Ухвала
від 04.03.2024 по справі 199/5152/21
ПОЛТАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 199/5152/21

Провадження № 2/545/520/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

04.03.2024 суддя Полтавського районного суду Полтавської області Путря О.Г., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Четверта дніпровська державна нотаріальна контора про визнання права власності на частину квартири в порядку спадкування за законом та за зустрічним позовом ОСОБА_2 , яка діє в своїх інтересах та інтересах малолітнього ОСОБА_3 , до держави України в особі Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська, держави України в особі судді Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська Подорець Оксани Борисівни, ОСОБА_1 , держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Халаджи О.В., держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Канурної О.Д., держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Космачевської Т.В., держави України в особі Дніпровського апеляційного суду, держави України в особі судді Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська Спаї В.В., третя особа Четверта дніпровська нотаріальна контора про визнання права власності на частину квартири в порядку спадкування за законом, усунення від права спадкування, стягнення боргу за комунальні послуги та порушення конституційного права під час судового розгляду справи, -

В С Т А Н О В И В:

У провадженні судді Полтавського районного суду Полтавської області Харабадзе К. Ш. перебувала зазначена цивільна справа №199/5152/21.

Рішенням Вищої ради правосуддя № 267/0/15-24 від 30.01.2024 року достроково закінчено відрядження судді Лозівського міськрайонного суду Харківської області Харабадзе К. Ш. до Полтавського районного суду Полтавської області з 12 лютого 2024 року.

Розпорядженням керівника апарату суду від 19.02.2024 року № 79 призначений повторний автоматизований розподіл справи у зв`язку з достроковим закінченням судді Харабадзе К. Ш. відрядження з Лозівського міськрайонного суду Харківської області до Полтавського районного суду Полтавської області.

Відповідно до протоколу повторного розподілу справ автоматизованою системою документообігу в суді від 19.02.2024 року, вказана цивільна справа розподілена судді Путрі О. Г.

За положеннями ч. 3 ст. 3 ЦПК України, в редакції Закону № 2147-VIII від 03 жовтня 2017 року, провадження в цивільних справах здійснюються відповідно до законів, чинних на час вчинення окремих процесуальних дій, розгляду і вирішення справи.

Згідно з ч. 7 ст. 33 ЦПК України невирішені судові справи за вмотивованим розпорядженням керівника апарату суду, що додається до матеріалів справи, передаються для повторного автоматизованого розподілу справ виключно у разі, коли суддя (якщо справа розглядається одноособово) або суддя-доповідач із складу колегії суддів (якщо справа розглядається колегіально) у передбачених законом випадках не може продовжувати розгляд справи більше чотирнадцяти днів, що може перешкодити розгляду справи у строки, встановлені цим Кодексом.

Частиною 12 статті 33 ЦПК України передбачено, що у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

Враховуючи вимоги ч.12 ст.33ЦПК України та беручи до уваги, що по вказаній цивільній справі судом раніше вже було відкрито провадження, вважаю за необхідне прийняти дану справу до свого провадження та призначити підготовче судове засідання за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст.12,13, 187, 258,260 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Прийняти до свого провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Четверта дніпровська державна нотаріальна контора про визнання права власності на частину квартири в порядку спадкування за законом та за зустрічним позовом ОСОБА_2 , яка діє в своїх інтересах та інтересах малолітнього ОСОБА_3 , до держави України в особі Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська, держави України в особі судді Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська Подорець Оксани Борисівни, ОСОБА_1 , держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Халаджи О.В., держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Канурної О.Д., держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Космачевської Т.В., держави України в особі Дніпровського апеляційного суду, держави України в особі судді Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська Спаї В.В., третя особа Четверта дніпровська нотаріальна контора про визнання права власності на частину квартири в порядку спадкування за законом, усунення від права спадкування, стягнення боргу за комунальні послуги та порушення конституційного права під час судового розгляду справи.

Призначити справу до підготовчого розгляду на «03» квітня 2024 року о 14-45 год.

Надіслати учасникам справи копію цієї ухвали, зустрічної позовної заяви із додатками та визначити:

- строк для подання відповідачем відзиву на позов - 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження; копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Відповідач має право подати до суду заперечення на відповідь на відзив з дотриманням положень ст. 180, ст.183ЦПК України в строк 10 днів з моменту її отримання.

Повідомити учасників, що отримати інформацію щодо справи, що розглядається, можливо на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://pl.pl.court.gov.ua/sud1625/gromadyanam/csz/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О. Г. Путря

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено18.03.2024
Номер документу117686728
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на частину квартири в порядку спадкування за законом, усунення від права спадкування, стягнення боргу за комунальні послуги та порушення конституційного права під час судового розгляду справи

Судовий реєстр по справі —199/5152/21

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Путря О. Г.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Путря О. Г.

Ухвала від 16.11.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 16.11.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 02.11.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 12.09.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Петров Євген Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні