Ухвала
від 03.04.2024 по справі 593/1934/23
БЕРЕЖАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2/593/99/2024

У Х В А Л А

про закриття підготовчого засідання і

призначення справи до судового розгляду

"03" квітня 2024 р. Бережанський районний суд Тернопільської області в складі:

головуючої - судді Данилів О.М.

при секретарі Паньків М.М.

за участі представника позивачки ОСОБА_1

позивачки ОСОБА_2

представника відповідача ОСОБА_3

провівши у відкритомусудовому засіданніу залі суду м. Бережани підготовче засідання по цивільній справі №593/1934/23за позовом,поданим представником позивачки адвокатом Головацьким Василем Федоровичем в інтересах ОСОБА_2 до Бережанського ліцею імені Віталія Скакуна Бережанської міської ради Тернопільської області, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Відділу освіти, молоді та спорту Бережанської міської ради про поновлення на роботі та стягнення втраченого заробітку за час вимушеного прогулу,-

В С Т А Н О В И В:

22 грудня 2023 року представник позивачки адвокат Головацький Василь Федорович в інтересах ОСОБА_2 звернувся в Бережанський районний суд Тернопільської області із позовною заявою до Бережанського ліцею імені Віталія Скакуна Бережанської міської ради Тернопільської області, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Відділу освіти, молоді та спорту Бережанської міської ради про поновлення позивачки на роботі та стягнення втраченого заробітку за час вимушеного прогулу.

Цього ж дня протоколом автоматизованого розподілу вказану позовну заяву із долученими до неї документами для розгляду по суті передано судді Данилів О.М..

27 грудня 2023 року ухвалою Бережанського районного суду Тернопільської області відкрито провадження у справі та вирішено розглядати вказані позовні вимоги в порядку загального позовного провадження із викликом сторін.

Отримавши копію позову та долучені до нього документи сторона відповідача у визначений судом строк подала суду відзив на позов, копію якого було направлено стороні позивача.

У підготовчомузасіданні позивачка ОСОБА_2 таїї представник адвокат Головацький ВасильФедорович заявлені позовні вимоги підтримали в повному обсязі, пояснили, що всі необхідні дії по підготовці справи до розгляду проведені. Ними отримано відзив на позов, однак відповіді на відзив вони подавати не будуть. А так як спір між сторонами не врегульований та примирення не досягнуто, тому вони не заперечують проти закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Представник відповідача ОСОБА_3 позову не визнала з підстав, зазначених у поданому відзиві. Пояснила, що врегулювати спір без винесення судом рішення неможливо, а тому проводити врегулювання спору за участю судді сторона відповідача не бажає і не заперечує проти закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

З метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті під час проведення підготовчого провадження судом вчинено наступні дії:

- з`ясовано наявність підстав для відводів складу суду та питання про склад учасників справи;

- вирішувалось питання про необхідність витребування документів, виклик свідків та надання строку для подання стороні позивача відповіді на відзив;

- узгоджено дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Суд заслухавши пояснення сторін, ознайомившись з матеріалами справи, та враховуючи той факт, що до судового розгляду спір між сторонами не врегульований, примирення сторін не досягнуто, проводити врегулювання спору за участю судді сторони бажання не виявили, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

До закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Напідставі викладеного,керуючись ст.197,п.3ч.2ст.200ЦПК України,суд,-

У Х В А Л И В:

Закритипідготовче провадженняу цивільнійсправі №593/1934/23за позовом,поданим представником позивачки адвокатом Головацьким Василем Федоровичем в інтересах ОСОБА_2 до Бережанського ліцею імені Віталія Скакуна Бережанської міської ради Тернопільської області, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору відділу освіти, молоді та спорту Бережанської міської ради про поновлення позивачки на роботі та стягнення втраченого заробітку за час вимушеного прогулу, та призначити вказану цивільну справу до розгляду по суті на 11 год. 00хв. 26 квітня 2024 року.

В судове засідання викликати: сторін та їх представників.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бережанського районного суду

Тернопільської області Данилів О.М.

Дата ухвалення рішення03.04.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118100075
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі та стягнення втраченого заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —593/1934/23

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Данилів О. М.

Ухвала від 27.12.2023

Цивільне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Данилів О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні