Ухвала
від 21.03.2024 по справі 444/453/24
ЖОВКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 444/453/24

Провадження № 2/444/428/2024

УХВАЛА

судового засідання

21 березня 2024 року Жовківський районний суд Львівської області у складі:

головуючого судді Мікула В. Є.

секретаря судового засідання Садова І.З.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Жовкві Львівської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 в інтересах якого діє його представник - адвокат Фостяк Олег Ярославович до відповідача Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України в особі Філії "Рава-Руське лісове господарство" про скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення суми середнього заробітку за весь час вимушеного прогулу,-

в с т а н о в и в :

Позивач в інтересах якого діє його представник - адвокат Фостяк Олег Ярославович звернувся до Жовківського районного суду Львівської області з вимогами до відповідача Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України в особі Філії "Рава-Руське лісове господарство" про скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення суми середнього заробітку за весь час вимушеного прогулу.

Ухвалою суду від 27.02.2024 року відкрито провадження у справі та призначено до розгляду в судове засідання в порядку спрощеного позовного провадження .

18.03.2024 року представником Відповідача Сорока В.В. подано клопотання в якому просить розглядати дану справу за правилами загального позовного провадження

В судове засідання сторони не з"явились, однак відповідач подав заяву про розгляд справи у його відсутності.

Представник позивача в судове засідання не з"явився, про час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином, причини неявки суду не відомі..

За умови ч.6 ст.19 ЦПК України, для цілей цього Кодексу, малозначними справами є: справи, у яких ціна позову не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб; справи незначної складності, визнані судом малозначними, крім справ, які підлягають розгляду лише за правилами загального позовного провадження, та справ, ціна позову в яких перевищує п`ятсот розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Відповідно до ч.3 ст.274 ЦПК України, при вирішенні питання про розгляд справи в порядку спрощеного або загального позовного провадження суд враховує: 1) ціну позову; 2)значення справи для сторін; 3) обраний позивачем спосіб захисту; 4) категорію та складність справи; 5) обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначати експертизу, викликати свідків тощо; 6) кількість сторін та інших учасників справи; 7) чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес; 8) думку сторін щодо необхідності розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Предмет позовних вимог не підпадає під обмеження, які визначені ч.4 ст. 274 ЦПК України.

Відповідно до ч.1 ст.277 ЦПК України, питання про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження суд вирішує в ухвалі про відкриття провадження у справі.

Відповідно до ч.4 п.2, ч.5 ст.277 ЦПК України, якщо відповідач в установлений судом строк подасть заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, суд залежно від обгрунтованості заперечень відповідача постановляє ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження та заміну засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі . У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

На підставі викладеного вище, керуючись ст.19,260,261,274,276,277,279,353 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання представника Відповідача Сорока Вадима Володимировича про розгляд справи в порядку загального позовного провадження - задоволити.

Розглядати справу в порядку загального позовного провадження .

Продовжити судовий розгляд справи за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) в інтересах якого діє його представник - адвокат Фостяк Олег Ярославович (адреса для листування: АДРЕСА_2 , електронна пошта: ІНФОРМАЦІЯ_1 ), до відповідача Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України в особі Філії "Рава-Руське лісове господарство" (вул. В.Великого,99, м.Рава-Руська, Львівський район, Львівська область, електронна пошта: rawalishosp@ukr.net) про скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення суми середнього заробітку за весь час вимушеного прогулуза правилами позовного провадження в загальному порядку.

Підготовче судове засідання по справі призначити на 15.04.2024 року о 10 год. 15 хв.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Мікула В. Є.

СудЖовківський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення21.03.2024
Оприлюднено27.03.2024
Номер документу117906385
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі, з них

Судовий реєстр по справі —444/453/24

Ухвала від 24.07.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Савуляк Р. В.

Ухвала від 09.07.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Савуляк Р. В.

Рішення від 03.06.2024

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Мікула В. Є.

Рішення від 03.06.2024

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Мікула В. Є.

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Мікула В. Є.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Мікула В. Є.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Мікула В. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні