Ухвала
від 06.03.2024 по справі 366/2788/23
БОРОДЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 366/2788/23

УХВАЛА

06 березня 2024 рокуБородянський районний суд

Київської області в складі: головуючої судді Герасименко М.М.,

за участі секретаря Рассказової М.М.,

провівши у відкритомусудовому засіданні,в залісуду,в селищіБородянка,підготовче засіданняу цивільнійсправі запозовом ОСОБА_1 до Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України», треті особи: ДП «Іванківське лісове господарство», служба у справах дітей та сім`ї Іванківської селищної ради, ОСОБА_2 , про визнання відмови в приватизації квартири неправомірною визнання права на приватизацію і зобов`язання вчинити дії,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернулася до Іванківського районного суду Київської області з вказаним позовом, просила визнати відмову в приватизації житлового приміщення за адресою: АДРЕСА_1 , неправомірною, визнати за нею ( ОСОБА_1 ) право на приватизацію вказаної квартири та зобов`язати Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України», як орган приватизації державного житлового фонду, провести за нею приватизацію квартири.

За ухвалою Іванківського районного суду Київської області від 14 вересня 2023 року було відкрито провадження у даній справі та ухвалено провести розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

На підставі розпорядження голови Іванківського районного суду Київської області від 12 грудня 2023 року вказана справа була передана до Бородянського районного суду Київської області у відповідності до вимог ч. 4 ст. 31 ЦПК України.

За ухвалою судді Бородянського районного суду Київської області від 27 грудня 2023 року дану справу прийнято до провадження і призначено до розгляду в підготовчому засіданні.

У підготовчому засіданні позивач ОСОБА_1 позов підтримала, вважала за можливе закрити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду.

Представник відповідача ДСГП «Ліси України» - Яременко З.І. позов не визнала, вважала за можливе закрити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду.

Третя особа ОСОБА_2 у підготовче засідання не з`явилася, відповідно до заяви просила розглянути справу без її участі, позов підтримала.

Третя особа служба у справах дітей та сім`ї Іванківської селищної ради Вишгородського району Київської області свого представника в підготовче засідання не направила, просила розглянути справу без його участі, позов підтримала.

Третя особа ДП «Іванківське лісове господарство» свого представника в підготовче засідання не направила, про причини неявки суд не повідомила, про час і місце проведення підготовчого засідання повідомлена належним чином.

Оглянувши матеріали справи, суд вважає, що оскільки визначені ч. 1 ст. 189 ЦПК України завдання підготовчого провадження виконані і мета проведення підготовчого засідання досягнута, на виконання ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні судом проведені всі необхідні дії для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, а тому вбачає за необхідне підготовче провадження у справі закрити та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Керуючись ст. 189, 196-197, 200 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України», треті особи: ДП «Іванківське лісове господарство», служба у справах дітей та сім`ї Іванківської селищної ради, ОСОБА_2 , про визнання відмови в приватизації квартири неправомірною визнання права на приватизацію і зобов`язання вчинити дії закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті в порядку загального позовного провадження у відкритому судовому засіданні на 10квітня 2024року на11годину 00хвилин, в приміщенні Бородянського районного суду Київської області (07801, Київська область, селище Бородянка, вул. Шевченка, 3).

В судове засідання викликати учасників справи.

Встановити загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справу розглядати суддею одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяМ. Герасименко

СудБородянський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення06.03.2024
Оприлюднено08.03.2024
Номер документу117474160
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Інші справи позовного провадження

Судовий реєстр по справі —366/2788/23

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Герасименко М. М.

Ухвала від 27.12.2023

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Герасименко М. М.

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Слободян Н. П.

Ухвала від 02.11.2023

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Слободян Н. П.

Ухвала від 01.11.2023

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Гончарук О. П.

Ухвала від 14.09.2023

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Гончарук О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні