Ухвала
від 28.02.2024 по справі 153/110/24
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

"28" лютого 2024 р. Справа153/110/24

Провадження2/153/25/24-ц

Ямпільський районний суд Вінницької області

у складі головуючого судді Дзерина М.М.

за участю секретаря судового засідання Поліш Н.А.

позивача ОСОБА_1

представника позивача - Кравець В.А.

представника відповідача Закладу дошкільної освіти №3 (Ясла-садок) місто Ямпіль Ямпільської міської ради Вінницької області - Римарчук О.М.

третьої особи представника Відділу освіти молоді та спорту Ямпільської міської ради Вінницької області - Пантелейчук Н.П.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у приміщенні Ямпільського районного суду Вінницької області у місті Ямпіль Вінницької області цивільну справу в порядку спрощеного позовного провадження за позовом ОСОБА_1 до Закладу дошкільної освіти №3 (Ясла-садок) місто Ямпіль Ямпільської міської ради Вінницької області, треті особи Відділ освіти молоді та спорту Ямпільської міської ради Вінницької області, Ямпільська міська рада, про визнання протиправним наказу,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Ямпільського районного суду Вінницької області перебуває вищевказана цивільна справа.

Представник позивача адвокат Кравець В.А. до початку першого судового засідання у відповіді на відзив, заявила клопотання про витребування доказів у відповідача Закладу дошкільної освіти №3 (Ясла-садок) місто Ямпіль Ямпільської міської ради Вінницької області, а саме просить суд витребувати журнал реєстрації наказів по закладу дошкільної освіти за 2021- 2022 роки.

В судовому засіданні позивач ОСОБА_1 та її представник адвокат Кравець В.А. в судовому засіданні клопотання про витребування доказів підтримали та просили суд його задоволити.

Представник відповідача Закладу дошкільної освіти №3 (Ясла-садок) місто Ямпіль Ямпільської міської ради Вінницької області - Римарчук О.М. в судовому засіданні не заперечувала щодо задоволення клопотання про витребування доказів.

Третя особа представник Відділу освіти молоді та спорту Ямпільської міської ради Вінницької області - Пантелейчук Н.П. в судовому засіданні не заперечувала щодо задоволення клопотання про витребування доказів.

Третя особа представник Ямпільської міської ради Могилів-Подільського району Вінницької області в судове засідання не з`явився, надав суду заяву за підписом міського голови про розгляд справи за відсутності їх представника.

Відповідно до п.4 ч.5 ст.12 ЦПК України суд, зберігаючи об`єктивність і неупередженість сприяє учасникам судового процесу в реалізації ними прав, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до вимог ч.ч. 1,3 ст.84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання про витребування доказів суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Згідно з ч. 6 ст. 84 ЦПК України, будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Клопотання заявлене представником позивача відповідає вимогам ч.2 ст. 84 ЦПК України, а тому підлягає задоволенню.

На підставі вищенаведеного, з метою об`єктивного розгляду справи та реалізації прав сторін у судовому засіданні суд вважає за необхідне витребувати у відповідача Закладу дошкільної освіти №3 (Ясла-садок) місто Ямпіль Ямпільської міської ради Вінницької області - журнал реєстрації наказів по закладу дошкільної освіти за 2021- 2022 роки та оголосити перерву у судовому засіданні. Оголошення перерви в судовому засіданні - це процесуальна дія суду стосовно перенесення часу продовження судового засідання на інший чітко визначений час.

08 лютого 2024 року ухвалою Ямпільського районного суду Вінницької області задоволено клопотання представника позивача Кравець В.А. про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду - задоволено. Тому суд вважає за можливе забезпечити участь представника позивача Кравець Віти Анатоліївни в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст. ст. 84, 260-261, 278- 279 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Оголосити перерву в судовому засіданні з розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Закладу дошкільної освіти №3 (Ясла-садок) місто Ямпіль Ямпільської міської ради Вінницької області, треті особи Відділ освіти молоді та спорту Ямпільської міської ради Вінницької області, Ямпільська міська рада, про визнання протиправним наказу, до 01 березня 2024 року о 14 год. 00 хв. в приміщенні Ямпільського районного суду Вінницької області.

Забезпечити участь представника позивача Кравець Віти Анатоліївни у судовому засіданні, яке буде проведено 01 березня 2024 року о 14 год. 00 хв. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів із використанням системи відеоконференцзв`язку EASYCON (ІНФОРМАЦІЯ_1).

Клопотання представника позивача Кравець Віти Анатоліївни про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати у відповідача Закладу дошкільної освіти №3 (Ясла-садок) місто Ямпіль Ямпільської міської ради Вінницької області - журнал реєстрації наказів по закладу дошкільної освіти за 2021- 2022 роки.

Копії ухвали направити довідповідача Закладу дошкільної освіти №3 (Ясла-садок) місто Ямпіль Ямпільської міської ради Вінницької області - для виконання.

Витребуваний судом доказ надати у термін до 01 березня 2024 року.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: https://court.gov.ua/fair/sud0231/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: М.М.Дзерин

Дата ухвалення рішення28.02.2024
Оприлюднено29.02.2024
Номер документу117297933
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправним наказу

Судовий реєстр по справі —153/110/24

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Рішення від 04.03.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Рішення від 04.03.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Гаврилюк Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні