Ухвала
від 25.03.2024 по справі 2-399/11
ХЕРСОНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ХЕРСОНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Номер провадження: 22-ц/819/137/24

Єдиний унікальний номер справи: 2-399/11

У Х В А Л А

про розгляд справи у режимі відеоконференції

25 березня 2024 року м. Херсон

Херсонський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючий (суддя - доповідач) Кутурланова О.В.,

судді Воронцова Л.П.

Орловська Н.В.

розглянувши питання про участь адвоката Гонтаренка Артема Костянтиновича, діючого в інтересах ТОВ «Кворум Херсон», у судовому засіданні в режимі відеоконференції при розгляді апеляційної скарги адвоката Гонтаренка Артема Костянтиновича, діючого в інтересах ТОВ «Кворум Херсон», на ухвалу Херсонського міського суду Херсонської області від 03.02.2022 року у справі за заявою адвоката Лошкарьова Федіра Анатолійовича в інтересах ОСОБА_1 про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню, заінтересовані особи: Суворовський відділ державної виконавчої служби у місті Херсоні Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Акціонерне товариство «УкрСиббанк», Публічне акціонерне товариство «Дельта Банк»,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Херсонського апеляційного суду перебуває цивільна справа за заявою адвоката Лошкарьова Федіра Анатолійовича в інтересах ОСОБА_1 про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню, заінтересовані особи: Суворовський відділ державної виконавчої служби у місті Херсоні Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Акціонерне товариство «УкрСиббанк», Публічне акціонерне товариство «Дельта Банк».

Справу призначено до розгляду в судовому засіданні на 26.03.2024 року о 15:00 год.

21 березня 2024 року представником ТОВ «Кворум Херсон» - адвокатом Гонтаренком Артемом Костянтиновичем направлено до апеляційного суду заяву, сформовану в системі «Електронний суд», про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Відповідно до частин 1, 4 ст. 14 ЦПК України у судах функціонує Єдина судова інформаційно-телекомунікаційна система, за допомогою якої відповідно до закону забезпечується, зокрема, участь учасників судового процесу у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Частиною 3 ст.212 ЦПК України визначено, що учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно - комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів) - (далі-Положення).

Доступ до підсистем (модулів) ЄСІТС, в тому разі і підсистеми відеоконференцзв`язку, крім вебпорталу, здійснюється за допомогою Електронного кабінету після обов`язкового проходження особою процедури реєстрації або автентифікації. Автентифікація користувача здійснюється на початку кожної сесії роботи в ЄСІТС (п.18 Положення). У відповідності до п.49 Положення для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції учасник справи повинен попередньо зареєструватися в Електронному кабінеті, а також перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам, визначеним Інструкцією користувача підсистеми відеоконференцзв`язку, для роботи із системою відеоконференцзв`язку.

Зважаючи на передбачене статтею 212 ЦПК України право учасників справи брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, а також з урахуванням обмежувальних заходів, пов`язаних з введенням воєнного стану на всій території України, суд вважає за необхідне заяву задовольнити та визначити участь представника ТОВ «Кворум Херсон» в судовому засіданні, призначеному на 26.03.2024 року о 15:00 год. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису.

Попередити учасника справи, що відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Задовольнити заяву, подану представником ТОВ «Кворум Херсон» - адвокатом Гонтаренком Артемом Костянтиновичем та забезпечити участь заявника у судовому засіданні 26 березня 2024 року о 15:00 год. в режимі відеоконференції на базі системи відеокоференцзв`язку «ВКЗ» через Електронний кабінет в системі «Електронний суд» поза межами приміщення суду, з використанням власних технічних засобів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий О.В.Кутурланова

Судді: Л.П.Воронцова

Н.В.Орловська

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117927903
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню, заінтересовані особи: Суворовський відділ державної виконавчої служби у місті Херсоні Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Акціонерне товариство «УкрСиббанк», Публічне акціонерне товариство «Дельта Банк

Судовий реєстр по справі —2-399/11

Постанова від 26.03.2024

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Кутурланова О. В.

Постанова від 26.03.2024

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Кутурланова О. В.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Кутурланова О. В.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Кутурланова О. В.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Кутурланова О. В.

Ухвала від 08.08.2023

Цивільне

Теплицький районний суд Вінницької області

Герман О. С.

Ухвала від 01.08.2023

Цивільне

Теплицький районний суд Вінницької області

Герман О. С.

Ухвала від 18.04.2011

Цивільне

Снятинський районний суд Івано-Франківської області

СОБКО В.

Ухвала від 03.02.2022

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Зуб І. Ю.

Ухвала від 03.02.2022

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Зуб І. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні