Ухвала
від 01.04.2024 по справі 350/488/16-ц
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 350/488/16-ц

Провадження № 22-ц/4808/534/24

Головуючий у 1 інстанції Пулик М. В.

Суддя-доповідач Мальцева Є.Є.

У Х В А Л А

01 квітня 2024 року м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючої судді Мальцевої Є.Є.,

суддів: Баркова В.М., Луганської В.М.,

розглянувши клопотання начальника Долинського відділу ДВС у Калуському районі Івано-Франківської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду у справі за апеляційною скаргою заявника ОСОБА_1 на ухвалу Рожнятівського районного суду Івано-Франківської області від 09 лютого 2024 року у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Долинський відділ ДВС у Калуському районі Івано-Франківської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про скасування обмеження у праві виїзду за межі України,

в с т а н о в и в:

В провадженні Івано-Франківського апеляційного суду перебуває вищевказана справа.

Справу призначено досудового розглядув Івано-Франківському апеляційномусуді на 02 квітня 2024 року о 11 год 00 хв.

Начальник Долинського відділу ДВС у Калуському районі Івано-Франківської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції подав до апеляційного суду клопотання про участь у судовому засіданні по даній справі в режимі відеоконференції.

Відповідно до частини першоїстатті 212 ЦПК Україниучасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Згідно частин шостої, восьмоїстатті 212 ЦПК Українисуд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Враховуючи наведене та технічну можливість в апеляційному судідля проведення судового засідання у режимі відеоконференції в приміщенні суду, а такожберучи до уваги віддаленість місця знаходження заінтересованої особи та з метою забезпечення своєчасного розгляду цивільної справи, колегія суддів вважає, що клопотання слід задовольнити та надати можливість уповноваженій особі Долинського відділу ДВС у Калуському районі Івано-Франківської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції приймати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні Долинського районного суду івано-Франківської області.

Керуючисьст. 212 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Клопотання начальника Долинського відділу ДВС у Калуському районі Івано-Франківської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції задовольнити.

Розгляд даної цивільної справи, призначений на 02 квітня 2024 року о 11:00 год, здійснювати дистанційно в режимі відеоконференції за участю уповноваженої особи Долинського відділу ДВС у Калуському районі Івано-Франківської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Доручити Долинському районному суду Івано-Франківської області (вул. Обліски, 115, Долина, Івано-Франківська область, 77500) забезпечити проведення о 11:00 год. 02 квітня 2024 року судового засідання в режимі відеоконференції в приміщенні цього суду за участю у ньому уповноваженої особи Долинського відділу ДВС у Калуському районі Івано-Франківської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно Долинському районному суду Івано-Франківської області та Долинському відділу ДВС у Калуському районі Івано-Франківської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, який братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Судді: Є.Є. Мальцева

В.М. Луганська

В.М. Барков

Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено02.04.2024
Номер документу118025081
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування обмеження у праві виїзду за межі України

Судовий реєстр по справі —350/488/16-ц

Постанова від 02.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Постанова від 02.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Рожнятівський районний суд Івано-Франківської області

Пулик М. В.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Рожнятівський районний суд Івано-Франківської області

Пулик М. В.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Рожнятівський районний суд Івано-Франківської області

Пулик М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні