Ухвала
від 20.03.2024 по справі 553/897/23
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

20.03.2024

Ленінський районний суд м. Полтави

Справа № 553/897/23

Провадження № 2/553/191/2024

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

20 березня 2024 року м. Полтава

Ленінський районний суд м. Полтави в складі головуючого судді Високих М.С., з участю секретаря судового засідання Сіомашко В.Р., представників позивача: ОСОБА_1 , представників відповідачів: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

розглянувши за правилами загального позовного провадження у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду справу за цивільним позовом Полтавського державного аграрного університету в особі Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету» до ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , третя особа: Міністерство освіти і науки України про примусове виселення та зняття з реєстрації без надання іншого жилого приміщення та зустрічним позовом ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 до Полтавського державного аграрного університету, Міністерства освіти і науки України про визнання права користування житловим приміщенням,

в с т а н о в и в:

Директор ВСП «Фаховий коледж управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету» звернувся до суду з цивільним позовом до відповідачів, в якому прохає примусово виселити ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , які зареєстровані за адресою: АДРЕСА_1 , визнавши такими, що втратили право на проживання та користування житловими приміщеннями по АДРЕСА_2 , без надання іншого житла і такими, що підлягають зняттю з реєстраційного обліку місця проживання у Центрі надання адміністративних послуг Полтавської міської ради та стягнути солідарно з відповідачів понесені судові витрати в загальному розмірі 20552 грн.

Ухвалою суду від 27.04.2023 позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі з призначенням до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Ухвалою суду від 06.11.2023 до спільного розгляду із первісним позовом прийнято зустрічний позов ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 до Полтавського державного аграрного університету, Міністерства освіти і науки України про визнання права користування житловим приміщенням.

Ухвалою суду від 15.02.2024 залучено до участі у справі №553/897/23 в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору за первісним позовом Міністерство освіти і науки України.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача, представники відповідачів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 вважали можливим призначення справи до судового розгляду, посилаючись на те, що мета підготовчого провадження досягнута, ними подані всі докази та заяви по суті справи.

Представник Міністерства освіти і науки України прохала проводити розгляд справи без участі представника міністерства.

Інші учасники справи, будучи належно повідомленими про дату, час і місце розгляду справи, у підготовче судове засідання не прибули.

При вирішенні питання щодо закриття підготовчого провадження, враховуючи висловлені учасниками процесу позиції, суд виходить з наступного.

Відповідно до ст.189 ЦПК України, завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Судом не встановлено підстав для відкладення підготовчого судового засідання, передбачених ч.2 ст.198 ЦПК України та відповідно до вимог ст.189 ЦПК України суд вважає за доцільне закрити підготовче засідання і призначити справу до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.189, 200 ЦПК України, суд,

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за цивільним позовом Полтавського державногоаграрного університетув особіВідокремленого структурногопідрозділу «Фаховийколедж управління,економіки іправа Полтавськогодержавного аграрногоуніверситету» до ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 ,третя особа:Міністерство освітиі наукиУкраїни пропримусове виселеннята зняттяз реєстраціїбез наданняіншого жилогоприміщення тазустрічним позовом ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 доПолтавського державногоаграрного університету,Міністерства освітиі наукиУкраїни провизнання правакористування житловимприміщенням до судового розгляду по суті на 23 квітня 2024 року о 14 год. 40 хв. в залі судових засідань з викликом учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення і оскарженню не підлягає.

Суддя

Ленінського районного суду м.Полтави М.С. Високих

Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117822229
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права користування житловим приміщенням

Судовий реєстр по справі —553/897/23

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Високих М. С.

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Високих М. С.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Високих М. С.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Високих М. С.

Ухвала від 27.04.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Високих М. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні