Ухвала
від 01.04.2024 по справі 199/5152/21
ПОЛТАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 199/5152/21

Провадження № 2/545/520/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

01.04.2024 Полтавський районний суд Полтавської області у складі:

головуючого судді:Путрі О.Г.,

при секретарі:Пархоменко В. О.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Полтава цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Четверта дніпровська державна нотаріальна контора про визнання права власності на частину квартири в порядку спадкування за законом та за зустрічним позовом ОСОБА_2 , яка діє в своїх інтересах та інтересах малолітнього ОСОБА_3 , до держави України в особі Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська, держави України в особі судді Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська Подорець Оксани Борисівни, ОСОБА_1 , держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Халаджи О.В., держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Канурної О.Д., держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Космачевської Т.В., держави України в особі Дніпровського апеляційного суду, держави України в особі судді Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська Спаї В.В., третя особа Четверта дніпровська нотаріальна контора про визнання права власності на частину квартири в порядку спадкування за законом, усунення від права спадкування, стягнення боргу за комунальні послуги та порушення конституційного права під час судового розгляду справи, -

В С Т А Н О В И В :

У провадженні Полтавського районного суду Полтавської області перебуває цивільний позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Четверта дніпровська державна нотаріальна контора про визнання права власності на частину квартири в порядку спадкування за законом та за зустрічним позовом ОСОБА_2 , яка діє в своїх інтересах та інтересах малолітнього ОСОБА_3 , до держави України в особі Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська, держави України в особі судді Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська Подорець Оксани Борисівни, ОСОБА_1 , держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Халаджи О.В., держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Канурної О.Д., держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Космачевської Т.В., держави України в особі Дніпровського апеляційного суду, держави України в особі судді Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська Спаї В.В., третя особа Четверта дніпровська нотаріальна контора про визнання права власності на частину квартири в порядку спадкування за законом, усунення від права спадкування, стягнення боргу за комунальні послуги та порушення конституційного права під час судового розгляду справи.

Від ОСОБА_2 , на адресу суду надійшла заява про участь у судовому засіданні по справі №199/5152/21, призначеній на 14 год.45 хв. 03.04.2024 року в режимі відео конференції із Амур-Нижньодніпровським районним судом м. Дніпропетровська (вулиця Новоселівська, 9, м.Дніпро).

Згідно ч. 1 ст.212ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч.7ст.212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

За таких обставин клопотання ОСОБА_2 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст.212 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Клопотання ОСОБА_2 про проведення судового засідання в режимі відео конференції, по справіза позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Четверта дніпровська державна нотаріальна контора про визнання права власності на частину квартири в порядку спадкування за законом та за зустрічним позовом ОСОБА_2 , яка діє в своїх інтересах та інтересах малолітнього ОСОБА_3 , до держави України в особі Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська, держави України в особі судді Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська Подорець Оксани Борисівни, ОСОБА_1 , держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Халаджи О.В., держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Канурної О.Д., держави України в особі судді Дніпровського апеляційного суду Космачевської Т.В., держави України в особі Дніпровського апеляційного суду, держави України в особі судді Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська Спаї В.В., третя особа Четверта дніпровська нотаріальна контора про визнання права власності на частину квартири в порядку спадкування за законом, усунення від права спадкування, стягнення боргу за комунальні послуги та порушення конституційного права під час судового розгляду справи - задовольнити.

Доручити Амур-Нижньодніпровському районному суду м. Дніпропетровська забезпечити проведення відеоконференції за участю ОСОБА_2 з Полтавськимрайонним судом Полтавської області, яке призначенона14:45 год. 03.04.2024 року.

Зобов`язати уповноважену службову особу Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська перевірити явку та встановити особу, згідно з положеннями ч.10ст.212ЦПК України.

Копію ухвали негайно надіслати до Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська для відома та забезпечення можливості проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О. Г. Путря

Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено03.04.2024
Номер документу118056594
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на частину квартири в порядку спадкування за законом, усунення від права спадкування, стягнення боргу за комунальні послуги та порушення конституційного права під час судового розгляду справи

Судовий реєстр по справі —199/5152/21

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Путря О. Г.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Путря О. Г.

Ухвала від 16.11.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 16.11.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 02.11.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 12.09.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Петров Євген Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні