Ухвала
від 18.03.2024 по справі 554/10323/23
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 18.03.2024Справа № 554/10323/23 Провадження № 2/554/228/2024

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18 березня 2024 року Октябрський районний суд м. Полтави в складі:

головуючого - судді Савченко Л.І.

при секретарі Грай К.В.,

за участю позивача - ОСОБА_1 , представника позивача ОСОБА_2 , представника відповідача ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м.Полтаві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Полтавська обласна клінічна лікарня ім.. М.В. Скліфосовського Полтавської обласної ради», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Виконавчий комітет Полтавської міської ради, про відшкодування матеріальної та моральної шкоди,-

в с т а н о в и в :

В провадженні суду знаходиться зазначена цивільна справа.

Ухвалою Октябрського районного суду м. Полтави від 24 січня 2024 року витребувано в Управлінні патрульної поліції в Полтавській області (с. Розсошенці, вул. Кременчуцька,2В) інформацію про результати перевірки з долученням копій документів та фото-відеоматеріалів від 11.06.2023 року події, яка сталася під час буревію за адресою АДРЕСА_1 на території КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім.. М.В. Скліфасовського Полтавської обласної ради», під час якої було зламане аварійне дерево (дуб) і пошкоджено декілька автомобілів, у тому числі автомобіль Volkswagen Transporter, реєстраційний номер НОМЕР_1 , який належить ОСОБА_1 .

15 лютого 2024 року від Т.в.о. начальника Управління патрульної поліції в Полтавській області Яковенка Є. до суду надійшло повідомлення про те, що подія яка мала місце 11.06.2023 року у м. Полтава, вул. Шевченка, 23, в`їзд з вулиці Стрітенська, зареєстровано в ЄО № 12085 від 11.06.2023 року, як пошкодження майна, тому з приводу отримання більш детальної інформації рекомендовано звернутись до Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області, які проводили перевірку по даній події.

У судовому засіданні позивач та його представник прохали витребувати докази з Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області, оскільки УПП в Полтавській області на виконання ухвали суду їх не надало.

Представник відповідача ОСОБА_3 в судовому засіданні просила відкласти розгляд справи у зв`язку з тим , що відповідачем направлений запит до ГУНП в Полтавській області з проханням надання інформації, чи дійсно наявна парковка транспортних засобів по вулиці Стрітенській в м. Полтава біля в`їзду на територію Комунального підприємства «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В. Скліфосовського Полтавської обласної ради» та чи в зазначеному місці наявна відповідна дорожня розмітка. До дати розгляду справи відповідь від ГУНП Полтавській області відповідачем не отримана.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Виконавчий комітет Полтавської міської ради , будучи належним чином повідомленим про дату, місце та час розгляду справи (а.с.114), в судове засідання свого представника не направив, про причини неявки суд не повідомили.

Заслухавши думку сторін, дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч.1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Враховуючи, що інформація про результати перевірки з долученням копій документів та фото-відеоматеріалів від 11.06.2023 року події, яка сталася під час буревію за адресою АДРЕСА_1 на території КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім.. М.В. Скліфосовського Полтавської обласної ради», під час якої було зламане аварійне дерево (дуб) і пошкоджено декілька автомобілів, у тому числі автомобіль Volkswagen Transporter, реєстраційний номер НОМЕР_1 , який належить ОСОБА_1 , має значення для розгляду справи по суті, а самостійно позивач не може отримати таку інформацію, а з УПП в Полтавській області до суду надійшов лист, в якому рекомендовано звернутись до Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області за більш детальною інформацією, яким проводилась перевірка щодо вказаної події, суд вважає за необхідне витребувати з Полтавського РУПГУНП вПолтавській області вказану інформацію, з метою встановлення всіх обставин справи.

Керуючисьст.ст. 84 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Витребувати в Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області (м. Полтава, вул. Сковороди,2б) інформацію про результати перевірки з долученням копій документів та фото-відеоматеріалів від 11.06.2023 року події, яка сталася під час буревію за адресою АДРЕСА_1 на території КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім.. М.В. Скліфосовського Полтавської обласної ради», під час якої було зламане аварійне дерево (дуб) і пошкоджено декілька автомобілів, у тому числі автомобіль Volkswagen Transporter, реєстраційний номер НОМЕР_1 , який належить ОСОБА_1 .

Відкласти судове засідання у справі на 10 травня 2024 року о 09 год. 00 хв.

Викликати учасників справи у судове засідання та повідомити про наслідки неявки.

Копію ухвали направити Полтавському РУП ГУНП в Полтавській області для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.І.Савченко

Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117808489
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальної та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —554/10323/23

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко Л. І.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко Л. І.

Ухвала від 02.11.2023

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Савченко Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні