Ухвала
від 19.03.2024 по справі 200/4670/13-ц
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Єдиний унікальний номер: 200/4670/13-ц

Провадження № 2-п/932/1/24

УХВАЛА

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

поза межами приміщення суду

19 березня 2024 року м. Дніпро

Суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська Овчиннікова О.С., розглянувши клопотання щодо участі представника ТОВ «Вердикт Капітал» - Титаренко Юлії Дмитрівни у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, в цивільній справі про перегляд заочного рішення по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Вердикт Капітал», заінтересовані особи:Публічне акціонерне товариство «Райфайзен Банк Аваль», ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про заміну сторони виконавчого провадження,

в с т а н о в и в :

В провадженні Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська перебуває зазначена цивільна справа.

Від представника ТОВ «Вердикт Капітал» - Титаренко Юлії Дмитрівни надійшло клопотання про розгляд справи в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням системи «ВКЗ».

Відповідно до частини першої, четвертої та п`ятої статті 212ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Суд може постановити ухвалу про можливість проведення засідання в режимі відеоконференції за умови наявності в суді відповідної технічної можливості (наявність обладнання та можливість його використання у визначений день і час).

Згідно з ч. 3ст. 212 ЦПК Україниучасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Проаналізувавши матеріали справи, суд вважає за необхідне для забезпечення оперативності судового провадження, відповідно до ст.212ЦПК України клопотання представника позивача задовольнити та провести судове засідання з розгляду даної справи за участю представника позивача в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням системи «ВКЗ».

Керуючись ст.ст.212,258-260 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

1. Заяву представника ТОВ «Вердикт Капітал» - Титаренко Юлії Дмитрівни про участь в судовому засіданні у справі №200/4670/13-ц в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду задовольнити.

2. Провести судове засідання, призначене на22.03.2024 року о 15:30 год.з розгляду цивільної справи про перегляд заочного рішення по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Вердикт Капітал», заінтересовані особи:Публічне акціонерне товариство «Райфайзен Банк Аваль», ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про заміну сторони виконавчого провадження.

3. В судовому засіданні в режимі відеоконференції братиме участь представник ТОВ «Вердикт Капітал» - Титаренко Юлія Дмитрівна.

4. Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «ВКЗ» за веб-посиланням https://https://vkz.court.gov.ua

5. Роз`яснити представнику позивача, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції необхідно: зайти та авторизуватися в системі відеоконференцзв`язку «ВКЗ» за 10 хвилин до визначеного часу судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру), перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи «ВКЗ»; очікувати запрошення секретаря судового засідання для участі в судовому засіданні.

6. Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом до мережі Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

7. Ризики технічної неможливості участі у засіданні в режимі відеоконференції «ВКЗ» поза межами приміщення суду, переривання зв`язку, тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

8. Копію ухвали негайно надіслати представнику ТОВ «Вердикт Капітал» - Титаренко Юлії Дмитрівні.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.С.Овчиннікова

Дата ухвалення рішення19.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117742888
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —200/4670/13-ц

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Макаров М. О.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Овчиннікова О. С.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Овчиннікова О. С.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Овчиннікова О. С.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Овчиннікова О. С.

Постанова від 22.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коломієць Ганна Василівна

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коломієць Ганна Василівна

Ухвала від 21.07.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коломієць Ганна Василівна

Постанова від 07.06.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

Ухвала від 07.06.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні