Ухвала
від 28.03.2024 по справі 161/6588/23
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/6588/23

Провадження № 2/161/1237/24

У Х В А Л А

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

28 березня 2024 року місто Луцьк

Луцький міськрайоннийсуд Волинськоїобласті вособі суддіФілюкТ.М.,розглянувши клопотанняпредставника позивача ОСОБА_1 адвоката ДовбенкоГалини Володимирівни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Служба у справах дітей, сім`ї та соціального захисту населення Боратинської сільської ради, про усунення перешкод у спілкуванні з онуками, встановлення графіку спілкування з дітьми,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженні судді Луцького міськрайонного суду Волинської області Філюк Т.М. перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Служба у справах дітей, сім`ї та соціального захисту населення Боратинської сільської ради, про усунення перешкод у спілкуванні з онуками, встановлення графіку спілкування з дітьми.

27березня 2024 рокувід представникапозивача ОСОБА_1 адвокатаДовбенко ГалиниВолодимирівни надійшло клопотання про проведення судового засідання, призначеного на 15 квітня 2024року, о11:00 год. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, за допомогою системи відеоконференц зв`язку EasyCon.

Розглянувши зазначене клопотання представника позивача, суд вважає, що таке клопотання підлягає до задоволення з наступних підстав.

Відповідно до ч.1,2,3ст. 212 ЦПК Україниучасники справимають правобрати участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпозамежами приміщеннясуду заумови наявностіу судівідповідної технічноїможливості. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та засобів електронної ідентифікації, що мають високий рівень довіри, відповідно до вимог законів України "Про електронні документи та електронний документообіг" та "Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги", у порядку, визначеному Положенням про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положеннями, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Враховуючи вищезазначене, з метою забезпечення своєчасного розгляду цивільної справи, суд вважає за необхідне клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Довбенко Галини Володимирівни задовольнити та провести судове засідання призначене 15 квітня 2024року, о11:00 год., в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи «EasyCon».

Роз`яснити представнику позивача ОСОБА_3 , що учасник, що бере участь у судовому засіданні в режимі відеоконференцзв`язку, зобов`язаний: зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до початку судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи;очікувати запрошення Секретаря до участі в судовому засіданні. Підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису, або відповідно до пункту 2 розділу III цього Порядку.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції за межами приміщення суду необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфон з доступом до мережі Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Керуючись ст.212,ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання задовольнити.

Судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета спору:Служба усправах дітей,сім`ї тасоціального захистунаселення Боратинськоїсільської ради,про усуненняперешкод успілкуванні зонуками,встановлення графікуспілкування здітьми, призначене на 15квітня 2024року,о11:00год., провести у режимі відеоконференції з можливістю участі адвоката Довбенко Галини Володимирівни у судовомузасіданні поза межами приміщення Луцького міськрайонного суду Волинської області суду з використанням власних технічних засобів за допомогою онлайн - сервісу "EasyCon", за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua.

Попередити адвоката Довбенко Галину Володимирівну , що відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК Україниризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Луцького міськрайонного суду Т.М.Філюк

Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117970550
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у спілкуванні з онуками, встановлення графіку спілкування з дітьми

Судовий реєстр по справі —161/6588/23

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Філюк Т. М.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Філюк Т. М.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Філюк Т. М.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Філюк Т. М.

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Філюк Т. М.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Філюк Т. М.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Філюк Т. М.

Ухвала від 06.12.2023

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Філюк Т. М.

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Штогун О.С.

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Черняк В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні