

Представник позивача у підготовчому судовому засіданні підтримав вимоги позовної заяви та просив призначити справу до судового розгляду, представник відповідача - головного центру капітального будівництва та реконструкції державної прикордонної служби України також просила призначити справу до судового розгляду.

Представники Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «Інвестиційна група Прометей», Приватного підприємства «Будівельна компанія «Ріел» в підготовче судове засідання не прибули, про прични неявки суд не повідомили, хоча належним чином повідомлялися про день, час і місце підготовчого судового засідання.

Представник приватного підприємства "Львівська Британія" жодного разу не прибув в підготовче судове засідання, будучи належним чином повідомлений про день, час і місце підготовчого судового судового засідання.

За наведених обставин, суд вважає за можливе провести підготовче судове засідання за відсутності представників сторін та третьої олсоби, які не з`явилися в судове засідання.

Згідно з п.15 ч. 2ст. 197 ЦПК Україниу підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК Україниза результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст.197,200,258,260,261 ЦПК України, суд, -

постановив:

Закритипідготовче провадженняу справіза позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «Інвестиційна група Прометей», головного центру капітального будівництва та реконструкції державної прикордонної служби України, приватного підприємства "Львівська Британія", за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Приватне підприємство «Будівельна компанія «Ріел» про спонукання до виконання договірних зобов`язань.

Призначити справу до судового розгляду по суті у приміщенні Залізничного районного суду м. Львова (м. Львів, вул. Бандери, 3, каб. 8) на 11.00 год. 12 березня 2024 року.

Про дату, час та місце проведення судового засідання у справі повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис) Б.М. Гедз

З оригіналом згідно.

Оригінал ухвали знаходиться в матеріалах цивільної справи № 462/7956/21.

Суддя Б.М. Гедз

Дата ухвалення рішення23.02.2024
Оприлюднено28.02.2024
Номер документу117253778
СудочинствоЦивільне
Сутьспонукання до виконання договірних зобов`язань

Судовий реєстр по справі —462/7956/21

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Гедз Б. М.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Гедз Б. М.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Гедз Б. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Гедз Б. М.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Гедз Б. М.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Гедз Б. М.

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Гедз Б. М.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Гедз Б. М.

Ухвала від 07.08.2022

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Гедз Б. М.

Ухвала від 08.06.2022

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Гедз Б. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні