Ухвала
від 27.03.2024 по справі 954/545/23
НОВОВОРОНЦОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 954/545/23

Номер провадження 2/954/191/24

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

27 березня 2024 рокусмт Нововоронцовка

Нововоронцовський районний суд Херсонської області в складі:

головуючого судді Каневського В.О.,

за участю секретаря судового засідання Базаренко М.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань в смт Нововоронцовка Херсонської області цивільну справу за позовом Прокурора - Керівника Геніческої окружної прокуратури Херсонської області Кудрявченка Дениса Володимировича в інтересах Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Новопетрівське» про конфіскацію земельної ділянки,

ВСТАНОВИВ:

Прокурор -Керівник Геніческоїокружної прокуратуриХерсонської областіКудрявченко ДенисВолодимирович вінтересах Головногоуправління Держгеокадаструу Херсонськійобластізвернувся із позовом до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Новопетрівське» про конфіскацію земельної ділянки.

Представник позивача до початку судового засідання надав суду заяву про відкладення розгляд справи у зв`язку спільної наради керівників правоохоронних органів в Херсонській обласній прокуратурі.

Відповідач, представник третьої особи у судове засідання не з`явилися, повідомлялися у встановленому законом порядку, відповідач відзиву, клопотань не надали, причини неявки суду не повідомили.

Відповідно до п.2 ч.2 ст.223 ЦПК України, суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку у разі першої неявки в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними.

Таким чином, ураховуючи надання суду заяву про відкладення розгляд справи у зв`язку спільної наради керівників правоохоронних органів в Херсонській обласній прокуратурі, причини якої суд визнає поважними, суд розгляд справи відкладає.

Керуючись ст.223 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Розгляд справи за позовом Прокурора -Керівника Геніческоїокружної прокуратуриХерсонської областіКудрявченка ДенисаВолодимировича вінтересах Головногоуправління Держгеокадаструу Херсонськійобласті до ОСОБА_1 ,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмету споруна сторонівідповідача Товариствоз обмеженоювідповідальністю «Новопетрівське»про конфіскаціюземельної ділянки відкласти на 13 год. 30 хв. 18 червня 2024 року.

Повідомити сторони про дату, час і місце судового засідання.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяВ.О. Каневський

Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено01.04.2024
Номер документу117975864
СудочинствоЦивільне
Сутьконфіскацію земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —954/545/23

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Каневський В. О.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Каневський В. О.

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Каневський В. О.

Ухвала від 16.10.2023

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Каневський В. О.

Ухвала від 16.10.2023

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Каневський В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні