Ухвала
від 29.03.2024 по справі 635/6281/21
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/6281/21

Провадження посправі№2/635/1127/2024

УХВАЛА

29 березня 2024 року сел. Покотилівка Харківського району Харківської області

Харківський районний суд Харківської області у складі:

Головуючого судді Даниленко Т.П.,

секретар судового засідання Шевченко В.С.,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Котельні лікарняного комплексу»</a>, третя особа: Харківський відділ державної виконавчої служби у Харківському районі Харківської області Східного Міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про зняття арешту з майна,

ВСТАНОВИВ:

10.03.2021 до Харківського районного суду Харківської області надійшла вищевказана позовна заява та прийнята до провадження.

Відповідно до розпорядження голови Верховного суду від 08.03.2022 № 2/0/9-22 «Про зміну територіальної підсудності судових справ в умовах воєнного стану» та Закону України «Про внесення зміни до частини сьомої статті 147 Закону України «Про судоустрій і статус судді» справу передану за підсудністю відповідно акту приймання-передачі справ та речових доказів від 01.04.2022.

Ухвалою Полтавського районного суду Полтавської області від 02.11.2023 справу передано за підсудністю до Харківського районного суду Харківської області.

Справа, передана з одного суду до іншого в порядку, встановленому ст. 32 цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження судом, якому вона надіслана.

Визначення судді або колегії суддів для розгляду конкретної справи здійснюється автоматизованою системою документообігу суду під час реєстрації відповідних документів за принципом вірогідності, який ураховує кількість справ, що перебувають у провадженні суддів, заборону брати участь у перегляді рішення для судді, який брав участь в ухваленні судового рішення, про перегляд якого ставиться питання, перебування суддів у відпустці, на лікарняному, у відрядженні та закінчення терміну повноважень.

Так, для розгляду даної цивільної справи, на підставі протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 01.12.2023 зазначена справа передана судді Харківського районного суду Харківської області Даниленко Т.П.

Ухвалою Харківського районного суду Харківської області від 07.12.2023 року справа прийнята до провадження судді Харківського районного суду Харківської області Даниленко Т.П. та призначено підготовче засідання.

Ухвалою Харківського районного суду Харківської області від 11.01.2024 замінено первісного відповідача по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Липецької сільської ради Харківського району Харківської області, третя особа: Харківський відділ державної виконавчої служби у Харківському районі Харківської області Східного Міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про зняття арешту з майна, з Липецької сільської ради Харківського району Харківської області на належного відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю «Котельні лікарняного комплексу»</a> (місцезнаходження: 61018, м.Харків, вул.Балакірєва, буд.3, код ЄДРПОУ 31555944).

Позивач та його представник в підготовче засідання не з`явилися, однак надали заяву про закриття підготовчого провадження та призначити справу до судового розгляду, просили проводити розгляд справи за їх відсутності.

Представник відповідача в підготовче засідання не з`явився, надіслав через систему «Електронний суд» додаткові пояснення, відзив та просив розглянути справу без їх участі.

Представник третьої особи в підготовче засідання не з`явився, причин неявки суд не повідомив.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

За відсутності сторін питання щодо роз`яснення обставин, які входять до предмета доказування, які докази мають бути подані ними, з`ясування чи повідомили сторони про всі обставини справи, які їм відомі, не вирішувалось.

Клопотань про виклик у судове засідання експертів, залучення перекладача, спеціаліста, забезпечення позову, зустрічне забезпечення, інших заяв та клопотань також не надходило.

Відповідно до ч.3ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного суд вважає, що в підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче засідання підлягає закриттю, а справа - призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст.189,196-198,200,247 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Котельні лікарняного комплексу»</a>, третя особа: Харківський відділ державної виконавчої служби у Харківському районі Харківської області Східного Міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про зняття арешту з майна - закрити.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні з повідомленням учасників справина 29.04.2024 об 13 год. 45 хв.

Копію ухвали направити особам, що беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: hr.hr.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.П.Даниленко

Дата ухвалення рішення29.03.2024
Оприлюднено01.04.2024
Номер документу117996944
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —635/6281/21

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Даниленко Т. П.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Даниленко Т. П.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Даниленко Т. П.

Ухвала від 02.11.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Потетій А. Г.

Ухвала від 27.09.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Потетій А. Г.

Ухвала від 20.12.2021

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

Ухвала від 16.11.2021

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

Ухвала від 26.08.2021

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

Ухвала від 13.08.2021

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні