Ухвала
від 14.03.2024 по справі 510/289/24
РЕНІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 510/289/24

Провадження № 2/510/910/24

У Х В А Л А

14.03.24 р. м.Рені

Суддя Ренійського районного суду Одеської області Дудник В.І., розглянувши клопотання представника відповідача ТДВ «РЕНІЙСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМТСВО 15140» - Гарамова Романа Павловича із запереченнями проти розгляду в порядку спрощеного позовного провадження справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з додатковою відповідальністю «РЕНІЙСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМТСВО 15140» про стягнення заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку та середнього заробітку за час затримки розрахунку, -

В С Т А Н О В И В

Позивач ОСОБА_1 звернувся із позовом до ТДВ «РЕНІЙСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕПІДПРИЄМТСВО 15140» із вимогами про стягнення заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку та середнього заробітку за час затримки розрахунку.

Ухвалою суду від 04.03.2024 року було відкрито провадження у справі та призначено розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження на 10.30 год. 04.04.2024 року.

14.03.2024р. представник відповідача подав суду клопотання, в якому заперечує проти розгляду справи в порядку спрощеного провадження та просить суд призначити справу до розгляду у загальному порядку.

Розглянувши клопотання про перехід від спрощеного провадження в загальне провадження, дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного.

Відповідно до п. 2 ч. 4ст. 277 ЦПК Українисуд, якщо відповідач подасть заяву із запереченням проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження постановляє ухвалу за правилами загального позовного провадження та заміну засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Згідно до ч. 6ст. 277 ЦПК України, якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі. У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

Таким чином, суд вважає за необхідне, здійснити перехід з розгляду справи в порядку спрощеного провадження в розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. 277 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В

Здійснити перехід з розгляду в порядку спрощеного провадження цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з додатковою відповідальністю «РЕНІЙСЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМТСВО 15140» про стягнення заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку та середнього заробітку за час затримки розрахунку - в розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 10.30 год. 04.04.2024 року, яке відбудеться в приміщенні Ренійського районного суду Одеської області за адресою: Одеська область, Ізмаїльський район, м. Рені, вул. Соборна, 122.

Встановити строк для подання відповідачем відзиву на позов протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Встановити строк надання пояснень третіми особами (якщо такі є) протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Копії ухвали направити учасникам справи разом з наявними копіями позовної заяви та копіями доданих до неї документів.

Роз`яснити сторонам, що згідно ізст.187 ЦПК України, вони можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на веб-адресі http://m.od.court.gov.ua/sud1523/-на офіційномувеб-порталісудовоївладиУкраїни вмережіІнтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Вячеслав ДУДНИК

Дата ухвалення рішення14.03.2024
Оприлюднено18.03.2024
Номер документу117649190
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —510/289/24

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Ренійський районний суд Одеської області

Дудник В. І.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Ренійський районний суд Одеської області

Дудник В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні