Ухвала
від 04.04.2024 по справі 363/4655/21
ВИШГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"04" квітня 2024 р. Справа № 363/4655/21

УХВАЛА

про витребуваннядоказів

04 квітня 2024 року м. Вишгород

Вишгородський районний суд Київської області у складі головуючого судді Баличевої М.Б., секретаря Василенко Г.В., представника позивача (в режимі відеоконференції) ОСОБА_1 , представника відповідача ОСОБА_2 , відповідача ОСОБА_3 , розглянувши у судовому засіданні в залі суду в місті Вишгород цивільну справу за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_3 , третя особа: Димерська селищна територіальна громада, ОСОБА_5 про припинення дії, яка порушує право користування земельною ділянкою,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Вишгородського районного суду Київської області перебуває вищезначена цивільна справа.

Представник відповідача 26.02.2024 року через канцелярію суду подала клопотання про витребування доказів, в якому просила витребувати у:

- Димерської селищноїтериторіальної громади відомості: в які роки проводились роботи по складанню земельно-господарського устрою ( опорного плану ) с. Литвинівка, коли був складений останній план ( період 1985-2021 р.р.); надати належним чином завірений план земельно - господарського устрою с. Литвинівка Вишгородського району Київської області діючого в період 1985 р., а саме фрагмент вулиці Шевченка № № 49- 55 викопіювання з опорного плану с. Литвинівка Вишгородського району Київської області; яка площа земельної ділянки і коли була виділена голові двору по АДРЕСА_1 згідно земельно-шнурової книги ( чи інших відомостей) та за наявності конфігурація вказаної ділянки( опис меж); яка площа земельної ділянки і коли була виділена голові двору по АДРЕСА_1 згідно земельно-шнурової книги (чи інших відомостей) та за наявності конфігурація вказаної ділянки( опис меж); чи здійснювався поділ земельної ділянки і коли по АДРЕСА_2 .

- КП «Вишгородське БТІ» для огляду інвентаризаційні справи по вул. Шевченка № 51 та АДРЕСА_1 .

- Вишгородському нотаріальномуархіві завірену копію довідки, виданої виконкомом Литвинівської селищної ради народних депутатів від 31.03.1995р. за № 345 ,яка вказана як правовстановлюючий документ на будинок АДРЕСА_1 та знаходиться в справі по оформленні договору купівлі-продажу від 04 квітня 1995р., що посвідчений державним нотаріусом Вишгородської державної нотаріальної контори Голуб Л.А. (зареєстрований в реєстрі за № 1593).

Представник позивача у підготовчому судовому засіданні при вирішенні клопотання поклався на розсуд суду.

Відповідач та її Представник в судовому засіданні просили задовольнити подане ними клопотання про витребування доказів.

Треті особи в судове засідання не з`явилися, причини неявки суду не відомі.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Оскільки, відповідач не має можливості самостійно подати до суду вказані у клопотанні письмові докази, тому для повного та всебічного розгляду справи по суті, суд приходить до висновку про витребування вказаних доказів судом.

На підставі викладеного та керуючись статтями 84, 353, ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідача про витребування доказів задовольнити.

Витребувати у Димерській селищнійтериторіальній громаді (07330, Київська обл, Вишгородський р-н, смт Димер, вул. Соборна, 19) відомості: в які роки проводились роботи по складанню земельно-господарського устрою ( опорного плану ) с. Литвинівка, коли був складений останній план ( період 1985-2021 р.р.); надати належним чином завірений план земельно - господарського устрою с. Литвинівка Вишгородського району Київської області діючого в період 1985 р., а саме фрагмент вулиці Шевченка № № 49- 55 викопіювання з опорного плану с. Литвинівка Вишгородського району Київської області; яка площа земельної ділянки і коли була виділена голові двору по АДРЕСА_1 згідно земельно-шнурової книги ( чи інших відомостей) та за наявності конфігурація вказаної ділянки( опис меж); яка площа земельної ділянки і коли була виділена голові двору по АДРЕСА_1 згідно земельно-шнурової книги (чи інших відомостей) та за наявності конфігурація вказаної ділянки( опис меж); чи здійснювався поділ земельної ділянки і коли по АДРЕСА_2 .

- КП «Вишгородське БТІ» (07300, Київська область, Вишгород, проспект Шевченка, 1) для огляду інвентаризаційні справи по вул. Шевченка № 51 та АДРЕСА_1 .

- Київського обласного державного нотаріального архіву (08205,м.Ірпінь,вул.Северинівська,буд.34)завірену копіюдовідки,виданої виконкомомЛитвинівської селищноїради народнихдепутатів від31.03.1995р.за №345,якавказана якправовстановлюючий документна будинок АДРЕСА_1 тазнаходиться всправі пооформленні договорукупівлі-продажувід 04квітня 1995р.,що посвідченийдержавним нотаріусомВишгородської державноїнотаріальної конториГолуб Л.А.(зареєстрованийв реєстріза №1593),в строк до 28 травня 2024 року.

Відповідно до ч. 8 ст. 84 ЦПК України, у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.Б. Баличева

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118133206
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —363/4655/21

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Баличева М. Б.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Баличева М. Б.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Баличева М. Б.

Ухвала від 04.10.2022

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Баличева М. Б.

Ухвала від 05.07.2022

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Баличева М. Б.

Ухвала від 30.11.2021

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Баличева М. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні